Elvis76 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 No i stało się, kupiłem wreszcie moto :twisted: Jednak nie Yamaha, wybór padł na Suzuki Intruder VS 800 (też kardan :)), rocznik 1994, cieszę się jak małe dziecko :-D Fajnie, że udało mi się go kupić przed końcem sezonu, trochę sobie jeszcze pojeżdżę. Wielkie dzięki dla wszystkich, którzy doradzali mi w moim poprzednim poście !A poniżej zdjęcie mojego motocykla: Pozdrowienia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 gratulacje - naprawdę nieźle się prezentuje... Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Mam pytankojak nie jest to tajemnicą to ile cię kosztowalo to cacuszko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Gratulacje. "Osiemstetka" to wdzieczny motocykl a ten egzemplarz wygląda naprawdę ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Ja rowniez gratuluje, tym bardziej, ze tez dosiadam Intruza!Hehe-Pompka- czy ty kiedys nie napisales, ze intrudery wcale ci sie nie podobaja? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 A wiec ELVIS jednak Vs-ik i BDB. Pozdrawiam moze skoczymy kiedys nad zalewik jakis albo co :) , no i gdyby jakies regulacje itp to zapraszam :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis76 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Mam pytankojak nie jest to tajemnicą to ile cię kosztowalo to cacuszko ? Pewnie, że nie jest tajemnicą, 9800 zł plus opłaty rejestracyjne, które musze jeszcze ponieść ;) Oczywiście przy motorku trzeba troszkę rzeczy zrobić, ale to chyba normalne przy każdym używanym sprzęcie, także wliczyłem to w koszty :) [ Dopisane: 31-08-2005, 19:32 ]A wiec ELVIS jednak Vs-ik i BDB. Pozdrawiam moze skoczymy kiedys nad zalewik jakis albo co :P , no i gdyby jakies regulacje itp to zapraszam :twisted: Dzięki ! A z "zalewikiem albo co" to trzymam za słowo :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natara Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Powiem tak jest śliczny......Gratulacje jest czego--mam nadzieje że kiedyś i ja się wam pochwale takim cackiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 fajny sprzęcior Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Elvis a podjedziesz na BAJZEL??? co by obejzec mozna było???? ja bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis76 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Elvis a podjedziesz na BAJZEL??? co by obejzec mozna było???? ja bede Pewnie, że będe na bajzlu, muszę zrobić małe zakupy :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymo Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 GratulacjeMotor prezentuje się naprawdę super. Powodzenia na trasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU-cash Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Gratuluje, piękny motor, piękny stan :) 800tka jest wystarczająca, cos wiekszego przynajmniej dla mnie nie potrzeba, jak pisałem w innym wątku, smigałem dzisiaj takim, bardzo fajnie sie jeździ, odejscie ma zaj*** styl równiez ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Hehe-Pompka- czy ty kiedys nie napisales, ze intrudery wcale ci sie nie podobaja? :) Ogólnie rzecz biorąc podobają mi się charakterystyka silnika (i łatwość przeróbki od draga po choppera w stylu Kapitan Ameryka) za to strasznie wkurzają mnie wady tych motocykli (mały i dziwacznie zamocowany bak, brak hamulców, zawieszenie do du*y i kilka inych). Ten konkretny egzemplarz wygląda ładnie. Czrny kolor, wysunięte podnóżki, sporo chromu. Teraz jeszcze tylko wywalić lusterka, obniżyć zawoieszenie, zmienić kierunki i kierownicę i na koniec podłubac przy silniku i bedzie motocykl prawie idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Gratuluje i zycze wiele przyjemnosci i frajdy z jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi