Skocz do zawartości

Zmiany w komarku...

Empire
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

ehh jak chcesz to rob sobie tego komara jak chcesz;) Nierozumie dlaczego wyszyscy na niego tak najechali. Przeciez to jego komar za jego kase. chce zrobic z komarka Wt trudno sie mowi... Watpie zeby was posluchal i nie zrobil. Ja sam jak mialem wsk i rozwalio sie przednia zawiecha to z braku innej wsadzilem od rometa :-D :-D jaja byly niezle bo troszke niepasowalo ale rama od wsk ( 2 ramowka) krzywa spawana w 3 miejscach... Zawiecza od rometa kolo od kadeta. tylnie od shl. Bak od shl. Wyobrazcie sobie jak to wygladalo :-D szkoda ze wyladowala na zlomie i niezrobilem foto. Ale zato dobry silnik mi zostal.. ale to tak of toopic. I Do czego zemierzam. Do tego ze jesli mu sie nudzi to niech sobie tjuninkuje koamrka boto przeciez nie zaden extra zabytek ani nic wartosciowego zeby sie przejmowac ze to spapra.Empire jestem z Toba. Co do zawiechy od mz to bedzie trudno... lepiej wsadz silnik od wsk:D ( mam an sprzedaz) :-D :-D :-D :-D :-D

^^ ja tego nawet tunning sie boje nazwac:D po prostu nie mam co robic i sie bawie:D ale czekam na dalsze naśmiewanie sie ze mnie;p

To pobaw sie lepiej cycem albo swoim fiutkiem jesli taki posiadasz

Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S

Hej znacie może kogoś kto zrobił coś takiego z silnikiem :       http://tomason2.w.interia.pl/4KM.rar  

roboty nawet nie za dużo a efekty?  

Pozdrawiam  :)

Efekt 4KM lub więcej. Do tego bardzo drastycznie zmniejszona żywotnośc silnika.

Honda CBR F4 99

http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4