Vlaad Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Zapytam sie Was czy jest wsrod Was osoba ktora nie skrecala nigdy licznika w aucie/motocyklu i nie dorabiala kluczy? Tak, jest. Na przykład ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Wyobrazcie sobie ze kupujecie motor' date=' ktos pokazuje wam drugi licznik i informuje ze stan jest inny dlatego bo... [/quote']Poniekąd masz rację. Zawsze obniżasz wartość motocykla. Zakładając, że nie chce ci się gadać z potencjalnym kupcem. Ale życie jest takie, że jeżeli chcesz dobrze sprzedać, to musisz się nagadać.Ja rozumiem te gorzkie uwagi niektórych forumowiczów. Jak podpieprzą ci kiedyś motocykl (twoje oczko w głowie, a nie sposób na rwanie lasek) to zrozumiesz....A z praktyki: nigdy jeszcze nie zostałem posądzony przy sprzedaży motocykla o jakiś kant. Zawsze natomiast kierowałem się zasadą że mówię wszystko. Poważnie. I nie raz zdażyło się, że jakiegoś klienta pognałem, bo takiemu burakowi nie sprzedam mojego motocykla..... A ci co kupili? Myślę, że nie żałują. A napewno jak się spotkamy na zlocie to nie muszę sp*alać bo wcisnęłem złom, tylko możemy sobie spokojnie wypić piwko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 nie czytałem wszystkiego ale moge powiedziec, że byłem dzisiaj dorobic zapasowy kluczyk do swojego moto i kosztowało to 20 zł. nawet na plastiku jest napis yamaha 8) a wszystko to "u pana Heńka" który dorabia klucze do wszystkiego Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi