bartusdr Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 jest w tą niedzielę kto się wybiera??? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Nikt nic nie wie. Podaj może jakieś szczegóły o co chodzi. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 A jakies konkretniejsze informacje? Sorry za podobny post, ale wyslalem w tym samym czasie prawie (mialem okienko otwarte kiedy Dominik). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Nikt nic nie wie. Podaj może jakieś szczegóły o co chodzi. pewnie chodzi o ostatnia eliminacje WMMP. Szczegolowy harmonogram na stronie www.aw.poznan.pl Ja sie postaram byc, choc jeszcze nie wiem na 100%. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 http://www.aw.poznan.pl/imprezy2005/200509...4wmmp/index.htm tu są wszystkie informacje;) pozdro P.S. wybaczcie że nie załączyłem tego odrazu :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Ale jesli chodzi o zakonczenie sezonu to zawsze wcześniej duzo na przód było wiadomo. A co teraz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Września 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 To jest zakończenie sezonu wyścigowego na Torze Poznań, a nie zakończenie sezonu motocyklowego.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 1 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 To jest zakończenie sezonu wyścigowego na Torze Poznań, a nie zakończenie sezonu motocyklowego. przecież nie pisałem motocyklowego :? Ale jesli chodzi o zakonczenie sezonu to zawsze wcześniej duzo na przód było wiadomo. A co teraz?? więc kris02 wybacz że tak to odebrałeś :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Sorki dopiero potem sie zorientowałem. Ale mi strachu napędziliście ze to juz... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 może się wybiorę, ale dopiero na 18 na "Uroczyste zakończenie sezonu..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 4 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 i byłem było super :P dzięki marco za miejsce w garażu i za transpotr mojej szanownej d... na tor i spowrotem :P :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Też byłem było super Fajne laski sie ścigają :twisted: Chu... w dupe dla pana ochroniarza za to ze mi piwo zabrał.niech je kur... wypije i go sponiewiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 i byłem było super :P dzięki marco za miejsce w garażu i za transpotr mojej szanownej d... na tor i spowrotem :P :!:spoko nie mam problemu PS jak przejżę i zredaguje to wrzuce parę fotek bo niektóre super wyszły 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 kurde zaluje, ale nie moglem sie stawic ;( lecz moze jutro ktosik na tor poznan wpadnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tina Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 wlasnie wymienilam owiewki na torowe wiec na pewno bede dzisiaj na treningu. na wyscigach oczywiscie tez bylam ale dopiero od 12.30 wiec troche mnie ominelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi