LEGIONISTA_1916 Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Mam zamiar kupić suzuki katane z 2000 roku za niską cene co powiecie o tym skuterze. W necie naczytałem się o plusach i minusach. Co o nim myslicie drodzy przyjaciele :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 mysle ze to odkurzacz :> nie myslałes nad manualem??:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 ble odkurzacz... tylko jak kupisz niepisz potem ze Ci motocyklisci nieodmachuja .. a tak na serio to podbno jeen z lepszych w swojej kalsiue pod wzgeledem osiagow i wygladu. nie myslałes nad manualem??:> wlasnie lepiej pomysl nad tym:) [ Dopisane: 21-09-2005, 17:22 ]klasie a nie kalsiue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 No wlaśnie precz z odkurzczami! Jeśli skuter to tylko vespa px 80!Co do tego suzuki. Skuterek jak każdy inny. Jak wsadzisz kit tuningowy i sportowy wydech, i inne bajery to jakoś będzie szło. Seryjny skuter rowerem można prześcignąć przy niedużym wysiłku! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 jak bylem w ta niedziele na gieldzie(stalem od 7 rano z mbxem) w lodzi to wlasnie obok mnie stal katana z chyba 2002 roku(ale nie jetsem pewien)... skuterek nawet nawet. bardzo cichutki i zrywny nawet jak zablokowany(tamten byl w 100%seryjny) bo koles nim jezdzil przy mnie... ale jak juz powiedzieli- PRECZ Z ODKURZACZAMI, JEZDZACYMI MUSZLAMI KLOZETOWYMI, SZLIFIERKAMI I JAK TYLKO SIE DA TO COS NAZWAC...!:P koles chcial za niego 5300zl. zainteresowanie bylo spore, ale tylko ze strony dziewczyn(a raczej ich dzianych tatusiow:P:P:P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motokid Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Jwśli skuter to aprilla.Pamiętam jak przejechałem sie na odkurzaczu kumpla (aprilla) i ładnie sie zbierał a gume można było palić spokojnie.Lecz chyba była nafaszerowana kitami tuningowymi z niemiec.Tylko, że za takie ceny tych skóterów mozna kupić fajną replike jakiegoś ścigacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 wiadomo- jak sie tuninguje to sa takie efekty- tymbardziej ze na niemieckich czesciach, a oni tam sie raczej nie bawia byle czym... ale chyba nie o to tutaj chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 gume można było palić spokojnie :? :? :? Widziales sprzet ktorym sie nie da gumy spalić?? Ja żadnego nie spotkałem licząc w tym komarki, motorynki i inne hayabusy... Co do katany... Każdy lubi co innego... Jeśli za niską cene to lepiej sie zastanow i poogladaj... Znajomy po serwisowaniu po wielu km na które wydał cos kolo 1k zł jeździ i nie narzeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olej_MPK Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Katana jest bardzo ładna i w miare duża. Jest niestety ciężko podatna na tuning. Kumpel wsadził do swojej cylinder 70ccm gaźnik 21mm, sportowy tłumik i osiągał tylko ok.110km/h.A ta Twoja Katanka to ma być chłodzona cieczą czy powietrzem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 110km/h to mało wg ciebie? Dla skutera to kosmiczna prędkość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi