zielorz Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 enduro na oryginalnym baku (8l) mozesz miec biede :D tyle ci powiem. starczylo by ci ale na lagodna jazde :) a podjazdy i te bajery bedzie ciezko no ale napisz co i jak :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubZG Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 eloelo wes ty staryj przestan nabijac sobie posty :-D TAK JAK TY TO MÓWISZ :D pózniej trzeba czytac posty takie jak (UWAGA TO ZART) :? do takich masz dział HUmor :P !!Mocowania baku zawsze mozna zrobic samemu tu pospawac tu pospawac i mocowania jush sa!! 8) bedzie sie trzymał bardzo dobrze jak zrobisz wszystko ok i dokładnie !! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 ednuro:daleko chyba nie zajedziesz na tym baku :) moze inaczej zajezdziesz ale nie koniecznie wrocisz... :D powodzenia tak i tak zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 panowie tu chyba nie o wzrost chodzi tylko o wage !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 ednuro:daleko chyba nie zajedziesz na tym baku moze inaczej zajezdziesz ale nie koniecznie wrocisz... powodzenia tak i tak zyczeO tym to ja wiem że w dwie strony nie objade na jednym baku...to nie dt 80 :-D .Chodzi w jedną stronę gdzieś około 50km +,a tam jak dojedziemy w jedną stronę jest stacja beznyznowa.Zresztą wszytsko wyjdzie w praniu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 15 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Nie chce tworzyc nowego tematu wiec napisze tutaj bo jak widac moj temat cieszy sie duzym zainteresowaniem :mrgreen: otóż jest do kupienia honda crm 80 czy tam 75 (nie wiem dokladnie) i teraz moje pytanie: co jest większę crm 75 czy dt 80 lc2? który motor jest mocniejszy lepszy itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Crm jest lepsza w sumie z kazdej strony a rozmiarowo chyba podobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 ty to jestes dobry ty kupujesz tylko okazje ?? bo np yz 500 to ookazja to kupisz ??? albo teraz to jest okazja to kujpisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Eloelo: A w czym ci to przeszkadza? Bo w tym temacie jest już ze 20 twoich postów i w każdym z nich ze świeczką szukać jakiegoś konkretu. Tylko kretyńskie komentarze. Duzo postów i fajny motocykl to jeszcze nie wszystko... Jesli jest okazja to dlaczego ma nie skorzystać? Nie każdemu rodzice kupują motor marzenie. Zadał konkretne pytanie i taka powinna byc odpowiedź. Chciał YZ 500 bo pewnie nie zdawał sobie sprawy z czym ma do czynienia. Ty odrazu z tekstami że mało kto by sobie poradził z tym motocyklem a on w szczególności nie. A ty za to byś był panem i władcą na 500ce. Widziałeś chociaż na oczy 500 2T? Kwas zszedł na ziemię i szuka czegoś rozsądnego. To może teraz go wysmiej że za słaby kupuje i zeby szukał motorynki a i znią pewnie sobie nieporadzi... boszzzz, człowieku, po co pisać takie głupoty które tylko marnują czas czytających temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 15 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Dokładnie Wojteque tak jak mówisz, eloelo tylko sie wymądrzasz, jeszcze nie widziałem żebyś powiedział coś co by mi w pewnym stopniu pomoglo, potrafisz tylko pisać bzdurne komentarze, jezeli coś ci nie pasuje to po prostu nie pisz w tym temacie bo nikt cie o to nie prosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacho 15 Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 500cm nie.... Ja i tak uważanm że zrobiłem błąd kupując 250 w wieku 15 lat ale nie tylko o to chodzi bo to naj mniejszy problem okiełznać 250 w enduro jezdząc spokojnie ale po 1 nie ma gdze jeździć (bynajmniej u mnie :P ) po 2 to za dużo pali nie wiem ile dokladnie pali 500 ale przy dzisiejszyh cenach bezyny czyli ok 4.35 napewno jest to bardzo nie opłacalne bo mniej więcej po roku jazdy 500 moze wyjść tobie prawie 2 motor :P ale szczeże muwiąc odradzam kupno 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 a i tak uważanm że zrobiłem błąd kupując 250 w wieku 15 lat zyje i sie przyznal :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi