mike_pi Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Ale pie*dolice jak potłuczeni... 120??? 80?? Z czterosuwowej, CHIŃSKIEJ 50cc?? :lol: :lol: :lol: :lol: 70 km/h max.... :-D tez tak uwazam :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 http://www.piekary.net/~fogg_wb/ppframe.htm tu też jest że jedzie max ok 70km/h.120 to może poleci Yamaha TZR50(czy jak ona się nazywa)ale nie 4T koreańska 50 i to nie mająca być ścigaczem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Fajny temat :lol: . Dobrze że go przeczytałem, bo po bajkach zawsze lepiej mi się śpi :) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Ja jeździlem Knightem 2 lata temu to odblokowany lecial ok 65 i mial 3 biegi. Jedyna zaleta tego sprzetu to byla ta, ze przy 55-60 spalal troche ponizej 2l na 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gramlin Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 uheheh moze te 120 to w pesetach kolumbijskich :P:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 20 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Ja jeździlem Knightem 2 lata temu to odblokowany lecial ok 65 i mial 3 biegi. Jedyna zaleta tego sprzetu to byla ta, ze przy 55-60 spalal troche ponizej 2l na 100Kolega też bardzo to chwali i sie śmieje ze mnie ze tankuje ponad dwa razy częściej od niego. Hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Breżniew Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 http://www.bjc.e9.pl/jincheng/viewtopic.php?t=30osiągi po tuningu :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Mnie tylko strasznie wqrzala zmiana biegow, poniewaz wszystkie zmienia sie do dolu :!: To jakis psikus konstruktorski :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 eee... to cos mi tu nie gra.. no moze te 120 to faktyczne przegiecie, ale ten na ktorym on jezdzil mial 4 biegi a wrzucalo sie je jak w kazdnym innym motorku(1 dol i kazdy w gore) moze to byl silnik od czegos innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Ten, co ja jezdzilem to byl jakis starszy model, ale byl okropny. Jedynie co to spalanie bylo zaje faken biste :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Jedynie co to spalanie bylo zaje faken biste heh.. to tak jak u mnie w mbx`ie... tyle ze przy 60 no gora 70kahaema(co sie zadko zdarzalo, ale 65 bylo)... jak sie go mniej przypilowalo to sie zadowalal 2 litrami!!! przy ostrzejszej 2,5l ale 3 litrow mi sie nie udalo osiagnac... chocbym nie wiem jak pilowal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Mi raz sqter przy plynnej jezdzie na trasie spalil troche ponizej 3 literkow, ale tak to normalnie jak jezdze po miescie to do 3,5 ale to absolutny MAX. Za to RXem ganialem to na 30 kilometrow "dobrej" jazdy uszlo prawie 2 litry :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ruges Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 czesc wszystkim, moj kumpel ma takiego Jinchenga przewiercil kruciec oraz zrobil kilka dziurek w wydechu i idzie mu teraz 80 km/h. Lecz ciekawi oraz martwi mnie jedno motor ten bardzo trzeszczy trzesie sie tak ze odkrecaja sie wszystkie śrubki :roll: . Moze to jakas blokada? znacie powod?, jak to 'zlikwidowac'? :) :mrgreen: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU-cash Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 czesc wszystkim, moj kumpel ma takiego Jinchenga przewiercil kruciec oraz zrobil kilka dziurek w wydechu i idzie mu teraz 80 km/h. Lecz ciekawi oraz martwi mnie jedno motor ten bardzo trzeszczy trzesie sie tak ze odkrecaja sie wszystkie śrubki :roll: . Moze to jakas blokada? znacie powod?, jak to 'zlikwidowac'? :) :mrgreen: Pozdrawiam. Dla niedowierzających ten motor moze tak latac, ale wtedy juz nie pali 2/100kaem :) Moze po prostu sam motocykl nie jest przystosowany do takich predkosci/obrotów. Kumpel ma łosia to tez mu tyle leci, ale ostatnio cos mu sie przy tylnej zebatce cos zerwało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Paweł Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Panowie - zachwajcie rozsądek. :( 60-70 km/h licznikowe dla 50-tki 4T to stanartowy, przyzwoity wynik.Mam motocykl 125 ccm 4t - i powyżej 100 km/h licznikowych jazda nie jest już zbyt przyjemna. Wyciąga około 105 w idealnych warunkach.Wszystkie praktycznie japońskie motocykle (nie ścigi) 4T 125 ccm mają fabryczne osiągi 100-110 kmh.Naked Honda CBF 250 ccm ma prędkość fabryczną 130 km/h. Jedzie w porywach 135 licznikowe. I to jest Honda 250 ccm!Przy czym nie jeździ się zazwyczaj prędkościami maksymalnymi - chyba, że ktoś lubi wycie silnika, wibracje (mogące w lichszych modelach rozkręcać moto) i mordowanie sprzętu. Można oczywiście zrobić brutalny tuning 50-tki i zwiększyć trochę osiągi - ale za jaką cenę :?: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi