mlodywital Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Osobiście nie mialem jeszcze powaznego gonga ale i tak przed każdym skrzyzowaniem odpuszczam.A tego typu fotki generalnie zniechęcają mnie ogolnie do jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Paweł Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 hmm... :? Przestanę chyba czytać tego rodzaju tematy. Bo za chwilę zacznę jeździć jak na rowerze albo w ogóle przestanę jeździć. Na każdą podporządkowaną patrzę jak na źródlo śmierci... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 hmm... :? Przestanę chyba czytać tego rodzaju tematy. Bo za chwilę zacznę jeździć jak na rowerze albo w ogóle przestanę jeździć. Na każdą podporządkowaną patrzę jak na źródlo śmierci... :DTeraz psycholodzy beda zarabiac i na motonitach :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Powinny nie zniechęcać tyylko ukierunkowywać nasz sposób jazdy i zachowania w ruchu ulicznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Mam pytanie: co się stało z brzuchem ofiary >dlaczego aż tak urósł>? przy takim dzwonku, normalnym jest że narządy wew. się przemieszczą w rezlutacie pękają(np. śledziona) i krew wypełnia jame otrzewną a że ta jest niepojemna to tak to wygląda - brzuch jak u kobiety w ciąży.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 śworu widzę że już się wczuwasz w przyszły zawód :D Motocykliście w pierwszej chwili przy strzale od razu strzelily nadgarstki stad ta rękawica na kierownicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Motocykliście w pierwszej chwili przy strzale od razu strzelily nadgarstki stad ta rękawica na kierownicy...Ja pier** tego nie zauważyłem... powiedzcie czy w nie zauważyliście że minimum 50% (żeby nie powiedzieć ze 70) wypadków mają ludzie na moto yamahy... (zwykle r1)(wypadki o których się słyszy czyli powarzniejsze) Ja powiem że jestem na tym punkcie przeczulony i gdzie nie spojrzę tam sie ktoś yamahą rozwalił... Może to głupie. Ja nie kupie sobie yamahy ;/ :oops: :oops: :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Jeśli już to YamaHy To już nie jest dysleksja.... Chociaż nazwy własne piszcie poprawnie... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 ... powiedzcie czy w nie zauważyliście że minimum 50% (żeby nie powiedzieć ze 70) wypadków mają ludzie na moto yamahy... (zwykle r1)... Bo R1 stała się ostatnio bardzo popularna wśród tzw. dresiarstwa. Jeśli porozmawiasz z człowiekiem z tej grupy o motocyklach, to na pytanie jakie moto by chciał mieć odpowie bez mrugnięcia okiem, że R1. Tylko co może wiedzieć o jeździe na moto gościu bez prawka, który fundusze na moto uzyskał z niepewnego źródła, a motocykl kupuje tylko po to, by się popisać przed kolesiami z osiedla.Oczywiśie nie jest to regułą i na R1 jeżdżą też normalni motocykliści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 śworu widzę że już się wczuwasz w przyszły zawód Się chłopak pyta to mu odp :lol: Jeśli już to YamaHy To już nie jest dysleksja.... Chociaż nazwy własne piszcie poprawnie... nie ma rozgraniczenia na nazwy własne itd- dysleksja to kompletny brak pojęcia o pisaniu' date=' no chyba że ktoś się stara ( tak jak ja :-) :-D ) to nie robie takich byków. Czepiasz sie innych a sam napisałeś: śworunawet nie idzie tego przeczytać :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 lietrówka i kilkukrotne przekręcenie nazwy to nie to samo. Jeśli ktoś nie ma kompletnego pojęcia o pisaniu tak jak piszesz to po co pisze :?: Przecież wystarczy najpierw zredagować swojego posta w Wordzie i już będzie bardziej dla ludzi i nie razi po oczach. Są zasady i powinniśmy się ich trzymać, jeśli ktoś ma dysleksję to niech skorzysta z Worda no trudno tyle chyba można zrobić nie jest to wielkim poświęceniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Wybacz ale swoje posty edytuje w wordzie tyle, że word nie poda mi poprawnej pisowni słowa yamaha. A zawsze wydawało mi się że pisze się to przez "ch" (no w sumie to głupio mi się wydawało :oops: ). Wybaczysz mi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Ja do Ciebie nic nie mam i nie jest to rozmowa do prowadzenia na łamach tematów. Jeśli masz problemy to sprawdz napis Yamaha czy Honda mozna znalezc w setkach tematów na tym 4um. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aciddrinker Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 przy takim dzwonku, normalnym jest że narządy wew. się przemieszczą w rezlutacie pękają(np. śledziona) i krew wypełnia jame otrzewną a że ta jest niepojemna to tak to wygląda - brzuch jak u kobiety w ciąży....i jeszcze ktoś tam ma wątpliwości, czy Cię przyjąć na medycynę??ja z nim chyba porozmawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 no cóż to bardziej wygląda jak by pędzący pociąg w ten samochod się wbił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi