Gość arliq Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Mam problem z moto (Big 800): musze długo kręcić aby odpalił. Na ssaniu kręci chwilkę po czym pada i w ogóle nie odpala. Co mu jest? Świece nowe, akumulator nowy, rozrusznik ponoć też ok (tak mówi mechanik). Czy chodzi poziom paliwa? zalewa go cały czas, czy jak? Będę wdzięczna za pomoc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 zalewa go cały czas, czy jak? No ja Ci tego nie powiem :-). Wykręć świecę, zobacz czy jest zalana. Sprawdź też jak wygląda iskra. Pytanko, czy tak się stało nagle, czy stopniowo. Czy motocykl stał, czy jest w ciągłej eksploaatacji? Pozdro, pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arliq Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 swieca byla juz wykrecana wczoraj, wyminiona na nowa i dalej to samo...iskra jest, zaczelo to sie od czasu kiedy byl w naprawie..kilka tygodni wstecz moze, co mu moze byc ? co to jest?...jak cos ci wpadnie do glowy to napisz...bo ja juz nie wiem dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 zaczelo to sie od czasu kiedy byl w naprawie..]No i masz powód. Chyba cos zle ustawione z zasilaniem paliwa. Nie wiem co tam masz gaznik? Najlepiej jedz tam gdzie to spier@%lili i zrob im awanture :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Gaznik i to podwójny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Wymień wężyk od podciśnienia - w moim miałem to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Wymień a może po prostu nałóż na kranik bo pewnie ktoś tam zapomniał podłączyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi