Gość krzysiek Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 witam ,mam pytanie,.mam xj600n z2003r.i na 6 biegu dochodzi do170.na piatym tez do 170.cos nie tak ,chyba.zebatki fabryczne,z salonu-to nie moze byc dlawiona...prawda?pomocy..nie chodzi mi o jazde na maxa.ale stara GSa z 89 r ,mnie zostawia daleko z tylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 ja powiem Ci tyle, miałem XJ 600 S, rok 1994 czyli starszą i też 170 był jej maks. speedem :) dlaczego zostawia Cię GSa? może zamieńcie się moto i zobacz co wtedy się satnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoTroll Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Ja stane w obronie XJ-ki jezdziłem przez 4 latką takim motocyklem i udało mi sie wykrecic we 2 osoby 200km/h!!Chyba nawet licznik nie oszukiwał!! :-) Pamietam ze GPZ 500s ostro dostawała :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Chyba nawet licznik nie oszukiwał!! chyba jednak oszukiwał :) 200km/h w duecie to się kręci na Fazerze a to już inna bajka niż XJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter900 Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 ...nie chodzi mi o jazde na maxa.ale stara GSa z 89 r ' date='mnie zostawia daleko z tylu...[/quote']tak jest panowie :) taka jest prawda, takie są dzisiejsze realia. Tu już nie chodzi o speed, tylko o honor :) Ciągła rywalizacja ;) (sorry za posta nie na temat, ale nie mogłem się powstrzymać :P )Pozdroo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoTroll Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 TO BYŁA DOBRA XJ-ka I NIE OSZUKIWAŁ BO PO 4 LATACH JUZ TYLE NIE JECHAŁA A DALEJ GPZ ZOSTAWAŁA!!:) TYLKO RAZ UDAŁO MI SIE TYLE WYKRECIC NIE WNIKAM JAKIE BYŁY OKOLCZNOSCI (GÓRKI I WIATRY);)JECHAŁEM 200km/h WE 2 OSOBY!! :P POZDRAWIAM :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gramlin Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 zamiast iksjoty, bylo kupic cebeiksa :) tam 200 masz kiedy chcesz:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makumba Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Moja XJ 600S Diversion, dopuki jej nie rozbiłem, ciągneła z jedną osobą na 6 biegu 185 km/h i w dwie osoby 180 na 5 biegu. Przebieg około 40000 km.Narka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoTroll Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 :oops: TO MOZE MI SIE CYFROBLAT PRZEKRECIŁ W PREDKOSCIOMIERZU ALE JEZELI CHODZI O WSKAZANIA NA OBROTOMIERZU TO NA SUSTYM BIEGU MIAŁEM CZERWONE!!A ZAMIAST CBR WOLE XRV :) POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Ty, zacial ci sie klawisz.Do Krzyska - XJ nie jest do tego zeby jechac 200 km/h tylko jechac wygodnie w 2 osoby, daleko i za niewielkie pieniadze.Nie mozna miec za wiele w jednym moto tak jak miec ciastko i je zjesc jednoczesnie. Adam M. [ Dopisane: Niedziela 11 Wrzesień, 2005 ]Aha i GS z 89r nie jest stara, moja z 84 r jest stara a i tak na XJ tylko smrod z wydechow bys wachal. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiek Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 no tak chlopaki ,predkosc predkoscia ,tylko 5 bieg i szosty.kreca na takich samych predkosciach,natomiast obroty na 5 biegu do konca, a na szostym do 7000,jakby mocy brakowalo .i o to mi wlasnie chodzi,,,,,,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Nie wiem jak jest w XJ ale może to być nadbieg i to jest wtedy normalnie że na 5 idzie do max.obrotów a na 6 już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Oczywiscie - tak wlasnie jest. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Ostatnie XJty były zdaje się w 3 wersjach - zdławione 34 KM i dwie otwarte 50 i 61 KM. Max dla wersji 50 KM to własnie jakieś 170-175/godz i może tę wersję posiadasz?Stare XJty miały przyzwoite 73 KM i faktycznie 200 km było osiagalne ale wtedy jakość prowadzenia się była... no wcale jej nie było :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RooSu Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Moja Diverka S '92 idzie licznikowe 190 km/h i ani kilometra wiecej. Jechałem po prostym i w bezwietrzną pogode. Myśle że to zadowalający wynik. Piszesz że masz XJ n-ke z 2003 roku więc chyba masz 50KM, więc v-max bedzie właśnie taki (175km/h). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi