Skocz do zawartości

Suzuki Katana 50 - co myślicie???

LEGIONISTA_1916
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

ble odkurzacz... tylko jak kupisz niepisz potem ze Ci motocyklisci nieodmachuja .. a tak na serio to podbno jeen z lepszych w swojej kalsiue pod wzgeledem osiagow i wygladu.

nie myslałes nad manualem??:>

wlasnie lepiej pomysl nad tym:)

[ Dopisane: 21-09-2005, 17:22 ]

klasie a nie kalsiue

No wlaśnie precz z odkurzczami! Jeśli skuter to tylko vespa px 80!

Co do tego suzuki. Skuterek jak każdy inny. Jak wsadzisz kit tuningowy i sportowy wydech, i inne bajery to jakoś będzie szło. Seryjny skuter rowerem można prześcignąć przy niedużym wysiłku!

jak bylem w ta niedziele na gieldzie(stalem od 7 rano z mbxem) w lodzi to wlasnie obok mnie stal katana z chyba 2002 roku(ale nie jetsem pewien)... skuterek nawet nawet. bardzo cichutki i zrywny nawet jak zablokowany(tamten byl w 100%seryjny) bo koles nim jezdzil przy mnie... ale jak juz powiedzieli- PRECZ Z ODKURZACZAMI, JEZDZACYMI MUSZLAMI KLOZETOWYMI, SZLIFIERKAMI I JAK TYLKO SIE DA TO COS NAZWAC...!:P koles chcial za niego 5300zl. zainteresowanie bylo spore, ale tylko ze strony dziewczyn(a raczej ich dzianych tatusiow:P:P:P)

Jwśli skuter to aprilla.Pamiętam jak przejechałem sie na odkurzaczu kumpla (aprilla) i ładnie sie zbierał a gume można było palić spokojnie.Lecz chyba była nafaszerowana kitami tuningowymi z niemiec.Tylko, że za takie ceny tych skóterów mozna kupić fajną replike jakiegoś ścigacza.

gume można było palić spokojnie

:? :? :? Widziales sprzet ktorym sie nie da gumy spalić?? Ja żadnego nie spotkałem licząc w tym komarki, motorynki i inne hayabusy... Co do katany... Każdy lubi co innego... Jeśli za niską cene to lepiej sie zastanow i poogladaj... Znajomy po serwisowaniu po wielu km na które wydał cos kolo 1k zł jeździ i nie narzeka...