superfastmario Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 ja mam kolektor do dr 350,pisalem ci na gg ale sie nie odzwywasz Hej napisz mi na [email protected] Komp z gg mi padł na pysk i mam neta w pracy lub u brata tylko. Hehe Wrzuć mi fotke jak mozesz od razu jak wyglada to zagiecie przy głowicy-czy idealnie okragłe czy wersja spłaszczona-taka mam i nie chce. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekp Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Nie wiem czy mail doszedl http://img220.imageshack.us/my.php?image=zdjcie0205mn4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superfastmario Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Doszło, doszło. Sprawdź pocztę, na gg też już bywam. Hehe :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Witam, kolega chce kupić dr 350, lecz jest z nią pewnien problem "Witam, stan ogolny motoru oceniam na dobry. Generalnie wszystko jest sprawne- cała elektryka zostala wymieniona na nowa. Niestety motor ma problem z rozruchem na zimny silniku, na pych odpala odrazu. Gdy silnik jest cieply to motor odpala na dotyk z rozrusznika. Ze względu na to cena jest wlasnie taka a nie inna, sprzedaje taniej aby przyszly nabywca naprawil sobie to sam- bedzie mial pewnosc co zostalo wymienione." To napisał mu sprzedający. Co o tym myślicie? Ja przypuszczam zaciasne zawory lub coś zgaznikiem. A co wy myślicie? z góry dziękuje :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Witam, kolega chce kupić dr 350, lecz jest z nią pewnien problem "Witam, stan ogolny motoru oceniam na dobry. Generalnie wszystko jest sprawne- cała elektryka zostala wymieniona na nowa. Niestety motor ma problem z rozruchem na zimny silniku, na pych odpala odrazu. Gdy silnik jest cieply to motor odpala na dotyk z rozrusznika. Ze względu na to cena jest wlasnie taka a nie inna, sprzedaje taniej aby przyszly nabywca naprawil sobie to sam- bedzie mial pewnosc co zostalo wymienione." To napisał mu sprzedający. Co o tym myślicie? Ja przypuszczam zaciasne zawory lub coś zgaznikiem. A co wy myślicie? z góry dziękuje :bigrazz: Wigląda mi na problemy z gaźnikiem, prawodpodobnie zbyt uboga mieszanka na zimno. Ale jak się tego z bliska nie obczai to niewiele można powiedzieć, jakis dokładniejszy opis by się przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Witam !!! Mam pytanko odpalacie moze czasem swoje Suzy na takim mrozie, bo ja wczoraj przy -15 zapalilem swoja za 5 :buttrock: razem. POZDR !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superfastmario Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Bartek-wariocie :buttrock: Chopy mam dylemat odnośnie przełożenia końcowego. Wiem że temat był wałkowany milion razy ale już zgłupłem-ile przełożeń-tyle opinii :evil: Mam teraz 14-43 i kapcia 120 z tyłu. Trochę mi słabo na nawrotach na 2 itd. Na przelotach ok ale nie zamiata dupą na winklach na 3 i w górę. Kupiłem już 13T do przodu i co wsadzić do tyłu??? Zastanawiam się nad 45T? Jak myślicie-za mało-za dużo czy w sam raz. Opady śniegu i mróz, u mnie teraz -15, zachęcają do rozważań przy kuflu grzanego :flesje: A i Wszystkiego Dobrego W Nowym Roku :icon_mrgreen: yo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.zielony Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Ja w N mam teraz 13-47 (na kazdym biegu da rade przykopac :), ale kosztem prędkości) mysle ze przelozenie 13-45 bedzie ok. pozdro350* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1984 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Witam szanownych forumowiczów! Z racji tego, że zdarzają mi się bardzo dalekie wypady DR-ką, zamierzam wyposażyć sprzęt w jakąś małą saszetkę [torbę] umieszczaną na tylnym błotniku zaraz za siedzeniem. Szukam czegoś w miarę wytrzymałego i niedużego, w co mógłbym zapakować kilka pierdół, które w razie "w" przydałyby się w leśnej głuszy, bo mam już dość plecaka, który po kilku godzinach jazdy zaczyna cholernie dużo ważyć... Jeśli ktoś wyposażył swoją DR w taki wynalazek albo wie gdzie coś takiego można kupić... Z góry dzięki za odp.... DR FOREVER:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekkkk3 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Witam szanownych forumowiczów! Z racji tego, że zdarzają mi się bardzo dalekie wypady DR-ką, zamierzam wyposażyć sprzęt w jakąś małą saszetkę [torbę] umieszczaną na tylnym błotniku zaraz za siedzeniem. Szukam czegoś w miarę wytrzymałego i niedużego, w co mógłbym zapakować kilka pierdół, które w razie "w" przydałyby się w leśnej głuszy, bo mam już dość plecaka, który po kilku godzinach jazdy zaczyna cholernie dużo ważyć... Jeśli ktoś wyposażył swoją DR w taki wynalazek albo wie gdzie coś takiego można kupić... Z góry dzięki za odp.... DR FOREVER:D http://www.allegro.pl/item515911775_kosmet...ek_z_uchem.html troche wysoka ale w tej cenie nic leprzego nie znajdziesz ja taka mam tylko jeszcze jej nie zmotowalem ale mam zamiar Pozdrawiam Marko :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13mario77 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Witam wszzystkich. Mam prośbę, drodzy koledzy doli i niedoli czy ktoś z Was mógł by mi przesłać na maila zdjęcie górnej części obudowy filtra powietrza. Chodzi mi o jego część znajdującą się pod siedzeniem, tam gdzie łapie powierze. adres mailowy na prywatnym. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piczon82 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Witam kolegów. Jestem na etapie wymiany tłoczyska w swojej DR i mam kilka pytań do osób, które mają już to za sobą. Jak poznać zuzyte dźwigienki, czy zawory. Na co jeszcze zwrócić uwagę przy remoncie góry. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.zielony Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 podaj e maila to ci wyśle serwisowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superfastmario Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Wracając do tematu napędu i przełożeń. Zębatki PBR stalowe 13T i 45T. Łańcuch CZ 520 ORM (oring). Wrażenie i opinia dopiero jak poskładam moto i śnieg stopnieje. mr.zielony dzięki za podpowiedź :flesje: yo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Wracając do tematu napędu i przełożeń. Zębatki PBR stalowe 13T i 45T. Łańcuch CZ 520 ORM (oring). Ile taki zestaw kosztuje? Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi