Marcin17Tbg Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Witam!Dali byście jakieś linki do filmików z H-D albo ze wspomnianą ETZ 251... Z chęcią bym sobie obejrzał :)Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Czolem! Od razu odpowiadam - nie mam lepszego serwera!http://www.mailbox.internetdsl.pl/guma_mz251.WMV Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Nono MasterDD, nawet wyladowales w Photo of the Day na BikePics. Gratuluje :) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 szacun dla gościa stawiającego na koło etz251!! masakra!! i dla ciebie masterDD!! na przyszły sezon trzeba takie rzeczy porobić!! NAZI stawiasz już na gumę gsx-a??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 14 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 NAZI => Mysle ,ze jeden zab bedzie mial znaczenie. Tak jak jeden zab mniej. Sylwia => Tak, zaciera sie. Dlatego warto dolac litr wiecej oleju. Spidi => Pokaz mi kolesia ,co przejedzie przynajmniej 10m na gumie na GS'ie wyrwanym z gazu, to stawiam krate.Ja nie jestem lekki i slaby w sumie tez nie. Probowalem z gazu wyrywac i to dosc dlugo. Czesto wyrwalem i pojechalem zaledwie pare metrow.Nie wiem czy to kwestia umiejetnosci, ale z gazu na stojaco jest straaasznie ciezko ujechac. Po prostu brakuje mu mocy na takie cos. zrobil tym GS-em 12-ke, podginajac o asfalt tablice rejestracyjnaSzacun dla kolesia :mrgreen: Baza => Na jedynce. Probuje wrzucic dwojke, ale trudno strasznie.Zreszta opisze to chyba pozniej. ZimnY => Robie to tak :Strzal ze sprzegla moge wykonac od 0,5 tys do 5 tys RPM. Czyli prawie od 0 kmh do 30-40 kmh. Potem GS nie chce podniesc kola do gory, przynajmniej mi :PPowiedzmy - jade sobie, wolno przewaznie, albo miminalnie szybko.Ciskam klame i uderzam przynajmniej do 7-8 tys RPM.W tym momencie jestem pewny ,ze mnie podniesie. Pierwsze proby, to byl strach, ale jest do opanowania.Jak jestem juz u gory, tak prawie w pionie, to popuszczam gaz, zeby nie poleciec na plery. W szczegolnosci jak uderzam z klamy tak z 9 tys RPM.Czyli : sprzeglo, gaz na full, przytrzymuje 0,5 - 0,7 sec do 7-9 tys RPM i do gory. Potem popuszczam i utrzymuje gazem lub rownowaga. Ale przewaznie tym i tym i czesto jak juz lece to sie troche odchylam do tylu, zeby dluzej zajechac. Problem jest wtedy ,gdy dobije do 10-11 tys obr i kolo mi spada, bo moc mi sie konczy. Staram sie wrzucic dwojke, ale dziwnie to wychodzi.Zeby ja wsadzic ,to musze popuscic gaz, lub byc w dobrym pionie, a to z kolei spowoduje, ze jak wrzuce dwojke (wieksza zebatka) to cofnie mnie jeszcze bardziej do tylu. Strach jest, ale jeszcze to pocwicze :) Spidi => Dzieki za rady, z pewnych na pewno skorzystam :)Co do ubioru, to masz racje, tylko do tych fot ubralem sie tak na luzaku.Przewaznie mam jeszcze kurtke i rekawice. A zadziej spodnie, bo za cieplo w nich.Co do stawiania to probuje znalezc ten idealny srodek, ale dwojke tez bede probowac zapiac. Chociaz czasem mi sie udaje, to GS ma tam gorsze przelozenie i trace moc i spadam...Zreszta wszystko kwestia praktyki :D zbyhu => No nie wiem czy cierpi. Cierpi na pewno, bo jest miekko, ale daje rade. Jak spadam to staram sie jesze dodac gazu, zeby ladowanie bylo mieksze, a nie "TAKIE PIERDOLNIECIE" :) Dzieki wszystkim za mile slowa, przydadza sie do dalszych zmagan :0I dziekuje rowniez tym (przeciwnikom), ktorzy mnie nie bluzgaja za to co robie. Heh, jestem na www.bikepics.com ,klawo :mrgreen: Pozdr. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek_GSi Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 8O ale po co to wszystko? przeciez ktos tak zaprojektował motocykle zeby nimi jezdzic na 2 kolach :!: myslicie ze to przednie kolo jest dla ozdoby :-) ale ok kazdy robi co chce, tyl;ko sie nie połamcie i nie zrżnijcie motorow to bedzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 ale po co to wszystko? przeciez ktos tak zaprojektował motocykle zeby nimi jezdzic na 2 kolach myslicie ze to przednie kolo jest dla ozdoby ale ok kazdy robi co chce' date=' tyl;ko sie nie połamcie i nie zrżnijcie motorow to bedzie fajnie[/quote'] Popieram ale kazdy jest kowalem swojego losu mnie takie igraszki nie rajcują szkoda moto :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Popieram ale kazdy jest kowalem swojego losu mnie takie igraszki nie rajcują szkoda moto Ale Master chce byc kozakiem i zabija swojego Gs-a. Sprzęgło juz umarło, zobaczymy co dalej :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Oj Andon ale po co się emocjonować? Jak chce i go na to stać to jego sprawa, my przynajmniej możemy sobie popatrzeć na ładne wheelie. Tobie nikt nie każe stawiać twojego moto na gume - przecież na początku tematu jest: "Jezeli jestes przeciwnikiem latania na gumie - po prostu sie nie udzielaj, dziekuje." i tyle w temacie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Nie wierze ze GS idzie na kolo tylko ze sprzegla. MOJA MZ TS 250 idzie na kolo z gazu!!!! Dolacze fotki jak zrobie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 16 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Andon13 => Kiedys myslalem ,ze jestes wporzo, ale od pewnego czasu jestes zalosny. Smutne to jest :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Sylwia => Tak' date=' zaciera sie. Dlatego warto dolac litr wiecej oleju. [/quote']No tak, dolewajac litr oleju wiecej to silnika nie zatrzesz-ale olej to niedlugo z wentylkow zacznie leciec :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Andon13 => Kiedys myslalem ' date='ze jestes wporzo, ale od pewnego czasu jestes zalosny. Smutne to jest :-/[/quote']Moze mnie oswiecisz pod jakim względem jestem żałosny? Bo coraz bardziej zaczynam uwazac ze to z tobą cos nie tak... Nie chce byc nie miły wiec nie bede sie rozwijał :mrgreen: Tobie nikt nie każe stawiać twojego moto na gume - przecież na początku tematu jest: "Jezeli jestes przeciwnikiem latania na gumie - po prostu sie nie udzielaj' date=' dziekuje." [/quote']Ps Nie jestem przeciwnikiem latania na gumie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 16 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Andon13 => Juz Cie oswiecam. Wystarczy spojrzec na Twoje odpowiedzi w tym temacie. Sprzęgła juz tez nie masz od jakiegos tygodnia A czemu? Bo burak jesteś Ale Master chce byc kozakiem i zabija swojego Gs-a. Sprzęgło juz umarło, zobaczymy co dalej Nie rozumiem o co ci chodzi? Cos ci nie pasuje? W innych tematach tez masz do mnie zale.Nie wiem czy to twoje specyficzne poczucie humoru, ale zapewniam cie - nie jestes smieszny. Na zaspie jest podobnie. Ja mowie czesc, a ty od razu mowisz cos o moim GS'ie. Ze to suzuki i tam same stuki, ze ci cos nie pasuje, ze jestes fajny i w ogole, a wszyscy w okolo, a najbardziej ja - smierdze. Teraz juz wiesz dlaczego uwazam ,ze Twoje zachowanie jest infantylne, a twoja postawa zalosna.Moze teraz ty mnie oswiecisz , co jest ze mna nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Andon13 => Juz Cie oswiecam. Wystarczy spojrzec na Twoje odpowiedzi w tym temacie. Wiesz co to są ku*wa emoty i do czego służą?W innych tematach tez masz do mnie zale. O który temat ci chodzi? Nie wiem czy to twoje specyficzne poczucie humoru, ale zapewniam cie - nie jestes smieszny. Za to ty jestes smieszny siadajac na bak i myslac ze jestes mistrzem frestailu :-D Ja mowie czesc, a ty od razu mowisz cos o moim GS'ieA wiesz co to znaczy zartowac? Wydaje mi sie ze masz wielka manie nizszosci I NIE TYLKO JA TO ZAUWAZYLEM ;) a najbardziej ja - smierdze. Nie pamietam zebym powiedzial ze smierdzisz, jakos nigdy nie wachalem :flesje: Teraz juz wiesz dlaczego uwazam ,ze Twoje zachowanie jest infantylne, a twoja postawa zalosna. Nadal nie wiem.... Dla mnie jestes dzieciakiem ktoremu rodzice kupili zabawke... a teksty typu dasz mi sie przejechac na (niejednego juz prosiles) sa conajmniej smieszne i nie na miejscu. Dla mnie jestes zwyklym lanserem ktorego nawet na wache czasami nie stac. Poza tym na GSa raczej nic nie wyrwiesz..... A jak zdejmiesz kask to juz jest naprawde tragedia..... :mrgreen: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi