StreetFighter Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Witam mam dylemat jaki motocykl nadaje się na dobry materiał do streeta (cena do 7000zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 każdyreszta zależy od inwencji właścicielaostatnio widziałem fajnego GS-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 gsxr :D najlepiej po szlifie ;) - bo i po co ci te ochydne owieki :P Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 ja robie gsx 400 ;) hehe matriał na streeta może niezbyt ale jeszcze chyba takiego nie było :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 hmm ale do czego to ma służyc i jak wyglądac? typowo do stuntu czy bardziej jako showbike? Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 to zależy do jakiej jazdy :?: jak do stuntu to najlepiej po szlifie albo dzwonie, tania kasa, ale mocny motor ;) street musi mieć wy..., bo inaczej nienazwałbym go street`em :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 W tej klasie cenowej to nie wiem, ale kiedyś w sieci oglądałem fajne fotki Hondy CBR900RR (model "kocie oczy"). Tylko że na taką, to przynajmniej 13.000 trzeba wyłożyć :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fasola Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 w tej kasie szukaj sobie gsx-r 750 ostatnia wersje olejoka 91r na upside downie napewno będziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreetFighter Opublikowano 27 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 narazie znalazłem FZR 1000 Co wy na to ??? Chodzi mi bardziej o stunt niż o lansowanie się po mieście a po dzwonie trochę się boje kupić aby mi główka ramy nie odpadła :-D :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej-bc Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Na moje małe doświadczenie wydaje mi sie ze na streeta nadaje sie kazdy motocykl typu sport. Motocykle typu naked czy cafe-racer nie widzą mi się w roli streeta. Wiadomo: rasowy street to ścigacz bez plastików. Kto zna historię i początki streetfighterów ten wie napewno oco chodzi. Jest wiele ofert z motocyklami po szlifie. Rozumiem, że masz problem. Mój kumpel kupił Katane 600 (ramy) a silnik władował od Katany 750. Ciekawa przeróbka dość była. jest w mojej galerii mozesz zobaczyć. Niedawno go sprzedał. Za 7000 poszedł. Teraz lata GSX-R 750 z chyba `93 roku. 130 KM. To jest sprzet. Ale wracając do tematu, ja polecił bym ci właśnie coś w stylu GSX-R, tylko nie olejaki, bo kwadratowy zadupek mają i trza kombinować. Zależy jeszcze jaki masz gust. Myśle, że coś z okrągłym tyłkiem ciekawie by wygladało. Np. jakaś Cebra F1, czy coś, ale tak jak mówie, ja kupiłbym GSX-R. Ma swoją moc i można sie powygłupiać. Mam na myśli 750 bo 1100 to ciężkie krowy. Przy glebie bardziej bedzi bolało :( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreetFighter Opublikowano 1 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Dzia nad GSX-R się zastanawiałem za tą cene kupię rocznik około 91 a one mają niezbyt ładne ramo oraz niewiem czy jest wytrzymałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi