mr.zielony Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Ja mam chyba szczescie do zdemolowanych DR350S... :crossy: Znalazlem kolejną, w której słychac stuki w gornej czesci silnika i kopci na biało z wydechu. Rok '92, nowe kapcie i napęd. Cena 3000 do zaplaty. Moto dobrze odpala.Pytanie do osób które znają temat z autopsji czy warto się w to pchać i inwestowac remont??? Mam przeznaczone max. 4000 na moto.mojm zdaniem sie oplaca walek ok 500 dzwigienki tez wyjdzie ci ponad 4000zł juz naprawde dobre moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Ja mam chyba szczescie do zdemolowanych DR350S... :P Znalazlem kolejną, w której słychac stuki w gornej czesci silnika i kopci na biało z wydechu. Rok '92, nowe kapcie i napęd. Cena 3000 do zaplaty. Moto dobrze odpala.Pytanie do osób które znają temat z autopsji czy warto się w to pchać i inwestowac remont??? Mam przeznaczone max. 4000 na moto.Moze ten tysiak Ci starczy przy dobrych ukladach - ale zrobisz,sam dotrzesz i bedziesz wiedzial co masz. Tak czy siak to te 3000 zl to dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) KUPIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TERMIN KIEDY MOGE OD WAS TO KUPIC TO 5 SIERPIEN !!!!!!!!!!!!!! 1. KUPIE PODNOZKI PRZEDNIE i TYLNE !!!!!!!!2. KUPIE ZBIORNIK PLASTIKOWY TEN NORMALNY WRAZ Z KLUCZYKIEM!!!!!!!!!!! P.S moj numer gg 9643738 zglaszac sie co do ceny mysle ze sie dogadamy Edytowane 20 Lipca 2007 przez Arma87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CBRedzio Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Dla potomnych: problem, frazy: leje się paliwo z gaźnika, przelewa gaźnik, zalewa się paliwem. diagnostyka: pęknięty pływak, źle wyregulowany pływak. usuwanie usterki 1: metodą chybił/trafił ustawianie poziomu pływaka - efekt zerowy (poza tym, że się spociłem i wk**wiłem).usuwanie usterki 2: zajrzeć do manuala, odnaleźć właściwy poziom pływaka 14,2mm dla TM33SS, ustawić, odpalić i cieszyć się życiem! Cytuj pozdrMichał, WrocławKTM EXC-R 530 Six-Days, Husaberg FS 650 Force Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widget Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Poszukuje zębatki do pompy oleju (na zdjęciu zaznaczona strzałką). zębatka pompy oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Znafca Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Ja mam chyba szczescie do zdemolowanych DR350S... :wink: Znalazlem kolejną, w której słychac stuki w gornej czesci silnika i kopci na biało z wydechu. Rok '92, nowe kapcie i napęd. Cena 3000 do zaplaty. Moto dobrze odpala.Pytanie do osób które znają temat z autopsji czy warto się w to pchać i inwestowac remont??? Mam przeznaczone max. 4000 na moto. To ten z Przysuchy od Michała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lit Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 gdzie kupię błotnik przedni i tylny, najlepiej używany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 gdzie kupię błotnik przedni i tylny, najlepiej używany?Na allegro sa goscie co sprzedaja DR 350 z Janikowa kolo poznania - zagadaj - maja dosc duzo czasami czesci Poszukuje zębatki do pompy oleju (na zdjęciu zaznaczona strzałką). zębatka pompy olejuj.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_a4 Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 To ten z Przysuchy od Michała ? Nie, inny. Ten "od Michała" był na motobajzlu, wlasnie go wystawil na otomoto (dobry opis) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 jak by kogos interesowala wieksza zebatka do tylu http://www.allegro.pl/show_item.php?item=217240354 przyszla mi dwa dni po tym jak sprzedalem Drke :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scooby Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 DZISIAJ ODBIERAM MOTOR!! <jupi> miesiąc czekania... moto na parkingu policyjnym na dworze... więc nie ciekawie wyglada, rdza sobie podziałała pewnie :/może poradzicie mi (oprocz przegladu po wypadku) co nalezy zrobic? jak zetrzec np. rdze z tarcz hamulcowych? wystarczy przetrzeć szmatką, czy sama rdza odejdzie podczas jazdy? czy jakichs srodkow czyszczących? pozdrowionko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 tarcze przetrzyj płynem hamulcowym, potem samo sie dotrze :biggrin: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scooby Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 (edytowane) ok, jeszcze jedna sprawa, jaki to sa błotniki? od jakiego motora? http://www.allegro.pl/item219387387_suzuki_dr_350.htmljaki blotnik polecacie, który wymaga najmniej przeróbek, i jakie to sa przerobki. Oprocz odgiecia tego stelarza. pozdro Edytowane 26 Lipca 2007 przez Scooby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@welek Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 (edytowane) ok, jeszcze jedna sprawa, jaki to sa błotniki? od jakiego motora? http://www.allegro.pl/item219387387_suzuki_dr_350.htmljaki blotnik polecacie, który wymaga najmniej przeróbek, i jakie to sa przerobki. Oprocz odgiecia tego stelarza. Na moje to sa od DRZty. Ja przy swoim mam od RMZ250/450. Pisalem o tym wczesniej ale dla leniwcow zapodaje linka jeszcze raz:http://quadyzawieja.pl/moje_pliki/dr1.jpghttp://quadyzawieja.pl/moje_pliki/dr2.jpghttp://quadyzawieja.pl/moje_pliki/dr3.jpg Z przodem nie ma najmniejszych problemow. Praktycznie wiekszosc blotnikow cross/enduro powinna podejsc (ale lepiej kupic do suzuki). Sa tez blotniki uniwersalne, powinienes je znalezc np. w Mieloch Motocykle za calkiem przywoite pieniadze. Z tylem niestety sprawa nie wyglada juz tak rozowo. Trzeba ucinac,podgrzewac, wiercic, szlifowac, dopasowywac. Ja bawilem sie opalarka, wyzynarka i szlifierka pare godzin,ale efekt jaki osiagnalem zadawal mnie:) (w porownaniu z oryginalem) Zreszta sami ocencie. Calosci dopelnil spoiler z lampa pod rejestracje. Fajnie wyglada, niestety swieci tak sobie, a i rejestracja wygina sie przy kazdej glebie. Moze homologowany spoiler bylby lepszy (tyle ze kosztuje ponad 150), a ja za ten dalem polowe mniej. Komplet blotnikow kosztowal mnie cos ok 130 zl. pozdro Edytowane 26 Lipca 2007 przez P@welek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scooby Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 jaki jest adres tej strony o DRkach? Pilne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi