aylie Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Dzieki, bardzo mi miło ze jestes tak pozytywnie nastawiony ;) Jak masz gg to zapraszam do konwersacji :D Ja za rok bede miała (mam nadzieje) NSRke to nie bede juz uważana za mało wiedzącą i potrafiącą :P Nie ma jak moto z biegami :PPozdr! PS: Mam nadzieje ze znajde cieplejsze rękawice od Twoich :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 jeszcze dodam jedno: jezdzilem w starych rekawiczkach milicyjnych. Z futerkiem wewnatrz i mankietem do polowy ramienia :)smiesznie bylo: w lato poci sie, jak jest zimno to je przwiewalo ze palcow nie czulem :)no i nasiakaly woda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Jednak policjanci nie mają dobrze :) :) Moze znajda sie dla mnie odpowiednie Alpinestars bo taki mi sie podobają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Jednak policjanci nie mają dobrze :) :) Moze znajda sie dla mnie odpowiednie Alpinestars bo taki mi sie podobają :) Ja chce kupic takie rekawiczki, mysle, ze to bedzie dobry zakup: vanucci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Za takie pieniądze to juz chyba muszą być dobre rękawice :) Ja tak max200 zł chyba wydam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stix Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Nie licz za bardzo na Alpinestars za 200. Jakies tam dostaniesz, tyle ze takie zwykle skorzane, bez kevlaru ani zadnych protektorow. Dobre Alpine'y trzeba liczyc ok 600 :? Kiedys moze sie takich dorobie, a moze gdzies je na wyprzedazy dorwe :) Z firm, ktorych NIE polecam to Utika. Jezdze w rekawicach tej firmy dopiero pierwszy sezon. Juz po paru dniach zaczely z nich jakies nitki wylazic, a przy pierwszym kontakcie z asfaltem, co prawda spelnily swoja role, ale szwy puscily w niektorych miejscach. Z plusow musze przyznac ze sa wygodne mimo ze maja napakowane sporo kevlaru, no i taka mieciutka skorka 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabestian Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Wrzucę tu tylko opinię o firmie BF - mam letnie lekkie rękawiczki, świetnie się sprawdzają. Super przewiewne i nie przecierają się, nie puszczają szwy, ale to dopiero 1-szy sezon. Ale kupiłem też ich zimowe z Hiporą na bajzlu i zobaczymy co będzie. Wyglądają porządnie i SĄ TANIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieniek123 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....products_id=163 Co sadziecie o tych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Myślę, że za takie pieniądze to na allegro kupisz coś o wiele lepszego :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieniek123 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 NIe ma nic ciekawego na allegro...Chcialem sinsalo od mielocha,ale nie ma rozmiaru...Gdzie jeszcze moge kupic rekawice sinsalo,ale nie na crossa? [ Dopisane: 16-12-2005, 17:44 ]Chlopy pomozcie,bo dzisiaj musze cos zamowic.Swieta sie zblizaja.... [ Dopisane: 16-12-2005, 23:37 ]Gedzie moge kupic rekawiczki Vanucci Challenger?? [ Dopisane: 17-12-2005, 12:08 ]Kupilem te vanucci... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Polecam rękawice Arlen Ness 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 W ma rację. Arlen Ness jest najlepszy, ale przy tym chyba najdroższy ;) Rękawice faktycznie świetne, baaaardzo wygodne, więc osobiście nie żałuję wydanych pieniędzy- kupiłam je za ok. 500-600zł, dokładnie nie pamiętam, ale warto było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PM2Z Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 na www.moto-akcesoria.pl jest wybór rękawic za 99 zł. osobiście uważam, że za te pieniądze da się kupić naprawdę fajne. sam używamhttp://www.moto-akcesoria.pl/product_info....&products_id=81i bardzo je sobie chwalę. po sezonie jeżdżenia mają co prawda lekkie (naprawdę minimalne) prucie, ale poza tym luz. no i gdy zbliżała się zima, to marzłem strasznie :buttrock: nie wiem jak w tej kwestii spisują się inne.powiedzmy, że polecam je na wiosnę i jesień, latem, to tylko na chłodniejsze dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Ja narazie tylko mierzylem rekawice i wiem jedno ze rekawic z netu nie kupie, no chyba ze je wczesniej w sklepie mierzylem. Mailem na rece w ciagu jednego dnia chyab z 15 roznych modeli i moge tylko poweidzie o wygodzie przy pprzymiarce wiec malo to sie ma do urzytkowania ale moje typy to 1. Alpinestars/Suomy2. Utika3. Vintex Utika sa na prawde wygodne ale z tego co kolega kilka postow wyzej pisal sa malo wytrzymale. Alpinetars wcale nie sa takie znowu nieosiagalne, najtanszy model z protektorami kosztuje ok 350PLN a o tej porze roku mozna sie jeszcze targowac :buttrock: Suomy z kanguzej skory to bajka.... ale cena kosmos wiec... szukamy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Suomy z kanguzej skory to bajka.... ale cena kosmos wiec... szukamy dalejjaka tam bajka?do GPpro od Alpina to im sporo brakuje :buttrock:,generalnie nie lubię grubych rękawic - a GPpro są cienkie jak papier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi