PomyK Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Kup sobie kamikaze taki skuter i po kłopocie tani,japończyk(honda) za 1000zł > http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=62539278 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 9 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Zbierając na EXC każda złotówka się liczy. Ale dzięki za oferte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Kamikaze znam kolesia co ma KTM'a EXC 200 z 2004 roku koleś(65lat),treudno za nim podążać :) w każdym bądź razie chwali a to bardzo chwali austriaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 9 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Możliwe. Ja słyszałem opinie od jednego z 4umowiczów że EXC 200 to niewypał. Mi się osobiście podoba ale nic o nim nie wiem. Tak nawiasem to koleś musi być niezły kozak skoro w wieku 65 lat śmiga na tak mocnym hard enduro. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 w wieku 65 lat śmiga na enduro.ja znam takiego co jezdzil ale na dt i w wieku 50 sie polamal i caly w gipsie chodzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 u mnie koles popierdziela na KTM 250 cross, a ma na bank 55+pasja to pasja :)zeby mi tez zdrowie pozwolilo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Wazzabii dokladnie, jak pasja to pasja :) dla chcacego nic trudnego :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 EXC 200 to super maszyna. Jedzie jak seta z rewelacyjnym dołem a dotego niską wagą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 10 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Dzięki Strzałek. Tego chciałem się dowiedzieć. Bo tak myślałem również o EXC 200 (miałbym bardzo duży zapas mocy, mase tylko troszke większą od EXC 125 a pozatym to nie zmieniłbym motocykla po 2 sezonach tylko pojeździł na nim dużej) Z tego co wiem to chyba miałeś EXC 200. jeśli mówisz że jest super to warto się nad nim zastanowić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Kup sobie kamikaze taki skuter i po kłopocie tani,japończyk(honda) za 1000zł >http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=62539278 Na allegro sa skuterki za 1200 zl. z 2003r. 8) np. Kymco 8) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 10 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Sorka pomyliłem sie. Chyba nie miałeś EXC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 exc 200 jest dobry ale 250 4t to podobno niewypałcrosy na asfalcie dostają po dupie nie tylko jesli chodzi o skrzynie ale także o cały napęd no i wiadomo opony. a to dlatego że w crosie zębatka jest na sztywno przymocowana do piasty i każde szarpnięcie tylnego koła jest bez żadnej amortyzacji przekazywane na łańcuch, wałek zdawczy i dalej skrzynie biegów. w zeszłym sezonie podczas ostatniej jazdy przed rozbieraniem motoru, poleciało mi 11 zębów z tylnej zębatki po ostrej jeździe po asfalcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Tak nawiasem to koleś musi być niezły kozak skoro w wieku 65 lat śmiga na tak mocnym hard enduro. Zapierdziela na tym ostro,a jak sobie popije to już w ogóle wsiada na motor i pokazuje freestyle :-D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 10 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 hmmm...a jak wygląda różnica między EXC 125 a 200??????? Oprócz pojemności oczywiście. [ Dopisane: 10-09-2005, 21:30 ]Może ktoś napisze po ile kucyków mają trzy w/w modele? W necie nie ma takich danych. Wiem tylko że wagowo różnią się o kilka kilo. Czy EXC 250 to 2T???? Jeśli tak to musi być zajebiście mocny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Czy EXC 250 to 2T???? z tego co pamietam to tak, chyba ze jest to wersja 250 Rancing :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi