KML Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 140zł do dosyć mało... można wiedzieć gdzie tyle kosztują ? Chętnie bym je zakupił Kupiłem na bajzlu Warszawskim. ja odradzam z aluminium' date=' po kontakcie z drzewem mogą przytrzasnąc łape i bez piły się nie obejdzie' date='[/quote''] Heh, ile znasz ludzi z poobcinanymi palcami przez handbary, bo ja żadnego.Ta listwa ma grubość ok 1 cm i jest specjalnie hartowana, skoro nie robią z listwą stalową to coś musi w tym być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper77 Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Nie chce mi się wierzyć żeby robili osłony, które szkodzą. Szczególnie renomowane firmi takie jak acerbis czy polisort, napewno testują swoje wyroby i gdyby zgniatały ręcę chyba nie wprowadzili by ich do sprzedaży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 zawsze jakis tam % jest, ze moze zgniesc Ci reke przy uderzenie w drzewo czy jakas inna przeszkodze,ale to sa rzadko spotykane sytuacje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 2 lata temu widziałem taką sytuacje, koleś o drzewo zachaczył, prawie godzine miał łape przytrzaśniętą hanbarem, z 20 min gościa uspokajali żeby się nie wiercił Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper77 Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Handbar ma za zadanie chronić nasze dłonie i dźwignie hamulca i sprzęgła. Tego chyba nie musze nikomu tłumaczyć :P Prędzej uszkodzimy rękę bez handbara, niż z nim(to jest oczywiste) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 2 lata temu widziałem taką sytuacje' date=' koleś o drzewo zachaczył, prawie godzine miał łape przytrzaśniętą hanbarem, z 20 min gościa uspokajali żeby się nie wiercił[/quote'] to pewnie byly wzmacniane handbary, bo takie normalne plastiki by poprostu pekly i nie bylo by takiego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper77 Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Zdrowo musiał walnąć w to drzewo. Teraz już jestem pewny, że kupuje plastiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 19 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 2 lata temu widziałem taką sytuacje' date=' koleś o drzewo zachaczył, prawie godzine miał łape przytrzaśniętą hanbarem, z 20 min gościa uspokajali żeby się nie wiercił[/quote'] Auć :? Ja niestety jezdze sam wiec jakie byście polecali ? Bo raaczej małe prawdopodobioeństwo że zaklinuje ręke w handbarach ale zawsze jakis % jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 2 lata temu widziałem taką sytuacje' date=' koleś o drzewo zachaczył' date=' prawie godzine miał łape przytrzaśniętą hanbarem, z 20 min gościa uspokajali żeby się nie wiercił[/quote''] Auć :? Ja niestety jezdze sam wiec jakie byście polecali ? Bo raaczej małe prawdopodobioeństwo że zaklinuje ręke w handbarach ale zawsze jakis % jest Ja Ci polecam Plastikowe Handbary(nie wzmacniane),Acerbisa,Ufo,Polisporta - zalezy jak tam Twoje fundusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Wats najlepiej kup te Acerbisa za 140zł ewentualnie Polisporta za 120zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Wats najlepiej kup te Acerbisa za 140zł ewentualnie Polisporta za 120zł. dokladnie tak :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 po tym incydencie 99% znajomych zmieniło te wzmacnianie na całe plastikowe, raz że lżejsze są, dwa ręka się nie zaklinuje Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Ja mam wzmacniane handbry i sa bardzo dobre...Zaliczylem kilka gleb i nic sie nie stalo tylko sie troche do gory podniosly, poniewaz nigdy nie przykrecam ich na maksa jak sie tylko da...No ja mamm taka zasade ze przy glebie staram sie odskoczyc od motoru czy jak to nazwac zeby mi sie nic stalo tylko motorowi... Wole ja byc caly bo klamke albo lampe kupie a ze zdrowiem to roznie bywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 eloelo ale nie zawsze zdarzysz odskoczyc :P , bo to jest ulamek sekundy, no chyba ze juz wiesz ze sie nie wyrobisz i bedzie gleba(to lepiej zeskoczyc z motora- tak jak napisales). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 ale nie zawsze zdarzysz odskoczycno tak racja ale napisalem : staram sie odskoczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi