peter Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Ja tam kupilem przez neta i sa git, moj kumpel tez. Zalezy kto ma jakie wymagania :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 (edytowane) Ja swoje gearne też przez neta kupiłem i wszystko jest ok. Poprostu zmierzyć długośc stopy ,a sprzedający niech zmierzy długość wkładki i będzie ok. Edytowane 13 Stycznia 2008 przez mackon4089 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regoist Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 chyba ze jest mozliwosc wymiany jesli sie kupi przez net,suma sumara rozmiar rozmiarowi nierowny,wczoraj przymierzalem outstary i sie mocno zdziwilem ze mam rozmiar 42 ale coz jak dobrze leza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minoo Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 http://www.4bikes.pl/product_info.php?cPat...471&language=pl Czy ktoś spotkał się kiedyś z takimi butami ? Domyślam się, że ochrona w nich jest co najmniej o połowę mniejsza, ale na pewno są wygodniejsze, lecz czy warto narażać zdrowie dla nieco większego komfortu ? Jeżeli już było coś na temat tych butów to przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brunogrande Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Ja swoje gearne też przez neta kupiłem i wszystko jest ok. Poprostu zmierzyć długośc stopy ,a sprzedający niech zmierzy długość wkładki i będzie ok. Rozmiar buta długość buta i wkładki to nie wszystko, ja na przykład, żeby czuć się dobrze potrzebuje buty wysokie w stopie, a nikt przez neta tego nie stwierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rivera666 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 http://www.challenge75.com/images/axo%20boxer%20blanc.jpgTez mam Axo Boxery myslicie ze sie sprawdza?:)Dlugo sie w nich pojezdzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 A co myślicie o kupnie butów w Stanach? Bo np. Tech 4 w stanach kosztuja od 100$ do 150$, a w Polsce 600 zl. Chciałbym kupić coś ze Stanów tylko nie wiem jak jest z wysyłką. Ile kosztuje? Jest jakieś cło albo coś takiego?Kupował ktoś? Doradźcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 A co myślicie o kupnie butów w Stanach? Bo np. Tech 4 w stanach kosztuja od 100$ do 150$, a w Polsce 600 zl. Chciałbym kupić coś ze Stanów tylko nie wiem jak jest z wysyłką. Ile kosztuje? Jest jakieś cło albo coś takiego?Kupował ktoś? Doradźcie. Ja kupowałem swoje Tech 8 w USA. Koszt wysyłki zależy od tego ile paczka waży i czy piority czy express. Cło i vat musisz zapalcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgo9 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Ja kupowałem swoje Tech 8 w USA. Koszt wysyłki zależy od tego ile paczka waży i czy piority czy express. Cło i vat musisz zapalcić. no i ile wyniosla Cie ta przesylka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 no i ile wyniosla Cie ta przesylka ? To było jakiś czas temu, ale z tego co pamietam to coś koło 50$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 (edytowane) A jak odbywa się wysyłka z USA? Podobnie jak na Allegro? Czy mają jakieś swoje zasady? :P Sorry za laickie pytania, ale w tym temacie jestem zielony? :P PS. Aha. 50$ to cena samej wysyłki czy razem z cłem i VAT-em? Ile wynosi cło i VAT od powiedzmy paczki wartości 100$? Edytowane 13 Stycznia 2008 przez Marker15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 hmmm jeżeli pałcisz poprzez przelew i nie ma wartości paczki to chyba cła się nie płaci??czy się myle?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 A jak odbywa się wysyłka z USA? Podobnie jak na Allegro? Czy mają jakieś swoje zasady? :) Sorry za laickie pytania, ale w tym temacie jestem zielony? :flesje: PS. Aha. 50$ to cena samej wysyłki czy razem z cłem i VAT-em? Ile wynosi cło i VAT od powiedzmy paczki wartości 100$? Szkoda, ze nie pytales sie o to w grudniu bo akurat skladalem zamowienie, może jak dobrze pójdzie to bede cos zamawial w lutym, zagadaj jak cos, przesylka wychodzi 50zl na lebka :icon_mrgreen: bez podatkow i cla, przedmiot+ wysylka(ok.50PLN)Fajny sklepik jest, dalem za buciki 100$ a w Polsce 750PLN w sklepie :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 A jak odbywa się wysyłka z USA? Podobnie jak na Allegro? Czy mają jakieś swoje zasady? :lalag: Sorry za laickie pytania, ale w tym temacie jestem zielony? :flesje: PS. Aha. 50$ to cena samej wysyłki czy razem z cłem i VAT-em? Ile wynosi cło i VAT od powiedzmy paczki wartości 100$? Płacisz paypalem. Z tym cłem i vatem jest różnie raz dają raz nie. Cła jest 6% VATu 22% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgo9 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 (edytowane) Szkoda, ze nie pytales sie o to w grudniu bo akurat skladalem zamowienie, może jak dobrze pójdzie to bede cos zamawial w lutym, zagadaj jak cos, przesylka wychodzi 50zl na lebka :notworthy: bez podatkow i cla, przedmiot+ wysylka(ok.50PLN)Fajny sklepik jest, dalem za buciki 100$ a w Polsce 750PLN w sklepie :icon_twisted: daj link popatrze moze tez na cos sie skusze :icon_razz: Edytowane 13 Stycznia 2008 przez gorgo9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi