krzychu-985 Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 ehh jak chcesz to rob sobie tego komara jak chcesz;) Nierozumie dlaczego wyszyscy na niego tak najechali. Przeciez to jego komar za jego kase. chce zrobic z komarka Wt trudno sie mowi... Watpie zeby was posluchal i nie zrobil. Ja sam jak mialem wsk i rozwalio sie przednia zawiecha to z braku innej wsadzilem od rometa :-D :-D jaja byly niezle bo troszke niepasowalo ale rama od wsk ( 2 ramowka) krzywa spawana w 3 miejscach... Zawiecza od rometa kolo od kadeta. tylnie od shl. Bak od shl. Wyobrazcie sobie jak to wygladalo :-D szkoda ze wyladowala na zlomie i niezrobilem foto. Ale zato dobry silnik mi zostal.. ale to tak of toopic. I Do czego zemierzam. Do tego ze jesli mu sie nudzi to niech sobie tjuninkuje koamrka boto przeciez nie zaden extra zabytek ani nic wartosciowego zeby sie przejmowac ze to spapra.Empire jestem z Toba. Co do zawiechy od mz to bedzie trudno... lepiej wsadz silnik od wsk:D ( mam an sprzedaz) :-D :-D :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 25 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 ooostro z tą wsk...;] nudzi mi sie to sie bawie w komaryku...;) (wiejski tuning :lol: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motokid Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 prawdziwe wyzwanie stawia motorynka z silnikiem jawy 350ts.nie da sie jechać troche gazu i juz gleba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 25 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 lol;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 robak napisał' date=' że plastiki od enduro w simsonie to coś smiesznego.Czy dalej jest to smieszne gdy takie plastiki to seria http://www.bikepics.com/members/44444444/95s83mx/ ?? Seria jest taka w s53 a w avatarze jest s51 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motokid Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Tylko ze ja mam s83r 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Jak chcesz to się baw ale tylko w silniku - wyglądu niezmieniaj bo niepoproawisz. Silnik dla odmiany można poprawić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 wiesz co jak masz się bawić to daj go komuś kto dniem i nocą marzy o takim komarku a zadba o niego jak nikt inny.. temat uważam za istną prowokacje.. ostatnio pełno tego na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 zostaw biednego komarka w spokoju potem bedziesz pluł sobie w twarz przez to ( skad ja to znam )trzeba przezyc okres WT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack-Jawa Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Hej znacie może kogoś kto zrobił coś takiego z silnikiem : http://tomason2.w.interia.pl/4KM.rar roboty nawet nie za dużo a efekty? Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 ^^ ja tego nawet tunning sie boje nazwac:D po prostu nie mam co robic i sie bawie:D ale czekam na dalsze naśmiewanie sie ze mnie;p To pobaw sie lepiej cycem albo swoim fiutkiem jesli taki posiadasz Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Hej znacie może kogoś kto zrobił coś takiego z silnikiem : http://tomason2.w.interia.pl/4KM.rar roboty nawet nie za dużo a efekty? Pozdrawiam :)Efekt 4KM lub więcej. Do tego bardzo drastycznie zmniejszona żywotnośc silnika. Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi