Greedo Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Mnie tam najbardziej zapadl w pamiec Olsen orbitujacy jak sputnik w piatek wieczorem :). Pieknie tez zaopiekowal sie grilem ;). Przez dlugi czas myslalem' date=' ze sobie robi jajca, ale potem Aska mnie uswiadomila, jaka jest rzeczywistosc ;). [/quote'] Widzę, że wryłem się Wam w pamięć od nie najlepszej strony. :? ;) Cóż, następnym razem obiecuję poprawę ;) , postaram się nie staranować żadnego grilla ani niczego (i nikogo) innego. ;) :roll: I moze jak zwykle obiecasz ze nie bedziesz pił?:P Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 No to troche fotek By Niedzwiedz tylko tyle ? z 1 gb :) ;) a i zdjęcie nr.2124 proszę usunać - wglądam jak jakiś lis, albo norka i trace w oczach forumowiczek ;) (kur*a przejmuje się gorzej niż baba :oops: :lol: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 no tak.....troszkę spóżniony komentarz,ale lepiej późno niż wcale :D zlocik był genialny.szczególnie piątkowa jego cześć ;) (tylko czemu Niedźwiedziu nie było Cię już jak wróciłam z domku?miałes na mnie poczekac coby kontynuowac rozmowę.... ;) ).dwa księżyce w pełni na dachu erekc....eee....znaczy...dyrekcji bardzo ładnie współgrały z rozgwieżdżonym niebem(niestety-mój magiczny aparat akurat odmówił współpracy i nie mam tego pejzażu uwiecznionego na fotkach...).Olsen przetaczający się przez grilla...taaaaa :( i przyznać się!przed Olsenem jeszcze ktoś go zmasakrował(i o ile dobrze pamiętam chyba Paweł wkopał wysypany żar pod grilla-żeby ktos sobie krzywdy nie zrobił czy żeby nikt nie zauważył?:> ) w sobotę coprawda nie pojechałam na wycieczkę krajoznawczą za to pozwiedzaliśmy okoliczne lasy i też był ociekawie :( co do sobotniego grilla-zbyt dużo czasu tam nie spędziłam,ale jak na chwilkę sie z Dziadem zjawiliśmy akurat trafiliśmy na śpiewającego Dominika(wzruszające! ;) ) oraz recytację wierszyków(genialnych zresztą :twisted: ) wielkie dzięki wszystkim za zabawę i dyrekcji za organizację.i do zobaczenia za rok!!!!!!! aha-rozumiem,że obrus ze stołu dyrekcji zostanie zachowany dla potomności :> pi.es.zdjęcia będą jak dorwę się do drugiego kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Nie zrobiłas zdjec naszych pupek???????!!!!!!!!!!! Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 A za rok proponuje pokazac miejscowym ze motocyklisci przyjechali jakas parada przez Borki +katowanie sprzetó + jazdy na gumie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 jestem za ! na 100 % procent załatwiam za rok jakiegoś twardego laczka na palenie (jak ktoś pojedzie samochodem to do wystrzału - przecież siwypfk juz wie gdzie wulkanizator :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 przecież siwypfk juz wie gdzie wulkanizator heeee :-D dokładnie daleko nie jest ...ot ze 2/3 km i ciekawa trasa przy tym , a moj intruz przeszedł juz test i nadaje sie do wozenia koł :twisted: wiec zaden problem . Ale ile teraz trzeba czekac na borki ahhhh :cry: Pozdrawiam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Ale ile teraz trzeba czekac na borki ahhhh Ja tam bym chętnie zaczynał i kończył sezon w gronie 4um-owiczów , więc proponuje nastepny juz wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 A ja dodam od siebie mimo iż mnie nie było (ale moze w przyszłym roku :mrgreen: ) że bardzo fajne fotki :( i hmmm 8) gratuluje udanej zabawy :( ps: a "świruradom" prawie wszedzie z jezykiem ;) (chodzi o fotki "ofkors" ) ;) PozdrawiamSandra :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 więc proponuje nastepny juz wiosną zdecydowanie jestem ZA!! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 ps: a "świruradom" prawie wszedzie z jezykiem (chodzi o fotki "ofkors" ) znakiem tego, że się dobrze bawiłem :( baaa rewelacja :( :-D :-) Ja tam bym chętnie zaczynał i kończył sezon w gronie 4um-owiczów , więc proponuje nastepny juz wiosną Myślę, że można było by wbrać termin który nie będzie kolidował z BEMOWEM(pewnie sie znajdzie gro osób, które będą chcialy być na tym rozpoczęciu ) oraz z Poznańskim rozpoczęciem(powód jw) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fellini Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 No niestety Niedźwiedziu stronki niet! Ale będzie...spoko. Niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 a moj intruz przeszedł juz test i nadaje sie do wozenia kołtrzymam za słowo :( Ja tam bym chętnie zaczynał i kończył sezon w gronie 4um-owiczów , więc proponuje nastepny juz wiosnąty to ale masz pomysł ! ja jestem również za !!! ciekawe co na to Paweł i Dominik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 czyli widze juz jest grupka chcetnych , to ciekawe ciekawe 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 to ciekawe ciekawe ano robi sie ciekawie, ale przydało by się żeby wszyscy mieli koszulki forumowe na nast. zlot - łatwiej jest się indetyfikować. np. siwypfk tylko drogą dedukcji moge was skojażyc było was dwóch jeden miał kurtke z frędzlami a drugi nie - to tyle :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi