swiruradom Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 dajta znac czy przenosimy godzine spotkania A co sami nie dotra - troche puźno o 19stej :) ciemno i nie tylko -- :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 ja sie pojawie + byc moze moja polowica + kumpel.czy bedzie mozna wynajac wiecej domkow na miejscu czy raczej niema szans?ludzi jest wpisdu jak na 2 domki tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Mario,mam nadzieję że o mnie pamiętałęś podając ilość z Wrocka lobuzie jeden :):rgds ========GSF 600S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 domki sa trzy w tym jeden na polowe ze slaskim.Ciezko na ten termin bylo z domkami.Osrodek jest spory i nie do wszytkich mialem numer by dzwonic.Moze na miejscu cos da rade wykombinowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Podłoga rulesssss :-) Jestem za tym by spotkanie pod radiostacją było o 14.30 (+ew. 30 minut dla spoźnialskich) bo potem rzeczywiście robi się już ciemno. Do tego dochodzi jeszcze pacyfikacja Reala. Grupa Wrocławska będzie musiała chyba w takim razie dojechać według mapy :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 ok, napiszcie jeszcze raz kto jedzie w gr. wrocław bo się pogubiłem, gdzie spotkanie (radioqrwastacja? 8O ), jaka prędkość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 wlasnie wracam z miejsca naszej libacji,bylem zapytac odnosnie ewentualnego dodatkowego lokum.Jest ciezko z tego wzgledu ze wszystko pozaklepywane bylo juz sporo czsu temu ale mamy probowac bezposrednio w sobote,moze gdzies okgos wcisna:) wiec ustalone:14.30 pod radiostacja...poczekamy na grupe zachod,centrum i okolice.. 15.30 Rybnik SZPILA,grupa poludnie etc. REAL i na miejsce:) reszta rozbitkow na kotwice wg mapy. do zobaczyska! :twisted: :lol: :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 no i wszystko jasne :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Czolem! A ja ze swojej strony tylko odpowiadam na pytanie:Tak, trzeba brac spiwory! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Mario' date='mam nadzieję że o mnie pamiętałęś podając ilość z Wrocka lobuzie jeden :):rgds [/quote'] no jasne ze pamietlaem alkocholiku :) to ejszcze pomyslimy moze sie uda wczesnie wyjechac .. pogadam z reszta i cos ustalimy... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Czolem! A ja ze swojej strony tylko odpowiadam na pytanie:Tak' date=' trzeba brac spiwory! Pozdrawiam[/quote'] no i tu są konkrety :) co z gr. wrocław? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Będę, wypijemy nie jedno pifo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Szkoda ze nie moge byc na tej imprezie , a z checia bym wasze mordy zobaczyl - zycze milej zabawy Mysle ze na wiosne sobie odbije :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 co z gr. wrocław?Wiem tylko, że ja + broda planujemy być na stacji przy A4 około 12-12.30, małe tankowanie i chwila odpoczynku i około 13 dajemy dyla pod radiostację 8) Od dziś po 15 łapać mnie tylko na kom - 602-430-111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Czolem! Delfiq!!!Wreszcie Cie ujrza moje oczeta :P.Super, ze wpadniesz ;).Powiedz mi jeszcze - na sprzecie, czy w puszce? ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi