bohen Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 witamjeździł ktos z was moze po lesie w totalnej ciemności? ja miałem taką przyjemnośc wczoraj. zawsze mnie to intrygowało - jak to jest dawac po lesie w totalnej ciemności? nie wytrzymałem i pojechałem pojeździć po lesie. teraz nie żałuje bo było zajebiście. adrenalina robi swoje. wąskie drogi, drzewa wyłaniające się kilka metrów przed tobą, totalna ciemność, pustka dookoła. na szczeście jest to dobrze znany mi las i wiem gdzie można odwinąc a gdzie nie. jedynie co mi przeszkadzało to to, że nie wiedziałem czy jeździc na swiatłach mijania (za krótkie) czy długich (więcej oświetlały pnie drzew niż droge) ale i tak było zajebiście. [ Dopisane: 12-09-2005, 19:55 ]gorąco polecam i pozdrawiam Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 zajebisty pomysl :] po lesie nawet w ciagu dnia jazda jest niebezpieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Ja tak czasem latałem :D Fajna sprawa zasadniczo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 heh no fajna tarfia sie nudny pozny wieczor wiec na moto i do lasu poorac troszke :-D kiedys w ecie cos mi zaczelo zdychac moto ledwo jechalo i przerywalo mialem starcha bo nie chcialem pchac moto w nocy po lesie ok 4 km :-D :mrgreen: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 12 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 podstawa to jednak dobre światła - bo bez tego ani rusz! Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Troche po ciemku może być niebezpiecznie, nie chciałbym wyhaczyć jakiegoś drzewka po ciemku i nie wstać :) Nie próbowałem czegoś takiego ale zawsze musi być ten pierwszy raz :] Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 podstawa to jednak dobre światła - bo bez tego ani rusz!JA pamietam jak kiedys z kumplami WSK-ami smigalismy w nocy po torfowisku -jechales po omacku az w pewnym momencie zapadales sie po silnik... a w lesie nie mialem okazji jezdzic noca bez swiatel motorem, ale dosc ciekawie wracalo sie z ogniska ... z buta...po ciemku :-D tez dobra faza heheh :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarlx Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 ja jezdzilem w nocy po lesie malo tego z dala od jakich kolwiek scieszek i drog tylko polegalem na orietacji ale i tak nei wiedzialem gdzie wyjade:) i w nocy mozna zwierzatka spotkac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Ja jestem na NIE :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Bohen a na jakim sprzęcie katałeś po lesie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 ja mam coś takiego w ktmie że między mijania a drogowymi da się ustwaic tak żeby dwa włókna się paliły, mam wtedy oświetlone wszystko przy przednim kole i na wprost Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Ciekawa opcja z tą jazdą. Jeźdźiłeś sa, czy z kimś ??. Mam nadzieje że też nam (Eloelo i Enduroguy) odwali i polecimy :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RO Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Należy też pamiętać to że całkiem inaczej rozwalić jest w lesie WSK'e a zaś inaczej KTM'a czy WR'ke mysle że do takich nocnych szaleństw bardziej nadają sie jednak wiekowe motocykle , na miejscu eloelo czy Plocho'a jednak nie ryzykowałbym, , nawet w bardzo znanym mi lesie.. :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Mam nadzieje że też nam (Eloelo i Enduroguy) odwali i polecimy Ja juz z Fronciem jezdzilem jak jeszcze mial TW125 a ja mialem TS'ke i zamiast swiatla na 3 dni zalozylem numer startowy :mrgreen: . Fajna faza aczkolwiek trzeba uwazac (jakby TW nie mialo swiatel to nie wiem co by mi droge osietlalo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Ja juz z FronciemA kto t Froncio :) hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi