marco Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 jak dlamnie to była wielka lipafakt ze ten gość te ciuchy z kartona miał tanio ale poza tym to syf wiara poszalała z cenami niektóre ciuchy to nawet drożej niż w sklepie Louis'a 8O przyjżałem sie troszkę bardziej ludzika handlującym częściami do japońców było kilku co mieli sporo ale każdy plastik jak oglądałem zawsze miał coś nie tak a to pęknięty a to jakiś brak itp ale zastanawia mnie to że przez tel wszyscy oni mówią że dana część jest surpe i nawet nie potrzebuje malowania bo wyglada jak oryginał (moim zdaniem to przegięcie) i dlatego wydaj mi sie że korzystniej kupowac na takim bazarze bo chociaz się widzi co dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaels Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Mam pytanie:) Czy pamietacie czarnego Gs'a ktory stał do sprzedania na moto bazarku (przynajmniej w sobote), mam fote ale nie mam zadnych namiarow a zwrocil uwage znajomego. Posiadal szybke Givi i kufer ze stelazem, jesli macie "jego" dane dajta znac ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 czescbylem w sobote i ogolnie malo stoisk z czesciami, a jezeli juz to sprzedawali jakis szmelc i za duza kase.Do ruskow czesci byly w dwoch miejscach, w trzecim byla hała. Tych ruskich calkiem poj... ało. Chca tyle kasy za byle gow...o ze glowa boli.A wiadomo ze te ruskie produkty sa malo trwale i szybko sie zuzywaja.Powinny byc tanie jak barszcz.Ale moim zdaniem tak jest bo jest teraz moda na te sprzety i popyt na to.Przez takich szwabow co przyjezdzaja na bazary i kupuja wszystko jak leci (jeden zostawil prawie 2000zl ! sam widzialem), bo dla nich to sa smieszne pieniadze. Niedlugo czesci do japoncow beda tansze :-) . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Pozrdowienia dla LUZIPOWER. Ojciec ciebie rozpoznał i sam miałem tą przyjemność zobatrzyc na jakim sprzęcie jeździsz. It's good.To raczej ja Go rozpoznałem i się obruciłem ! miałem nadzieje, że od razu podejdzie na papieroska (gaduszke) bo stanąłem 50 m dalej, ale niestety ! z forumowiczów spotkałem Tine, Fat-a i Liska już tak nie narzekajcie - zawsze fajnie popatrzeć, pochodzić między Swoimi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Mimo tego że taki se był ten bazar to tak jak LUZIPOWER pisze zawsze fajnie jest pochodzić na takim bajzlu wsród swoich;)))) Zamienić pare słówek spalić peta (jak ktoś pali) :flesje: Miałem dzisiaj już nie przyjechać ale coś mnie podkusiło i prosze sami znajomi - aż miło sie zrobiło ;) Pozdrówka dla wszystkich- a tera lece na piwko :crossy: Ps. zFat-em sie nie spotkałem ale widziałem jakiegoś gościa co miał 180 w rękach i rozmawiał z LUZIPOWEREM-- FAT czy to byłeś Ty????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Ps. zFat-em sie nie spotkałem ale widziałem jakiegoś gościa co miał 180 w rękach i rozmawiał z LUZIPOWEREM-- FAT czy to byłeś Ty?????calkiem mozliwe, jesli w czarno - czerwonym kombinezonie to ja. Ja w koncu kupilem Pilota Sporta u Gumisia, takiego na przepekanie do konca sezonu i przejscie przegladu ;-) Ale ogolnie w kwesti naprawde ladnych opon to bieda z nedza, jak z innymi rzeczami to nie wiem. Niemniej towarzysko udany wypad, chociaz cos :P Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł-ntv Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 nie mogę się doczekac kiedy za wejście na bazar z warzywami będę płacił 8 pln :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 naprawde ladnych opon to bieda z nedzaja tam zawsze u Gumy znajde cosik ładnego - może odkłada dla tutejszych ! ale z tą Fajerką mnie troche zdenerwował ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 hehe ja byłem i pooglądałem ciuszki. Całkiem, całkiem oprócz tego, kumpel wyrwał ładną oponkę do junaka za 30zł i koła do dkw. ogólnie 8zł za wstęp to przegięcie, ale warto było sie przejechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 To raczej ja Go rozpoznałem i się obruciłem ! miałem nadzieje, że od razu podejdzie na papieroska (gaduszke) bo stanąłem 50 m dalej, ale niestety ! Chciał podejść tzn moze ja chciałem ale zauważyliśmy że przyjechałeś z paroma osobami więc nie chcialiśmy przeszkadzać. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 ale gosc ! trza bylo podbijac ! bysmysobie pogadali ! Fat z forum wlasnie podbil i tak sie poznalismy ! nastepnym razem - moze na zakonczeniu sezonu na malcie - o ile nie pojade na zlot forumowiczow (bo to chyba sie pokrywa prawda ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi