mlodywital Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Ja dopiero wróciłem' date=' bo okazało się, że ta poxilina bardzo dobrze trzyma, więc sobie jeszcze polatałem.[/quote'] Co ci się s........... :) :D :) :P :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xant Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Ano takie dziwne zdarzenie losowe:Jakiś kamień albo coś zrobiło mi dziurę w chłodnicy. Płyn wywaliło w postaci białej chmury za mną. Ale udało się zalepić. Ciekawe czy już się coś takiego komuś przytrafiło. _________CBR600F2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orebah Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Czyli znaczy że na poxylinie zawsze można polegać :)Wycieczka bardzo fajna (jak zwykle) :D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Xsant - no to fajowo - z poxylina tak myslalem ze sie uda - moglismy jednak poczekac i smignalbys z nami :) polatalismy fajowo i na pewno jeszcze w podobnym skladzie bedzie okazja... a niebiescy za co cie dopadli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xant Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 prędkość...no i jak się zatrzymałem to się okazało, że nie mam dokumentów...500zł, 10pkt +odcholowanie moto na parking niebieski...skończyło się na 50złmyślę, że to i tak jakaś promocja :) no rzeczywiście, jakbyście poczekali 20min, to polatalibyśmy razem. Ale kto mógł przewidzieć, że tak łatwo łata się dziurki._________CBR600F2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 eeee to sie calkiem dobrze skonczylo z psami :) no swinie jestesmy z tym czekaniem - ale sam nas wyganiales :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Xant to miałeś naprawdę szczęście ,że tylko to tak się skończyło !Jest przecież ogólna nagonka na motocyklistów :twisted: Pozdro. P.S.Za późno przeczytałem posta o przejażdżce bo bym z chęcią się wybrał.Miałem czas.No cóż trudno.Następną razą :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Ja też następnym razem nie odpuszczę :-x nawet w deszcz przyjadę.:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 nawet w deszcz przyjadę. obiecanki cacanki :-D jakby co, to na niedzielę się znowu ustawimy, pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gramlin Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 yoo fada maka!mam wolna niedziele i wybieram sie w tamte okolice(lotnisko), zbierze sie ekipa w tym tygodniu? bo jak nie...tooo.......pojade katamaransem:P ostatnio jechalem na 90% mozliwosci i ....troszke sie zdziwilem jak w garwolinie mialem tylko polowe zbiornika a w wawie tankowalem pod korek, czyli jakies 10litrow na 60km...niezle :D tym razem proponowalbym nieco ekeonomiczniejsza predkosc...pozdr i czekam na na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 czyli jakies 10litrow na 60km tak czytam ... to czym jezdzisz?? 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gramlin Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 cbxem 750* *-patrz avatar pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Jeżeli niedziela to czy są jakieś konkretne propozycje ?W sobotę na Bemowie Tomek Kulik daje darmowe lekcje techniki jazdy.Wsad na grila każdy przynosi sam :-) Szczegóły w dziale "Szkoła jazdy....." PZDR 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 kac gigantus popijam browara slonce swieci dupa blada nie wsiadam na moto i tak w piz........ do zaje...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orebah Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 kac gigantus popijam browara slonce swieci dupa blada nie wsiadam na moto i tak w piz........ do zaje...... a tu się z kolega zgadziam w 100% i dodam że kaca to ja nawet jeszcze nie mam ;) jeszcze jestem na "fali" 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi