karolb10 Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 czesc wszystkim mam takie pytanie gdybyscie mieli wybierac pomiedzy mz 150 i wsk 175 to co byscie wybrali?? nie patrzac na cene??bo ja mz 150 ale jestem ciekawy Waszej opinii.;] pozdrawiam:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 ETZ 250-tylko. 150tki sypia sie jak domki w Albanii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb10 Opublikowano 2 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 a jakbym mial wybierac jednak miedzi wsk 175 i mz ETZ 150???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...ght=150+wsk+175http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...ght=150+wsk+175 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 ETZ 250-tylko. 150tki sypia sie jak domki w Albanii A mi sie etz 250 sypała jak domki w Albani. Przez 4 lata wydałem więcej kasy na części niż na motocykl (kiedyś przy piwie to obliczyłem). Po 500km rozleciała sie skrzynia po następnym tysiącu wał itd.Teraz mam 150 i zero problemów. Miałeś kiedyś etz 150, że tak piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 nie mial, ale ludzie gadaja... ale za to mial 250 i mogl sie pochwalic :? wracajac do pytania ja bym wziol do tyrania wsk, a do jazdy rekreacyjnej :P mz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
błażejreda16 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Witam!!Ja osobiście wybrał bym mz 150,a nietam jakas wsk 175 to są szroty sypie sie skrzynia i zapłon :) pozdro!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 ETZ 250-tylko. 150tki sypia sie jak domki w Albanii A mi sie etz 250 sypała jak domki w Albani. Przez 4 lata wydałem więcej kasy na części niż na motocykl (kiedyś przy piwie to obliczyłem). Po 500km rozleciała sie skrzynia po następnym tysiącu wał itd.Teraz mam 150 i zero problemów. Miałeś kiedyś etz 150' date=' że tak piszesz?[/quote'] a mnie MZ ETZ250 nigdy nie zawiodła :D To są motocykle które mają swoje lata i przeszły przez wiele rąk, więc każdy jest tak na prawdę inny i inne rzeczy w nim się ukrywają.Jedna 150 będzie bezawaryjna a inna będzie się sypać tak samo jest z 250 itd. Co do wyboru między MZ a WSK to jako motocykl na codzień kupił bym MZ ze względu na lepsze hamulce elektrykę 12V, wyposażenie, 5 biegów itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatter Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Co wy porównujecie 40letni motocykl z 15letnim. Jedno to niemieckie, a drugie Polskie, to chyba wiadomo co wybrać 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekpa Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 WSK przez sentyment :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 MZ i WSK to calkiem inna bajka, ja bym wybrał MZ z powodu zalet wymienionych wyzej Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 ETZ 250-tylko. 150tki sypia sie jak domki w Albanii A to ciekawe stwierdzenie... Bo ja ze swojej byłem bardzo zadwolony Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 A to ciekawe stwierdzenie... Bo ja ze swojej byłem bardzo zadwolony Zadowolony jak wiekszosc , a ta wypowiedz o domkach, hmm nie widziales moze dobrych MZtek, poprostu trafilws na przejezdzony motorek krórym ktos mógl np. orac pole, robic na wsi a'la streetfighter festival :D lub inne grzechy :) Ja za swojej 251 jestem bardzo zadowolony. pozdr. Veteranos Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Jesli wybrales MZ 150 to poco wnikasz co by bylo gdybys wybral WSK :roll: jak nie bedziesz zadowolony to zmienisz... :P POZDRAWIAM :P :) :P ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allu Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Polecam Mz ! Np. wygląd ma owiele lepszy od wsk :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi