Kilvov Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Tak to mój wypadek, ale zęby mam :) tak yno wyszło :D Sorki za bałagan w pokoju :):P:P :-D pzdr - kilu bałagan masz taki sam jak ja :-) wszystko pod ręką i pod nogami :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Hamowanie awaryjne...... i białe gówno na pasach Powinni pomyśleć coś z tymi pasami !!!!!!!Sam osobiście jak widzę na luku przejście dla pieszych do odpuszczam.A po deszczu to staram się na nie w ogóle nie wjeżdżać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Czolem! Ja nawet na suchym je omijam. Dobry nawyk :). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 dokładnie :) mi kiedyś w simsonie ( :!: :!: :!: ) zerwało przyczepność prze lekkim dodaniu gazu na mokrych pasach. od tego czasu bardzo uważam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Vlaad, jak już naprawiasz moto, to może pomyśl o zamontowaniu jakichś crash padów...? Tanie rzecz a cieszy! A wiesz, że wiem co mówię. Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 12 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Vlaad, jak już naprawiasz moto, to może pomyśl o zamontowaniu jakichś crash padów...?Wiem.... :? , nawet się już przymierzałem do ich kupna i zamontowania, ale temat jakoś mi się rozmył - no i mam za swoje. Nic to, lusterko już mam (oryginał - nówka), plasitki się też zrobi, to przy okazji założę crash pady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawit000 Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 jak tak czytam to az sie boje na droge wyjeźdżać kurde co sie dzieje w tej polsce pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 daltego ja jezdze w lesie, tam problemow z pasami nie ma :)tylko piach, bloto i drzewa - jedyne zmartwienie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi