KTMGS125 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Witam! Mam do sprzedania swoją DR 350;D więcej informacji o Suzii znajdziecie tu: http://allegro.pl/item655942955_suzuki_dr_..._kl_okazja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.zielony Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 siema potrzebuje wymiary simmeringa który wchodzi na wałek zdawczy od strony zębatki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1984 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 siema potrzebuje wymiary simmeringa który wchodzi na wałek zdawczy od strony zębatki pozdro 22x34x7, ale ciężko (o ile w ogóle) go dostać w nawet w specjalistycznych sklepach z uszczelniaczami, prawdopodobnie nie unikniesz kontaktu z autoryzowanych salonem suzuki. w moim egzemplarzu poprzedni właściciel dał radę wepchnąć 22x35x7, ale musiał go chyba od zewnętrznej strony rzeźbić, bo ja wykonując remont chciałem ów simmer wymienić i kupując nowy zasugerowałem się numerem starego. jakież było moje zdziwienie, kiedy za cholerę nie chciał wleźć... pozostało mi go trochę przeszlifować... po tym zabiegu jakoś się zmieścił. oczywiście ten sposób nie jest rozwiązaniem, chociaż Twój portfel z penością będzie twierdził inaczej;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Panowie, od czego może latać tylnia zembatka? tam jest taka tuleja jak by, i ona jest juz chyba wyrobiona, gdzie moge dostać takie cudo? Przydało by się tez odrazu gumy od zębadki wymienić. I takie pytanko na marginesie czy ma ktos na sprzedaż osłone tą od strony aku? (lewa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Panowie, od czego może latać tylnia zembatka? tam jest taka tuleja jak by, i ona jest juz chyba wyrobiona, gdzie moge dostać takie cudo? Przydało by się tez odrazu gumy od zębadki wymienić. I takie pytanko na marginesie czy ma ktos na sprzedaż osłone tą od strony aku? (lewa) Mam te gumy amortyzujące zębatkę w dobrym stanie, jak chcesz to Ci jest sprzedam za grosze, bo mi już nie potrzebne, pzdr. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Witam wszystkich obeznanych w temacie Dr350 :) Zbieram pieniążki i myśle ze tak za około miesiąc stane sie posiadaczem takiego motorka :biggrin: Zaczynam czytać ten zbiorczy temat, troche mi to zajmie, teraz chciałbym tylko zadać jedno pytanko: Czy za około 4 tys. da sie kupić dobrą Dr? Czy motocykle za takie pieniądze to juz zajeżdzone padła...? Na allegro jest kilka które prawdopodobnie mozna by kupić za 4 tysiące i to właśnie one narobiły mi nadziei na to zxe bede mogl od czasu do czasu zostawic choppera i polatac po lesie :biggrin: Więc jak to jest z tymi tanimi Dr? Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Wiesz, ja kupiłem swoją za 3 tys i naprawde jest to zajefajny motorek. Tanie niezawsze znaczy ze jest złe, mysisz konkretnie jechać i obejżeć ten motocykl, albo pojechac z kims kto się na tym zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 (edytowane) Panowie, jakie radzicie załozyć zębadki do jazdy w terenie? Rzecz w tym ze nie jeźdze tylko po lasach ale też duzo prostych szutrowych dróg. Kumpel u siebie załozył 13:53 i wyrywała naprawde bardzo ładnie, ale męczyła sie na szutrach, niechciał bym tak samo zrobić. Jak myślicie, 49z z tyłu bedzie ok? I jeszcze pytanko, jaki tłumik można by załozyc do DRki? Chce zby to niebyła pusta rura, tylko żeby ładnie warczało basikiem. Mozecie mi coś doradzić? Mój już jest wypalony i chodzi troche lipinie. Edytowane 27 Czerwca 2009 przez włochatyDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Panowie, jakie radzicie załozyć zębadki do jazdy w terenie? Rzecz w tym ze nie jeźdze tylko po lasach ale też duzo prostych szutrowych dróg. Kumpel u siebie załozył 13:53 i wyrywała naprawde bardzo ładnie, ale męczyła sie na szutrach, niechciał bym tak samo zrobić. Jak myślicie, 49z z tyłu bedzie ok? I jeszcze pytanko, jaki tłumik można by załozyc do DRki? Chce zby to niebyła pusta rura, tylko żeby ładnie warczało basikiem. Mozecie mi coś doradzić? Mój już jest wypalony i chodzi troche lipinie. Możesz kupić zestaw np 13/50 i jak Ci nie będzie odpowiadać to możesz zmienić przednią zębatkę na 14 albo 15, chyba najprościej tak będzie, pzdr. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.zielony Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 mam taki problem a mianowicie gaznik strzela mi powietrzem w airbox na wolnych obrotach(tak co 20sek. pracy silnika) co to za tym stoi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Kurcze dalej nigdzie nie moge znaleźć tej linki od gazu, która "ciągnie" przepustnice. Na allegro w ogóle nie ma częsci do deery, a nie dam przecież 130 zł za dwie linki. Jak ktoś wie gdzie to moge dostać to prosze o info i jeszcze jedno !!!! Wie ktoś czy od jakiś innych sprzetów by taka linka podpasowała ???? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Kurcze dalej nigdzie nie moge znaleźć tej linki od gazu, która "ciągnie" przepustnice. Na allegro w ogóle nie ma częsci do deery, a nie dam przecież 130 zł za dwie linki. Jak ktoś wie gdzie to moge dostać to prosze o info i jeszcze jedno !!!! Wie ktoś czy od jakiś innych sprzetów by taka linka podpasowała ???? pozdro Jak masz starą to idź do sklepu rowerowego, drobią Ci :wink: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1984 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Witam! Czy ktoś się orientuje czy w cylindrach dr rok prod. 1994 był stosowany nikasil?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Witam! Czy ktoś się orientuje czy w cylindrach dr rok prod. 1994 był stosowany nikasil?? We wszystkich 350 było żeliwo, pzdr. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Siema,na początek polecam opony KENDA Trackmaster II (tył 120) i Millville (przód) ,porównanie mam marne do innych tego typu opon ale fajnie trzymają się w zakrętach,ogólnie pozytywnie. A teraz do sedna sprawy,może ktoś o tym pisał... Otóż chodzi o tylni amortyzator a konkretnie o regulację przy tym zbiorniczku (soft/hard) śrubką którą się to reguluje nie można przekręcić,przynajmniej metoda lekko siłowa nie działa,jest jakiś patent czy trzeba użyć większej siły bądź młotka :P mógł by być nieco twardszy amor ;p Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi