Magik Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Siema. Mam takie pytanie:Czy ktos ma jakies filmiki z Suzuki Rg80 ???? Modele z 87-96r. ??Prosze o pomoc. Napiszcie na PW lub na gg. Jezeli ktos odpowie lub nie to niech temat pojdzie do kosza Pozdr 8) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoNiU Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 sory post może nie zupełnie zwiazany z tematem ale jednak pisze. czy wiecie moze czy suzuki rg80 ma rozrusznik elektryczny czy tylko kick-starter. a i czy te motorki sa bardzo awaryjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 sory post może nie zupełnie zwiazany z tematem ale jednak pisze. czy wiecie moze czy suzuki rg80 ma rozrusznik elektryczny czy tylko kick-starter. a i czy te motorki sa bardzo awaryjne? Wiem tyle ze napewno ma kopnik, ale czy ma rozrusznik to tego Tobie nie powiem. Koniu, czy czasem nie jestes z forum simsonow?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Mój kumpel ma Suzuki RG 80 i ma na kopniaka go akurat (z 94r-chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoNiU Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Koniu, czy czasem nie jestes z forum simsonow?? całkiem mozliwe, ze byłem zalogowany na tym forum bo sam mam simsona ale juz tak dokładnie nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 rg80 nigdy nie mialo rozrusznika ... niestety bo kopniak w "scigaczu" ;) :flesje: to jednak troszke wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoNiU Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 faktycznie szkoda ze nie ma rozrusznika :? ale może jakos sie przeżyje w końcu w simsonie tez go nie mam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 17 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 To jak ? Moze jednak ma ktos jakies filmiki ? Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 sory post może nie zupełnie zwiazany z tematem ale jednak pisze. czy wiecie moze czy suzuki rg80 ma rozrusznik elektryczny czy tylko kick-starter. a i czy te motorki sa bardzo awaryjne? RG niema rozrusznika przynajmniej ta z 94 roku. Kolega miał taką i pewnego razu jak jechaliśmy na zlot 3x linka od dozownika mu spadła. A pozatym było ok. Inny kolega kupił RG i mu sie cały czas psuła, więc 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 rg80 nigdy nie mialo rozrusznika ... niestety bo kopniak w "scigaczu" ;) :flesje: to jednak troszke wstydspotkalem kilku MOTOCYKLISTÓW którzy uwazaja ze PRAWDZIWY MOTOR musi miec kopniaka!!a nie na starter... z tego co wiem to rg mialy montowane rozruszniki...ale w którym roczniku to nie wiem....w kazdym badz razie na 100% widzialem na allegro z rozrusznikiem!! co do awaryjnosci....wszystko zalezy w jakim stanie kupisz....moja nie jest w jakims super ale nie zaluje ze kupilem....wiadomo ze z czasem wszystko sie psuje....a to jeszcze zalezy od uzytkowania...jednak mimo wszystko z moja suzi nie mialem duzo roboty.....a na trasie oprócz problemów z gaznikiem(niewyregulowany) nie mialem z nia zadnych problemów!!pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volgi Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 www.motorowery.bydzia.prv.pl dział relacje i na dole jest filmik 50 mb z zakonczenia sezonu, jest i rg :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypek41 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 http://www.scigacz.pl/Resurrection,Riders,149.html tutaj masz chłopaków z RR. Stunter13 wymiata na rg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Ten filmik jest prze kozacki...Oglądając go dowiedziałem sie jak mało jeszcze potrafie. Teraz już wiem o czym pisali w nowym ŚM :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 jak dla mnie najwieksze motorowerowe wariaty :) a ten Stunter13 to jakis guru:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypek41 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Ja miałem szczęście bo byłem w bielawie na SFF 2005 i widziałem to na żywca :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi