Shinigami Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Nawet z ciekawości napisałem z pytaniem o wrażenia z jazdy. Konkretny sprzedawca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD-GreeN Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Nawet z ciekawości napisałem z pytaniem o wrażenia z jazdy. Konkretny sprzedawca :) z tym bakiem mongolie można przejchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1985 Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Witam Wszystkich. Chciałem się poradzić w następującej kwestii chcę podnieść moc w mojej Dr-ce tylko niewiem jak najlepiej i najskuteczniej się do tego zabrać. Jeśli ktoś przerabiał temat to proszę o info. Dzięki z góry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Witam Wszystkich. Chciałem się poradzić w następującej kwestii chcę podnieść moc w mojej Dr-ce tylko niewiem jak najlepiej i najskuteczniej się do tego zabrać. Jeśli ktoś przerabiał temat to proszę o info. Dzięki z góry:)Najlepszą opcją będzie zamiana dr na coś mocniejszego. A jeśli chcesz się bawić to na dzień dobry gaźnik i wydech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felice Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 silna jest ta 350 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 DR ma nowego właściciela, ale pozostał mi po niej stelaż.Można powiedzieć, że unikat. Odsprzedam jakiemuś moto-podróżnikowi: http://allegro.pl/show_item.php?item=2397299392 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarosław Piecha Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 WitamMoja Drka odpala super ale chodzi na chwile i gasnie nie trzyma wolnych obrotów. I wydaje mi sie ze gdzies ciezko ma sie wkrecic na obroty.Ale odpala bez problemu. Co moze byc powodem takiego dzialania ? a w glowicy cos cyka. Jest ktos na forum z okolic Oświęcimia?bo porównał bym Drke i i by było wiadomopozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosso Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Witam serdecznie. Jestem nowy :) z Warszawy. Może ktoś ma ochotę na dobry tłumik Supertrapp, ładnie służył w mojej DR 350. Polecam : http://allegro.pl/supertrapp-jak-nowy-i2454013888.html Kosso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daames Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 (edytowane) Witam, jestem nowy jeśli chodzi o Dr-ki i chciałbym się zapytać jakie są różnicę między R,S,SE i zwykłą. Z góry dzieki Edytowane 14 Lipca 2012 przez Daames Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba9121 Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 (edytowane) Witam, jestem nowy jeśli chodzi o Dr-ki i chciałbym się zapytać jakie są różnicę między R,S,SE i zwykłą. Z góry dziekiWitaj,mówiąc o R to chyba to samo co N to ma plastikowy zbiornik,koła od suzuki rmx jeśli dobrze pamiętam,okrojona instalacja,inny gaźnik,natomiast s jak i se mają pełen osprzęt drogowy przez co mają większą wagę z tym że se ma rozrusznik.A tak ogólnie to z lipna koło włocławka jesteś? Edytowane 15 Lipca 2012 przez seba9121 Cytuj Sprzedam DR 350! http://tablica.pl/oferta/suzuki-dr-350-CID5-ID1WKBx.html#a6deb9354f;r:;s: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daames Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Tak kolo wloclawka. A zwykła dr czym się rozni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_fiolek Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 To są to te same motorki, różnią się tylko rokiem produkcji. Tylko wersja N (albo bez żadnej literki z odpowiedniego roku) była "wyczynowa".http://www.suzukicycles.org/DR-series/DR350.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosso Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 (edytowane) Drodzy Panowie, czy śruby na dole lag w DR 350 służą do regulacji tłumienia ?? Jak niemi kręcę to nic się nie zmienia. Olej zmieniony na nowy.A i jakoś bardzo miękko jest nawet jak na DR, strasznie nurkuje przy hamowaniu. Porównywałem z DR kolegi i moja to miękka podusia jest z przodu.Co to może być ? Dziękuję bardzo za pomoc. Edytowane 18 Lipca 2012 przez Kosso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Po co dajesz zdjęcie całego motocykla pytając o lagi ? Śrubami na dole nie kręć (najlepiej to niczym nie kręć na pałę i zgadywanki), bo rozkręcisz sobie zawieszenie o ile już tego nie zrobiłeś. Jeśli na górze lag nie ma żadnej regulacji np. zaworka albo gwintu z kontrą to możesz jedynie zmienić olej na twardszy, 7,5W 10W albo 15W w skrajnym przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosso Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Po co dajesz zdjęcie całego motocykla pytając o lagi ? Śrubami na dole nie kręć (najlepiej to niczym nie kręć na pałę i zgadywanki), bo rozkręcisz sobie zawieszenie o ile już tego nie zrobiłeś. Jeśli na górze lag nie ma żadnej regulacji np. zaworka albo gwintu z kontrą to możesz jedynie zmienić olej na twardszy, 7,5W 10W albo 15W w skrajnym przypadku. No już ok, usuwam fotę. Na górze jest tylko wstępna regulacja naprężenia sprężyny, nie bój się sam je składałem to i przypadkiem nie rozkręcę :)Pewnie masz rację z tym olejem, Pozdrawiam Kosso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi