P@welek Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Moze ktos bylby chetny na nowe plastiki do dr 350?? Znalazlem w stanach firme ktora robi jeszcze do tego modelu i maja nawet w ofercie tylny ala'cross. Mam rodzine w stanach wiec przesylke by sie zorganizowalo. Im wiecej byloby chetnych tym koszty bylyby nizsze.No tak plasitki bardzo fajne nawet... sam bym sie skusil- tyle ze drogie troche mnie sie wydaje:/ Nie taniej(szybciej) bedzie kupic jakiegos ufo czy innego acerbisa za 60-70zł do RMZ lub DRZ? Rozwaze jeszcze wszystkie za i przeciw i dam ci ewentualnie znac. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Jak mi pokazesz od jakiego modelu pasuje tak,ze nie bedzie widac ,ze to kombinacja to tez z checia kupie jakis zamiennik :) A na przod od czego ladnie pasuje?? I wyglada ksztaltem jak oryginal?? RM jakiegos?? http://video.google.com/videoplay?docid=-5...q=suzuki+dr+350Pozniej sie dziwicie,ze blotniki sa czarne :cool: A tak w ogole to nie chce nikogo urazic ale to debilizm tak na postoju krecic moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 nie chcial bym nabyc motora po takich swirach :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robsmok Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 3esc w sume dt350 poki co poza moim zasiegiem finansowym wypatrzylem poki co cos takiego http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=...82+wys%C5%82any. i pytanie 3 ta wytarta manetka na foto w w/w moto moze oznaczac jakas powazniejsza glebe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Jak ktoś ma Dr 350 na sprzedaż to niech da znac na gg 1002310, sorry ze nie w giełdzie ale myśle ze tu jest większe prawdopodobiensto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 3esc w sume dt350 poki co poza moim zasiegiem finansowym wypatrzylem poki co cos takiego http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=...82+wys%C5%82any. i pytanie 3 ta wytarta manetka na foto w w/w moto moze oznaczac jakas powazniejsza glebe ?Raczej to nie to znaczy - np koles zamiast stopki lubi opierac o sciane - tez tak sie z robi w krotkim czasie.Wg mnie egzemplaz troche nie zadbany - nawet podnozek lewy jakis krzywy jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlekosh Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Witam mam takie pytanie czy ze wzrostem ponad 190 bd wyglądał śmiesznie na DR350 ?? nie będzie za mała ?pzdr. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlekosh Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 odpowidzcie proszę bo to dla mnie ważne pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Dlaczego miala by byc mala? najwyzej sie przymiez do jakies ,pozatym sa podane gabaryty wiec mozna porownac z innymi motocyklami o tych wymiarach i zobaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Smiesznie to nie bedziesz wyglądał jedyne co może przeszkadzać to niska kierownica... ;) jak dla mnie to straszna lipa a mam 175 wzrostu. ale niska kierownica nie skreśla tego moto, poprostu trzeba kupić jakiegoś protrapera i bedzie git :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Siemka. Mam zamiar kupić DR 350, no i nie wiem o nim dwóch rzeczy. Po pierwsze ile to pali? Po drodze? W terenie? I jak bardzo to się grzeje w terenie? No bo w końcu to powietrze, a co ciecz to ciecz. Proszę o odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E-mil Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Witam. 1) Wyczytałem na forum że luzy zaworowe w Dr 350 mają mieć: ssanie-0,05-0,10, wydech-0,17-0,22 Czy to są dobre dane i czy regulacja na ciepłym czy zimnym silniku? 2) Marker15 Dr na szosie spali od 4-5.5l / 100km w terenie dojedzie do 7l/100km (mi się to nie zdażyło :D wyczytałem na forum ;] ) Co do grzania się silnika to nie jest tak źle ... jeźdizłem nawet w duże upały i nigdy z tym nie było problemów. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 (edytowane) U mnie w Manualu pisze tak:Luzy ssące: 0.05-0.10 mmLuzy wydechowe: 0.08-0.13 mm Przeprowadza sie to zawsze na zimnym silniku Jak cos, manual jest firmy Clymera wiec raczej wiarygodne. Skad te dane masz?? Edytowane 25 Lutego 2007 przez JACA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 ssace sa jak byly a wydech do 94 roku 0,10-0,15 a po i wlacznie z 94r 0,17-0,22 - tak jest podane w swiecie motocykli przy tescie DR 350. A mi w terenie nawet 8-10 potrafila zlopnac ,ale to 440cmm i mechaniczny gaznik z pompka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E-mil Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Tak pisało w tym temacie :P widocznie był błąd .... Dzięki za odpowiedź ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi