łukasz1993 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 czesc. a co myslicie o tym moto http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...de&pageNumber=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 No moto ładne,jesli masz transport itd to mozesz kupic. Ogólnie ladnie wygląda,zadbana DR :icon_question: Antos bez przesady,jesli zrobisz kapitalke i wszystko bedzie nowe to napewno bedzie mocniejsza ale nie 2 razy<wow> niewiem kto Ci takiego czegos naopowiadał. A remoąd całej góry moze kosztowac koło 1200-1500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Ja robiłem remont góry w mojej DRce: Łańcuch rozrządu DID: 158złRegeneracja wałka i dźwigienek: 270złCzęści do głowicy: 190zł ( m.in. oś dźwigni zaworowej i jeszcze jakieś tam drobnostki )Świeca NGK: 11złTłok Wiseco 80mm 400złZawory 2*53 + 2*58 222złUszczelka pod głowice 70złSzlif i honowanie 50zł Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz1993 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 No moto ładne,jesli masz transport itd to mozesz kupic. Ogólnie ladnie wygląda,zadbana DR :biggrin: no transport bym miał raczej tylko moje buggy musze sprzedac i kase wziac i bym to moto miał a co wynika z opisu tego moto miało robiony remont a ile mozna na jednym remoncie jezdzic 2sezony da rade?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antoś Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Ok wielkie dzieki. Jak zrobie z moto to sie odezwe i pokaże wam zdjęcia mojej slicznotki stylizowanej na KTM;p Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Jesli faktycznie jest po remącie silnika i jest dobrze zrobiona to przy OSTRYM jezdzeniu spokojnie 3 seozny wytrzyma,jesli bedziesz jezdził pomału badz dopiero sie uczysz to spokojnie 4 sezony wytrzyma,to nie jest DT gdzie musisz zrobic remąd co 2sezony. To 4T wytrzymuje owiele wiecej niz zwykłe enduro w 2T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Jesli faktycznie jest po remącie silnika i jest dobrze zrobiona to przy OSTRYM jezdzeniu spokojnie 3 seozny wytrzyma,jesli bedziesz jezdził pomału badz dopiero sie uczysz to spokojnie 4 sezony wytrzyma,to nie jest DT gdzie musisz zrobic remąd co 2sezony. To 4T wytrzymuje owiele wiecej niz zwykłe enduro w 2T. a kolega to skąd takie dane ma? od wróżki z fusów po kawie?nie gadaj głupot i pracuj nad ortografią, bo nie znam takiego słowa jak "remąt"za nastepne tego typu posty dostaniesz magiczne 10% - chcesz? ;) Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 No jak będziesz jezdził bez zaglądania w silnik to raczej nie pojezdzi to"4 sezony" może i 4T jest bardziej żywotne od 2T ale trzeba o niego dbać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Jesli faktycznie jest po remącie silnika i jest dobrze zrobiona to przy OSTRYM jezdzeniu spokojnie 3 seozny wytrzyma,jesli bedziesz jezdził pomału badz dopiero sie uczysz to spokojnie 4 sezony wytrzyma,to nie jest DT gdzie musisz zrobic remąd co 2sezony. To 4T wytrzymuje owiele wiecej niz zwykłe enduro w 2T.Trochę dziwnie podchodzicie do tematu, dlaczego ma wytrzymać 3 albo 4 sezony? Masz jakiś specjalny czasomierz? Wszystko zależy od tego jak sie dba o moto, DR 350 to nie WR, że trzeba ciągle coś wymieniać( mowa o korbie tłoku itp ) lecz DRki to też nie młode sprzęty i jak z każdym motocyklem aby jeździć trzeba inwestować, generalnie są to nizawodne sprzęty, ale trzeba się liczyć z wydatkami, pozdrawiam. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Witam,zauwaqzylem ostatnio ze na wolnych obrotach po wbiciu 1 biegu moto lekko ciagnie na wcisnietym sprzegle,ale jak sie doda troszke wiecej gazu to przestaje ciagnac i biegi ladnie wchodza,poziom oleju jest,olej castrol...macie moze pomysl co to moze byc i gdzie szukac przyczyny??pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedron Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Witam,zauwaqzylem ostatnio ze na wolnych obrotach po wbiciu 1 biegu moto lekko ciagnie na wcisnietym sprzegle,ale jak sie doda troszke wiecej gazu to przestaje ciagnac i biegi ladnie wchodza,poziom oleju jest,olej castrol...macie moze pomysl co to moze byc i gdzie szukac przyczyny??pozdrawiamMoże spróbuj linkę od sprzęgła lekko naciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JamaL91 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Witam. Mam prozbe czy mógłby ktos mi podac jakie rozmiarowo wchodza łożyska na tylnie koło do dr'ki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_00 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Witam. Mam prozbe czy mógłby ktos mi podac jakie rozmiarowo wchodza łożyska na tylnie koło do dr'ki ?? poszukaj w tym temacie, bylo już z 3 razy.Chodzi o numery lożysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekkkk3 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Witam. Mam prozbe czy mógłby ktos mi podac jakie rozmiarowo wchodza łożyska na tylnie koło do dr'ki ??Z tego co w serwisów ce pisze to są dwa 20X42X12 i jedno 20X47X14 ale nie dam sobie głowy uciąć ze na pewno. Musisz sobie pomierzyć np jak będziesz czyścił łańcuch to se kółeczko z tył ściągniesz :D Panowie czym usunąć rysy z plastików tych na baku i na siedzeniu? Bo troche moja dr traci na wyglądzie przez to z bliska zwłaszcza. Zwłaszcza te troszkę głębsze na 0,3 mm.Pozdrawiam Marko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.zielony Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Na rysy myślę ze będzie dobry drobny papier ścierny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi