yo12054 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Juz ladnie dr dzisiaj mi zapaliła normalnie jeździ nie prycha jest ok , ale jak postała z 15 min i poszedlem znowu odpalic to nie chce załapac i mi kopniak odbija myslalem ze mi noge polamało :D co z tym moze byc , zalewa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yo12054 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 co moze byc ze kopniak odbija ?i nie chce zapalic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faryn Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Witam mam dr 350 sh i motocykl jest opuszczony po przekreceniu nie idzie w górę co może być przyczyną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzioDR350 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) witam, na forum jestem nowy, motocykl kupiłem niedawno i jestem zielony w tych sprawach, szukałem ale nie mogę znaleźć... jeśli to już było przepraszam proszę bardzo o odesłanie mnie do źródła, a pytania są nastepująceco ile wymienia się mniej więcej łańcuszek rozrządu?co ile reguluje się zawory?Co jest przyczyną że zębatka ma luzy w przód i tył oraz na boki? jeśli to łożysko to ktoś wie jakie zakupić?Czy to normalne że nie na do końca rozgrzanym silniku jak da mu się lekko więcej gazu to lubi go przydławić(jak jest zupełnie ciepły to zanika to zjawisko, chyba że mamy bardzo niskie obroty w granicach 1,5 tys na drugim biegu i chcemy energiczniej przyspeszyć to też lekko lubi zamulić)z góry dziękuję i jeszcze raz przepraszam jesli było, niestety nie mogłem znaleźćpozdrawiam Edytowane 14 Maja 2015 przez kuzioDR350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Było, było. Nie znam moto organoleptycznie, ale zacznij od załatwienia serwisówki jak chcesz sam dłubać. Sprawa numer dwa to rocznik maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzioDR350 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 rocznik 90', a jest dostępna serwisów w języku ojczystym?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Nie widzę po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzioDR350 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 a ktoś jest mi w stanie odpowiedzieć na moje pytania poprzednie? rozmiary łozyska już znalazłem, nadal nie wiem jak z łańcuszkiem oraz zaworami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwaiciok Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Witam,jestem nowym posiadaczem DR, i mam pytanie odnośnie z spalaniem, czytałem że DR-ka powinna się zaspokoić 4-6 l /100 km, ale w moim przypadku spalanie sięga do 9 litrów na 100 km. Ostatnio nalałem 4.5 l benzyny, przejechałem lekko ponad 50 km i już jest resztka benzyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofer Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 rocznik 90', a jest dostępna serwisów w języku ojczystym? :)Jeśli jeszcze nie znalazłeś to mogę ci podesłać po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzioDR350 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 poprosze [email protected] ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzioDR350 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 WItamZna ktoś może rozmiary łożyska zębatki tylnej do Dr 350? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_fiolek Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Chyba koła?http://www.alpha-sports.com/suzuki_parts.htm 25x52x15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzioDR350 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 (edytowane) Mam luz na zębatce... rusza się na boki oraz w przód/tył, zębatka z tego co widzę pracuje na łożysku...W przód i tył to chyba jakiś absorber z tego co czytalem, ale gdzie to można dorwać? I ślizg łańcucha, nigdzie w necie nie mogę znaleźć;/ A i wie ktoś co ile wymienia się lancuszek rozrządu?Przepraszam ze tyle pytań, ale jestem nowy w temacie dr a chciał bym zeby było wszystko na tip top;) Edytowane 25 Maja 2015 przez kuzioDR350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzioDR350 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Hej, silnik mi dzwonil trochę, po rozebraniu okazalo się ze wałek rozrządu juz jest słaby, mam pytanie czy wystarczy Zregenerowac wałek i dzwigienki czy ytzaba wymieniac jeszcze jakieś części przy okazji regeneracji? jakie to moga być całkowite koszta? bo coś mi się rzuciło w oczy że nawet i 1000zł sama regeneracja ale wierzyć się nie chce... Pozdrawiam PS. jak myślicie dobra opcja?http://allegro.pl/suzuki-dr-350-walek-rozrzadu-z-dekompresatorem-i5345614103.html Edytowane 1 Czerwca 2015 przez kuzioDR350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi