nowytzrdt Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 sorry że post pod postem ale odpowie mi ktoś czy te buty są dobre bo musze sobie szybko kupić buty no i nie wiem czy je brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Według mnie te buty to.....syf.,Ale to tylko opinia po obejrzeniu butów z obrazka i poczytaniu -Sam ich na nodze nie miałem.Co ci sie tak śpieszy z butami- zima za oknem:( Osobiście bym poczekał i dozbierał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Według mnie te buty to.....syf.,Ale to tylko opinia po obejrzeniu butów z obrazka i poczytaniu -Sam ich na nodze nie miałem.Co ci sie tak śpieszy z butami- zima za oknem:( Osobiście bym poczekał i dozbierał.nie choodzi o dozbieranie kasa jestt tylko o to mi chodzi że nie potrzebuje jakis super butów do lasu a zaoszczedzona kase mogółbym wydać na cos innego :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Rozumiem-jak kupowałem swoje buty tak samo podchodziłem do sprawy,ale kupisz tanie żeby oszczędzic,potem ci sie rozleća będą puszczać wode i będziesz żałował .Pomimo że też mnie "bolało" wydać tyle kasy to teraz nie żałuje bo mam buty ktore mnie poki co nigdy jeszcze nie zawiodły ,a o komforcie jazdy nie wspomne.Dlategoż ciągle ciebie namawiam na lepsze buty -nie za 1tys,ale kup sobie gaerne -te co ci link podałem-nie pozałujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 rozjebiesz sobie stope czy noge tez ci bedzie szkoda na operacje?? buty trzeba miec dobre, pewnie teraz tego jeszcze nie wiesz, wiec posluchaj osoby ktora juz swoje upadki zaliczyla i pobyty w szpitalu i kup lepsze buty. Te co podal Mackon sa naprawde dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 tamte 600 zł :/ wykończy mnie ten sport :/ A te nie były by dobre http://moto.allegro.pl/item266385834_m_m_b...2007_cross.html albo te http://www.motox.com.pl/sklep/product_info...roducts_id=1035 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Podałem ci linka ,pisałem które buty polecam.Teraz powiem ci to- Nigdy-stary nigdy nie oszczędzaj na własnym zdrowiu.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Jeździ ktoś w butach wojskowych na 1 stronie o tym jest ale nie za dużo.Bo troche mi sie nie uśmiecha kupowac butów za 500zł które nie są najlepszej jakości.A wojskowe sa tańsze i też mocne. A i jeszcze jedna rzecz jak mam ochraniacze na kolana z zawiasami to musze je wkładać w buty crossowe czy tak tez będą spełniać swoje zadanie?? Do nie dawna, sam latałem na oficerkach, teraz sie trafila okazje i kupilem zaje***buty bardzo tanio, okazja,promocja?? NIE- USA :) , buty te kosztuja okolo 750zl ja dalem nie cale 300zl, ale jesli nie masz, kogos tam, to sam nie kupisz, ja sie zalapalem z taki ziomkiem jak cos zamawial i za przesylke zaplacilem 30zl a dotego caly stroj(spodnie,rekawice,bluza) jeszcze sobie kupilem za 120zl :icon_mrgreen: ale w Polsce takich cudow niestety nie ma, musisz sie zapalapac z kims kto bedzie sciagal, na forum motox.pl czesto sa osoby ktore szukaja osob ktore by chcialy cos zamowic(wtedy wyjdzie taniej przesylka)Buty motocyklowe nawet nie maja porownania do zwyklych butow czy oficerek takze lepiej zainwestuj w ochrone. P.S te oneal'y mozna wyrwac na allegro za 420 zl pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 P.S te oneal'y mozna wyrwac na allegro za 420 zl pozdroWiem że za tyle je mozna kupić ale czy są dobre?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Stolarek Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 A jakie zdanie macie na temat tych W2 ? http://www.allegro.pl/item266402673_nowe_b..._07_roz_42.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Dzisiaj mierzyłem prawdziwe buty do motocrossu za 900zł chyba i jestem już na 100% przekonany że lepiej jest dołozyć do lepszych :P oczywiście nie za 900zł ale za 500 moge kupić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Stolarek Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Dzisiaj mierzyłem prawdziwe buty do motocrossu za 900zł :P :P :crossy: :crossy: :D grauluje. A jakie są nie prawdziwe buty do motocrossu ?:D Sory za OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 miało być w cudzysłowiu, a nie prawdziwe to np te za 370 zł na allegro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Stolarek Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Widze zmądzałes :clap: Ja nie miałbym zaufania do tych Fly'i naprawde one nie wyglądają na solidnie wykonane ani w ogole nie wyglądają ... :wink: Co prawda ta firma ma bardzo tanie rzeczy, może dlatego że chinczyki u nich pracują :icon_mrgreen: :buttrock: No cóż, nie miałem tych butków na nogach ale myślę ze to totalna porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Odrazu mowie ze OT. NIe daj sie zwiesc produktom FLY w polsce bo to zupelnie inna bajka. Fly w stanach jest bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi