Enduroboj. Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Czy ktoś brał udział :?:Jeżeli tak to powiedzcie na jakiej zasadzie się odbywa taka impreza.Może znacie miejsca gdzie są organizowane takie pogonie. Ogólnie mówcie co wiecie, bo mam chcice pojechać (o ile będe miał moto :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Ja też się pisze na pogoń za lisem ale tylko tak wstępnie. Bo to zależy od miejsca i terminu, ale jestem optymistycznie nastawiony. Wiem że termin jest już podany, ale miejsce jeszcze nie. Jak wiecie więcej to pisać!! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Jeżeli chodzi o pogoń za lisem to byłem na takowej ( 7.11.2004) miała ona miejscie w okolicach BIAŁOBRZEG woj. mazowieckie. tylko popatrzeć byłem- nie chciałem suzi katowac a pozatym nie wszędzie bym nią wiechał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 3 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 A jak to jest z tą pogonią. Czy jest ona organizowana w kilku miejscach w Polsce czy tylko konkretnie w jednym :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 raczej w kilku, gdyby była tylko w jednym to organizator by nie przeżył kilkuset zawodników z całej Polski, w Łodzi jest koniec października początek listopada Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Ja z datusiem7 mamy zamiar się pojawić, o ile czas pozwoli :mrgreen: Termin dla tych co nie wiedzą 6 listopad.http://rally.rsc.pl/Rzemieslnik_web/tekst.php?id=80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 raczej w kilku, gdyby była tylko w jednym to organizator by nie przeżył kilkuset zawodników z całej Polski, w Łodzi jest koniec października początek listopada Prawdziwa Motocyklowa Pogoń za Lisem, która odbywa się od wielu wielu lat jest zawsze w okolicach Warszawy i organizuje ją Automobilklub Rzemieślnik. Co roku jest w innym miejscu (zawsze okolice W-wy) i jest skrywana w tajemnicy do ostatniej chwili. Wszystkie inne "pogonie" to podróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 4 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Prawdziwa Motocyklowa Pogoń za Lisem, która odbywa się od wielu wielu lat jest zawsze w okolicach Warszawy i organizuje ją Automobilklub Rzemieślnik. Co roku jest w innym miejscu (zawsze okolice W-wy) i jest skrywana w tajemnicy do ostatniej chwili. Wszystkie inne "pogonie" to podróbki.Raz pogoń za lisem była niedaleko Broku który jest bardzo blisko Małkini, i miałem Cichą nadzieje że znów tam będzie :!:A na jakiej zasadzie odbywają się te zawody :?:I kto może w nich wystartować :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 http://rally.rsc.pl/galeria/big/mk_lis04_37.jpghttp://rally.rsc.pl/galeria/big/mk_lis04_87.jpgjak silnik dożyje i czas pozwoli - JADYMY :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 A na jakiej zasadzie odbywają się te zawody I kto może w nich wystartować Generalnie jedziesz i musisz szukac punktow, wystartowac moga wszyscy majacy jakas maszyne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Czy podobna impreza jest organizowana gdzieś w woj. Dolnośląskim?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Czy podobna impreza jest organizowana gdzieś w woj. Dolnośląskim??to samo pytanie odnosnie okolic krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 5 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 A może ktoś wie gdzie jest jakiś kalendarz Imrez tego typu :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 rozumiem że trasa biegnie tylko drogami nie utwardzonymi więc moją fjr to niedam rady wystartować ?? czy jest może jeszcze jakaś trasa drogami utwardymi ???pozdriowionka !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Jest coś takiego w okolicach Poznania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi