crossmen7 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Koleś kupił komplet z promocji fly za 850 zl,ciuchy są świetne przelatał cały sezon i ani szfa nie puściła a buty sprzedał.Mówił że kołki na nogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 ale jaki model tych fly kupił za 850zł to chyba nie 303 tylko wyższy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rivera666 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Koledzy a co mysliscie o tych butkach? :) http://www.challenge75.com/images/axo%20boxer%20blanc.jpgButki dadza sobie r ade przez pare sezonow? :banghead: Poklony:P :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossmen7 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 ale jaki model tych fly kupił za 850zł to chyba nie 303 tylko wyższy model Były to Vaipery kosztują 370,a 850 to cały strój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Buty wyglądają na masywne nie wiem jak z firma AXO, i nie wiem za ile chcesz kupić tu sa np za 560 zł http://www.skutery.bazarek.pl/opis/119900/...-axo-boxer.html ale zobacz ile ważą 100kg hahaha musisz miec nogi jak kołki żeby utrzymać 50 kg na jednej nodze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rivera666 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 A co do butow to wiesz nie wiem:DDostalem od Kochanego Sw. Mikolaja :biggrin: i mam takie pytanko co do rekawiczek ktora tez posiadam od Sw. Mikiego.http://www.motoshopracing.ch/images/produc...anaheim_red.jpgczy palce w tym okresie zimowym odmarzna mi w nich czy raczej takie trzymaja cieplo?Nie mam takiego koloru nie zalamujcie sie mam niebieskie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossmen7 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Poniżej zera wtedy palce odlecą same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rivera666 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Jakos ostatnio jezdzilem w takich rekawiczkach na snowboard to wiesz bylo -5 i nie bylo tak zle lecz wiatr wlatywal pomiedzy szwami;/ i rece momentalnie kostanily;dale idzie sie przyzwyczaic :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossmen7 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Jakos ostatnio jezdzilem w takich rekawiczkach na snowboard to wiesz bylo -5 i nie bylo tak zle lecz wiatr wlatywal pomiedzy szwami;/ i rece momentalnie kostanily;dale idzie sie przyzwyczaic :icon_mrgreen:-6 jeżdilem w neoprenowych,to jest ciepło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rivera666 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 crossmen7 :a mozesz jakies mi takie rekawiczki pokazac?przedstawic je nam tu wszystkim Motocyklista?i w jakie cenie stoja?Z Gory dzieki:Da czy te neopranowe waszly bym pod te moje Scott-a? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossmen7 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 crossmen7 :a mozesz jakies mi takie rekawiczki pokazac?przedstawic je nam tu wszystkim Motocyklista?i w jakie cenie stoja?Z Gory dzieki:Da czy te neopranowe waszly bym pod te moje Scott-a? :icon_mrgreen:Sory za zdjęcie ale jeszcze nie kumam z ich wysyłaniem.Co do rękawiczek to na allegro,wskoczyć na opcje sport/nurkowanie jest od wyboru do koloru od 2 do 5 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rivera666 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 no dzieki dzieki za info :icon_razz: chyba bede sie musial w takie zaopatrzyc;d jezeli mowicie ze zdaja tescik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Na motox masz z 661 model storm i storm watch. Stormow używam już drugi rok do wszystkiego - najmniej do jazdy bo mało jeżdże zima, głównie na użytek codzienny i dają rade i faktycznie nie przepuszczaja wody od zewnątrz. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xsyniu147 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 szukam butów na crossa kto ma najlepiej nowe ale uzywki tez oblukam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 szukam butów na crossa kto ma najlepiej nowe ale uzywki tez oblukam :icon_mrgreen: Najlepiej napisz w temacie o butach i fajnie by też było jakbyś napisał rozmiar (no chybą, że jest ci to obojętne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi