Kaze Opublikowano 8 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 NIE CHCE ŻADNEJ DR!!! Proste dwie sprawy - dojazd do szkoły 2. sprawa to że chce teraz kupić w miare mocny motocykl który nie znudzi mi się po 6 miechach jazdy. pozdro [ Dopisane: 08-09-2005, 22:10 ]Z tą DR to nie mój pomysł (nawet mi na myśl nie przyszło że miałbym to kupić) po prostu zapytałem ile ma koni. To wszystko. Ale dobra koniec tego tematu bo już sie zdecydowałem na model i koniec kropka. Dzięki wszystkim za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 NIE CHCE ŻADNEJ DR!!! Proste dwie sprawy - dojazd do szkoły 2. sprawa to że chce teraz kupić w miare mocny motocykl który nie znudzi mi się po 6 miechach jazdy. pozdroA mozesz powiedziec czemu nie chcesz dwoch moto? Na kazda propozycje odpowiadasz a tej jakbys nie zauwazal :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 k*rw*A JEZDZIJ Z TATĄ DALEJ I NIE PIERDO*LI kup tego exc i oraj pola tam na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 8 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Dziękuje za konstruktywną i inteligentną rade eloelo. Na EXC bedzie mnie stać kiedy sprzedam DT. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 simson za 1000 zl albo WSK (ładnie zrobiona) na dojazdy do szkoly starczy !! a w teren EXC :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 A MOJE ZDANIE JEST TAKIE :zalozyles nowy temat bo ci sie nudzilo...I tak nigdy bys tego motoru nie kupil a po drugie rodzice by cie autostrada nie puscili na motorze w tym wieku bo nie ma takich ktorzy by puscili !!A po trzecie chcesz sobie widocznie troche postow nabic i byc fajnym :)bez obrazy ale takie jest moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Co się śmiejesz ENDURO ? Myślisz że w biedronce pracuje się od 10 - 14? ENDURO sie smieje bo napisałeś 20 gidzin na godzine:] Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 A tak apropo na temat exc zagadaj z filem bo chce sprzedac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Ale w ogóle po co założyłeś taki głupi temat :) .Co nas to obchodzi,rób co chcesz i tak zrobisz co będziesz uważał i tyle.Temat do bani :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Ale w ogóle po co założyłeś taki głupi temat .Co nas to obchodzi' date='rób co chcesz i tak zrobisz co będziesz uważał i tyle.Temat do bani[/quote']tak zwane PODSUMOWANIE ja proponuje kup Honde NSR 125 i zmien dzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 8 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 ENDURO wiesz co Twoje posty są kompletnie do BANI. Sprowadzają sie tylko do dwóch tekstów. "Zobacz w archiwum" i "temat do bani". Jeśli tak masz wszystko komentować to lepiej nic nie pisz. To że Ciebie eloelo rodzice nie puszczą na autostrade to nie znaczy że moi mi nie pozwolą (przecież nawet ich nie znasz więc skąd możesz to wiedzieć). Temat założyłem bo chciałem poznać wszą opinie. ENDURO- jak zwykle nie na temat, eloelo-wkurzył sie na mnie nie wiem o co, enduroguy- jedyny który potrafi normalnie odpowiedzieć na pytanie w temacie, reszta -ok. To jest moje podsumowanie...pozdro i naprawde skończmy temat bo ja już swoje wiem. [ Dopisane: 08-09-2005, 22:50 ]A co mnie obchodzi że kupiłeś CR??? Nic a jednak nie komentuje Twojego postu "kupiłem sete fulla" w stylu że jest do bani. Troche więcej zrozumienia dla innych ENDURO. być fajnym ten tekst mnie dosłownie powalił :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Nie polecam EXC na dojazd do szkoły, chyba że szybko chcesz się go pozbyć :? Taki sprzęt jednak zwraca uwagę innych.Na twoim miejscu kupiłbym jakiegoś ogara czy simsona na dojazd i EXC w teren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 ten tekst mnie dosłownie powaliłNo mnie tez :] eloelo-wkurzył sie na mnie nie wiem o coJa sie na nikogo tutaj nie wkurzam... Tylko Zalozyles temat o nazwie "Żegnaj enduro...witaj asfalcie"Jak by to bylo juz postanowione na amen :]wiec tego tez nie rozumiem...Tak jak napisalem wczesniej jezdzij z tata i kup sobie tego exc i nic nie kombinuj :] elkurczako : ogarem chyba troche dluzej by jechal do szkoly to raz a dwa to ze na trasie moze sie w kazdej chiwli zepsuc i w ogole nie dojedzie i jeszce wiekszy problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 jaki problem kupic jakis skuter za 2 tys. uzywke i poginac do szkoly, po odblokowaniu bedzie lecial ponad 70km/hjak za malo to kup 80 czy 125, a nie 50 i nie pekaj :) no i panowie bez klotni bo szef sie znow wkurzy, robi sie tu jak w motorowery/skutery, trzymac poziom :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 A co mnie obchodzi że kupiłeś CR??? A co mnei obchodzi jakis twój problem :!: :!: :!: :!: :!: ENDURO wiesz co Twoje posty są kompletnie do BANI. Sprowadzają sie tylko do dwóch tekstówNow właśnie co ten twój post temat wniósł NIC!!!!Jakiś problem (tamat)"Żegnaj enduro...witaj asfalcie ;(" Buhahahah [ Dopisane: 09-09-2005, 14:49 ]Ja sie tylko chciałem pochwalić że kupiłem Cr i tyle :) . PS.Sorki moża za ostro pojechałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi