mario-moto Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 czesc wszystkimmam do kupienia za nieduze pieniadze honde VF750f ( wlascicel dodaje niemalze druga na czesci ) - ale jest jeden feler - instalacja elektryczna ( bylo jakies spiecie i rozrusznik wraz z cala instalacja nie nadaje sie do uzytku ) - czy moze ktos z was sie orientuje ile mjoze to kosztowac ( chodzi mi o robocizne ) i czy jest to bardz trudne do zrobienia ?i jeszcze jedno - ile byscie dali za taki motor ( silnik jest ok ) pozdr i prosze o wasze opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 ja wiem tylko tyle, ze z instalacją zawsze jest najwięcej meczarni. To jest jedna z najtrudniejszych działek jeżeli chodzi o naprawy i niewielu jest takich co się na tym rzeczywiście znają. Ryzykowna sprawa. I trudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 bał bym się ! z jednej strony wydaje się, że to tylko kabelki :) ale z drugiej strony... naipierw znajdz kogoś kto się podejmnie i za ile ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Jeżeli motocykla nie można odpalić (czytaj sprawdzić) należy go omijać z daleka. Kto wie co jeszcze jest zwalone :roll: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Kto wie co jeszcze jest zwaloneA na to nie wpadłem ! Święta racja !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 to ze moto nie pali może byc przykrywka na inne wady,no bo jak sprawdzisz reszte skoro nie da sie odpalic silnika,a to nie jest jawa czy mz że pojdziesz do sklepu kupisz części i zrobisz remont,skoro własciciel sprzedaje w tym stanie moto to albo nie może go naprawic bo nie wiadomo co z nim jest,albo nie chce go naprawiac,bo jest w takim stanie że nikt tego póżniej nie kupi.PS.u mnie w gazecie jest ogłoszenie o sprzedarzy hondy,bodajrze cb 400 do lekkiej regulacji,jakoś nie chce mi sie wierzyc w takie ogłoszenia,no bo skoro jest do lekkiej regulacji to czemu własciciel tego nie zrobi,przecież wtedy weżmie większą kase za moto,ta regulacja oznacza chyba remont,nie daj się nabrac na takie ogłoszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Uważaj w ogóle na serię VF (zwłaszcza F), miała szereg wad i łatwo uszkodzić silnik. Jeżeli motocykl nie jest odpalony i dokładnie sprawdzony to bym nie brał bo koszty serwisu są bardzo wysokie. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi