bahama Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 a no trzeba :( tylko nie wiem jak :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schpakoo! Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Witka! No i ja pewnie będę. Zbyhu, zaordynuj jakieś spanko. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 sa jakies dane do wplaty , czy na miejscu ???? sorry sorry juz znalazlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 No to odliczanie rozpoczęte!! zostało równe 7 dni :twisted: ... oj bedzie sie dzialo :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Jak Swiru jakiejs laseczki nie wezmie ze soba, to prawdopodobnie ja z nim przyjade jako plecak No wiec chcialem sprostwac, otoz przyjade najprawdopodobniej na SWOIM gsie :( P.S. Kaske dzis przelalem, niebawem powinna dotrzec :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornetlok Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Witam!!! Pisze sie na tą impreze-byłem na ostatniej i było extra!!! Juz sie nie moge doczekać pozdr. Hornet!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 no to teraz ja....wlkasnie rozpoczole prace i prosze o wykreslenie mnie z listy,,,poniewzrz niejestem w stanie powiedziec czy bede w stanie sie zjwiac:/ew zaplace za na miejscu lub wadne wypic jakiegos zywieczka ;lko i udanej)p.s3majcie sie chopkai i nie tylko oraz udanej impry :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Czolem! Aktualna lista: Browar PGR 3x Browarny Krasnal Broda Redwater AdamWo 2x acha_owca bahama swiruradomMIKLASAstarte mario1810 HornetlokAmazonka 2x Pipcyk Przypominam o wpłacaniu pieniędzy! 30zł od osoby! Dla leniwych jeszcze raz moje konto :P I Oddzial KB w Rybniku08 1500 1214 1012 1011 5190 0000Zbyszek Maryańskiul. Dąbrówki 2144-210 Rybnik Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 no to teraz ja....wlkasnie rozpoczole prace i prosze o wykreslenie mnie z listy,,, o prosze!..czyżby kamieniołom otwarli na bagglowce? :P :) do imprezy coraz blizej i nalezy powoli ustalic szczegoly.Miejsca zbiórki standardowe czyli:Gropa zachod,centrum etc GLIWICKA RADIOSTACJA!Gropa poludnie i tak dalej RYBNIK SZPILAreszta rozbitkow juz na miejscu w KOTWICY!Jezeli bedzi epotzreba umieszcze mapki zeszloroczneGodziny jesczze dohadamy.Domki mamy wykupione i zaklepane dwa jeden duzy imprezowo-skladowy:)domek drugi dla wygodnych ;) trzeci jako rezerwa. to tyle:)... Wszyscy dodatkowi ktorych nie ma na liscie proszeni sa o wpacenie kasy na konto Zbyha.Ci z listy tez niech to zrobia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Siema ! ja bym przelal kase ale nie mam konta bankowego :? jezeli macie jakis inny pomysl przekazania kasy to dawać...jak nie to zaplace juz na miejscu o ile tak moze byc .... ...zbychu to juz od Ciebie zależy.POZDRAWIAM ! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acha_owca Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 nie dam rady przyjechać,sorry za zamieszanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 ja też bym chętnie wpadł, ale wszystko zależy od pogody, czy w razie co mogę płacić na miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Jezeli ktos nie ma mozliwosci zrobienia przelewu badz nie wie czy przyjedzie(nie jest zadeklarowany) moze zaplacic na miejscu. chodzi tylko o to by miec kase na domki wczesniej a za ewentualne doplaty na miejscu nakupimy zarcia und picia :P pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 co do godziny spotkania pod radiostacją ja bym tak proponował koło godziny 12-tej i poczekac z godzinke no moze dwie :P aż wszyscy sie zbiorą Tubsko co ty na to ?? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 niech sie wypowiedza Ci ktorzy zrobia najwiecej kilometrow pod radiostacje...14 bedzie okej chyba.co z Quadmanem? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi