zbyhu Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Czolem! A bo ja sie potracilem :). Pisales, ze bedziesz jakis domek sam zaklepywal ;).Ale to wporzo, wpisuje na liste... :oops: Browar ;)PGR 3x Browarny KrasnalBroda Redwater AdamWo acha_owca bahama swiruradom 2x Astarte mario1810 bronx Amazonka 2x Pipcyk Suzi (?) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 heh z tego co widze to zapowiada sie naprawde ostra imprezka :twisted: ps. nie chce Wam psuć humorów ale pogoda nie zapowiada sie za ciekawa:-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Mnie tam pogoda nie interesi ;) impreza będzie a to najważniejsze :) zbyhu - ja na dzień dzisiejszy - x1, i watpie czy to się zmieni - tak więc mała poprawka - skrzat łan sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Czolem! Poprawione :).To ktos sie szarpnie z kasa na juz? Bo mamy zaliczke do zaplacenia ;) Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 mNIE PROSZE X2 LICZYC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 zbyhu, ja Madzi kase wpłacam nie wiem w końcu jak Wy to robicie i czy się tam jakos dogadujecie ?? My w Sarnowie zbieramy kasiure od ludzi w ta Niedziele... a w ogóle troche nie na temat teraz: Jeśli ktoś ma ochote powozić dzieciaki z domu dziecka i sprawic im troche radochy to serdecznie zapraszam - plan imprezy tutaj -> 1. Godz. 17.00 - Rozpoczęcie imprezy 2. Oficjalne wręczenie upominków 3. Pokazy motocyklowe: ( Pokaz palenia gumy...wszytsko przygotowane ) ( Pokaz jazdy na gumie .. i tutaj prosimy kazdych chętnych o zgłoszenie siem do mnie MAKA bedzie miał karteczke na smyczy ORGANIZATOR ) 4. Konkursy dla dzieci i motocyklistów: - Konkurs rysunkowy dla dzieci pt. " Mój wymarzony Motocykl" - Konkurs dla dzieci i motocyklistów przeciąganie liny ( Wszytskie motcyklistki kontra dom dziecka ) - Konkurs dla motocyklistów... niespodzianka 5. Ognisko dla dzieci i motocyklistów 6. Zakończenie imprezy... ok godz 20-21 to siem okaze.. Przez cały czas trwania zlotu będzie muzyka ... SERDECZNIE zapraszam to jest SARNÓW koło BYTOMIA więcej iinfo na śląskim :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Czolem! A bo ja sie potracilem :). Pisales' date=' ze bedziesz jakis domek sam zaklepywal ;).Ale to wporzo, wpisuje na liste... :oops: Browar ;)PGR 3x Browarny KrasnalBroda Redwater AdamWo acha_owca bahama swiruradom 2x Astarte mario1810 bronx Amazonka 2x Pipcyk Suzi (?) Pozdrawiam[/quote'] hehe nie no spoko :twisted: w sumie to sam troche namieszalem :P tylko ze jest problem z przelaniem kasy bo nie mam konta :? sorki ... sciepne sie juz na miejscu :?: ok ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 SERDECZNIE zapraszam to jest SARNÓW koło BYTOMIA więcej iinfo na śląskim ??? A nie przypadkiem sarnów koło Będzina? Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Czolem! No to aktualna lista: BrowarPGR 3x Browarny KrasnalBroda Redwater AdamWo 2xacha_owca bahama swiruradom 2x Astarte mario1810 bronx Amazonka 2x Pipcyk Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 SERDECZNIE zapraszam to jest SARNÓW koło BYTOMIA więcej iinfo na śląskim ??? A nie przypadkiem sarnów koło Będzina? TAK TAK KOŁO BĘDZINA... :!: BROWARNY MASZ RACJE PRZEPRASZAM ZA POMYŁKĘ NIE WIEM JAK ONA SIĘ MOGŁA ZDARZYĆ :? :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 TAK TAK KOŁO BĘDZINA... BROWARNY MASZ RACJE PRZEPRASZAM ZA POMYŁKĘ NIE WIEM JAK ONA SIĘ MOGŁA ZDARZYĆ jak to nie wiesz jak ?? :-D za duzo %% :) ps. macie moze jakies nmiary na quad_man-a ?? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 bahama :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 coś sie tak zdenerwowała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 bahama ja się zdenerwowałam?? no co Ty ja jestem oaza spokoju przecież wiesz :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Czolem! No to mamy pierwsza wplate :(. Oczywiscie od starych bywalcow :(. Wiedzialem, ze mozna na Krasnala i Brodatego liczyc ;). Aktualna lista: Browar PGR 3x Browarny Krasnal Broda Redwater AdamWo 2x acha_owca bahama swiruradomMIKLASAstarte mario1810 bronx Amazonka 2x Pipcyk Pogrubieni = zaplaceni :D.Jutro ide wplacic zaliczke. Pozdrawiam PSWlasnie, Quadmana trzeba sciagnac!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi