endurowiec Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Ja mam alpinestars tech4, są dosyc wygodne ale maja slaba podeszwe, bo od podnozkow sie zdzierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mouse67 Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Ja w przyszłym tygodniu dostane nowe FOXy '06 i zobacze jak sie w nich jeżdzi. Napewno napisze wam jakie sa moje wrażenia i wtedy zdecydujecie czy warto je kupic czy nie. Miałem poprzedni model i nie na rzekałem było spoko. Teraz stare musze sprzedac bo za małe!! SZKODA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Ja musze kupić jakieś buty do enduro... cena jaką moge dać za nówki to około 400 zł... Co polecacie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mouse67 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Za nówki 400zł :wink: :wink: :bigrazz: Ja jestem zdania że na zdrowiu sie nie oszczędza :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 w enduro jestem wstanie zaryzykować stwierdzenie że buty są ważniejsze od kasku! A jk wiadomo na zdrowiu się nie oszczędza ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) w enduro jestem wstanie zaryzykować stwierdzenie że buty są ważniejsze od kasku! A jk wiadomo na zdrowiu się nie oszczędza ! :icon_razz: :wink: taaaa...zwłaszcza że jak złamiesz noge to nie zginiesz, a jak walniesz głową w ziemie to jesteś trupem. Mimo to but też jest ważny. Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez Kaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 :icon_razz: :wink: taaaa...zwłaszcza że jak złamiesz noge to nie zginiesz, a jak walniesz głową w ziemie to jesteś trupem. Mimo to but też jest ważny. Zgadza się, ale nie często walisz głową w drzewo, a narażony na uderzenie stopą w korzeń jesteś bardzo często w lesie. Ale z tym że trzeba mieć buty,kask,buzer, ochgraniacze chyba się zgodzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) Zgadza się, ale nie często walisz głową w drzewo, a narażony na uderzenie stopą w korzeń jesteś bardzo często w lesieto ty jezdzisz z wystawionymi nogami ??bo ja tylko przy skrecaniu, ale to tez nei zawszeuderzenie głową jest tak samo prawdopodobne jak nogąupadając albo zrobisz sobie cos z noga albo walniesz głową albo to i toa uderzenie głową nie musi być koniecznie w drzewo :icon_razz: Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez eloelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sidik Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Czy glowa wazniejsza czy nogi- to nie jest wazne...Jak sobie skasujecie lepetynke to juz nic nie zrobicie, a jak skasujecie noge to juz nie pojejzdzice, wiec efekt ten sam:)Buty za 400?? to chyba tylko FLY, ale pamietaj ze co tanie to drogie.Kupisz je i po sezonie wymienisz bo sie rozwala. Juz lepiej dolozyc troche i kupic Formy, lub jeszcze pooszczedzac i za 600 juz kupisz fajny sprzet- nieporownywalnie lepszy od FLY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mouse67 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Tak jest zgadzam sie co to za sens kupowac buty na 1/2 sezonu lepiej zainwestowac. Tez tak robie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBASPORT Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Ja mam buty diadory nie wiem jaki model ale widzialem team enduro diadory na nich jezdzil.Wytrzymaly jeden sezon,rozlecialy sie na szwach,dobre buty ale malo wytrzymale.Co sadzicie o alpinestars?wizualnie sa fajne .Jaki model wybrac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Ja mam alpinestars tech4 i jak kiedys bede zmieniał buty to alpinestarsów juz nie kupie. Maja za słabą podeszwe i od podnożków sie psują i przeciekaja woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mouse67 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Masz moze alpinestars ale najniższy model wiec nie spodziewaj sie cudów. Jezeli chcesz miec naprawde dobre buty to warto zainwestowac w Tech 6 - 8 bo to są naprawde dobre buty Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez Mouse67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RO Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Mouse oczywiście wszystkie testowałeś od 4 do 8 .. i co rozumiesz przez 'naprawde dobre' , jakie są naprawde zauważalne różnice miedzy nimi , możesz coś o nich powiedzieć ? Pozatym , że wiadomo , że jak model wyższe to muszą być w jakiś sposób udoskonalone. .. uwolnijmy forum od takich ludzi :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Według mnie bardzo dobre są tech8, ale drogie i dlatego mam tech4. Teraz juz wiem ze ich bym nie kupil.Za tech8 trzeba wydać około 900zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi