Gość piorek9 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 małe pytanie .. rozerwała mi sie zapinka w moich butach .. fly .. gdzie można dokupic tkaie cudo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Stolarek Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 A jaka opinia na temat butów W2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Odświeżam temat Oxtarów. Ktoś mi powie czym się różni TCX PRO (2) od TCX Comp? Te drugie mają zawias? Są mniej hardcorowe i da się w nich łatwiej chodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qumak Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Chciałbym spytać doświadczonych, kompetentnych towarzyszy które wybrać buty. Zastanawiam się pomiędzy: Gaerne Cypher: http://www.allegro.pl/item263351981_gaerne...6_model_07.html 600zł Alpinestars TECH 3 http://www.allegro.pl/item288313609_alpine...r_roz_44_5.html 680zł Ostatecznie: Forma Terrain http://allegro.pl/item289792608_buty_na_cr...ma_terrain.html 515zł Co wy na to? a moze jakies inne propozycje?Nie jeżdze na torze a jazde na motorze traktuje raczej jako rekreacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) Nie ma się co zastanawiać. Bierz Gaerne Cypher. Świetne markowe buty!! Naprawde godne polecania .Dobry stosunek ceny do jakości. Edytowane 8 Stycznia 2008 przez mackon4089 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiannn123 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 bez zastanawiania sie gaerne cypher.polecam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossmen7 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Gaerne również polecam,jezdziłem jeden sezon,super.Teraz mam Formę,dobre ale jest "ale" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Przejeździłem w cypherach cały sezon. Buty bardzo wygodne i trwałe. Można w nich jeździć cały dzień bez zmęczenia. Po zaimpregnowaniu jeszcze wody z nich nie wylewałam. POLECAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zawsze powtarzam Gaerne RULES!!! W tym przedziale cenowym nie dostaniecie nic lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qumak Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 a jak maja sie alpinestars do gaerne? dla mnie zaleta jest ich umaszczenie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 (edytowane) Dobra ostatni raz zawracam wam tyłek w tym temacie :icon_rolleyes: Co sądzicie o tych butach http://moto.allegro.pl/item293301058_buty_...pinestars_.html , kumpel ma na sprzedaż za 400PLN czy warto, czo sa one dobre? dzięki za odp. EDIT: z tego wszystkiego zapomniałem wkleić linku- sorry. Edytowane 9 Stycznia 2008 przez YADT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smove Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 AXO BOXER nic innego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiba_Enduro Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Ja mam takie AXO Boxer jak te, co podałeś w linku, tylko w białym kolorze: LINK DO FOTO 1LINK DO FOTO 2 Póki co jeszcze nie śmigane więc nie wiele Ci powiem, ale wydają się być całkiem przyzwoite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 siemka duzo stron do czytania a mam dylemat potrzebuje niedrogich butów tak +/- 400zł buty mają służyc do sm wiem ze moze to dla niektórych smieszne buty do 50tki ale to jednak tez potrafi byc niebezpieczne zaastanawiam sie jakie buty kupicc mam nadzieje z e pomozecie pzdr :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brunogrande Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 nie kupujcie butów przez internet, każdy but jest inny i inaczej na nodze leży.Ostatnio mierzyłem 3 pary i tylko jedne mi pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi