Frencci Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Czy ktos ma moze informacje kiedy i gdzie odbedzie sie zakonczenie sezonu w Poznaniu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 OOOO sam bym chciał wiedzieś :) Pewnie ostatnia sobota wrzesnia albo pierwsza sobota października :( Zresztą pewnie dowiemy sie tydzień przed :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 również czekam na info w tej sprawie, jak ktoś będzie coś wiedział to niech KONIECZNIE pisze!!! Poznonioki do dzieła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROFAN Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 W tym roku nie będzie końca sezonu… ;) bo na moto przez cały rok trzeba jeździć… :P niee ale tam poważ nie to też bym chciał wiedzieć kiedy odbędzie się ta impra… :) A w miedzy czasie będzie zlocie w Sierakowie… :) http://www.zlot.sierakow.prv.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 11 Września 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 24 września. Godzina 10.00. Malta - od ul. Krańcowej.(Termin niestety pokrywa się z Borkami, więc mnie w P-ń nie będzie).pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Dominik jak zawsze świetnie poinformowany. Oby tak było wiecznie :) . To na zakończeniu sezonu bede na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudny_harry89 Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 wiadomka, ja bede razem z krisem :mrgreen: , pzrzy okazji nie wie ktos jak dokładnie bedzie to wyglądało, którędy przejazd itd?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Trasa jest już znana. Bez problemu trafisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 jestem ciekaw czy będę miał czym przyjechać :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Moze bede o ile znajde kase na paliwo po bajzlu :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 No właśnie-ja nie mam i nie będe mieć do tego czasu :? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 A ja jestem w robocie;((( Załamka na całego;((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 No to sie pewnie zjawie, tzn. raczej bankowo :) Duuuuzy pan w czerwono - czarnym kombinezonie na najladniejszej, zielonej Kawce to bede ja ;-) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 ja też postaram się być, wszystko zależy od wolnego czasu. w razie co czerwony fazer na głośnym wydechu Streetfighter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 14 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Jak tylko mi obowiazki pozwola to bede. Poznacie moje moto (998 z nr 21- avatar)- moze pogadamy i poznamy sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi