jonasz13 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Witam,przeglądałem włśnie neta i trafiłem na to zdjęcie: http://images.google.pl/imgres?imgurl=http...6lr%3D%26sa%3DN .Oceńcie sami mi to trochę wygląda na fotomontaż... 8) . EDIT:Teraz powinien działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 zapodaj jeszcze raz link bo ja tam żadnej R1 nie widze ;) EDIT: ok, już działa :) koleś nieuchronnie zbliża sie do spotkania z matką ziemią wiec co w tym dziwnego ? Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polokokt Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 dla mnie fotomontaz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Ile to w GP było podobnych wypadków, że motocykl sobie i kierowca sobie ? :) Zdjęcie jak najbardziej realne. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 no to BA.jasne że real.ojojoj,nieciekawie sie to musiało skończyć. pamietam, był taki fotomontarz jak gosc wyleciał z motocykla i lecial jak superman a motocykl zatrzymal sie na jakichs bandach.no przynajmniej mam nadzieje ze tamten obrazek o ktorym mowie to fotomontarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolinak Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 fajnie wygląda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 http://it.sports.yahoo.com/050811/21/9ypd.html http://it.sports.yahoo.com/050810/21/9xxy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 może i takie sytuacje były, ale ta fotka to 99% fotomontaż opcja w corelu nazywa się effect tool v, i nadodatek został użyty kwadratowy 'pędzelek' :lol: 1 i 3 zaznaczona linia cięcia2 białe plamki przy samej oponie (trudne do wycięcia, a niewidoczne z tej odległości) nie komponijące się z niczym, i nie mówcie, że to kamyczki bo białe elementy na kombinezonie mają inny (ciemniejszy) odcień a no i warto zwrócić również uwagę na rozbierzności w ostrości jeźdźca i maszyny weźcie powiększcie sobie to zdjęcie 500% to zobaczycie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonasz13 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Kil|vov wow dobry jesteś w te klocki.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek(gflsh) Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 nie jestem ekspertem w sprawach stratnej kompresji ale wydaje mi sie ze te ciekawostki moga byc naturalnym efektem zapisywania zdjecia w formacie jpg. tak czy inaczej sytuacja w wyscigach zdarza sie czesto i nie widze powodu zeby robic fotomontaz skoro mozna takich zdjec trzaskac ile dusza zapragnie (no, prawie :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 nie kumam... co miałoby być niemożliwe?? Gdzies w tle ląduje UFO a ja nie widze czy co???!!! :? Pozatym nic nadzwyczajnego tam nie ma... koleś glebi wcale nie jakoś nadzwyczajnie... Widzieliście kiedykolwiek HIGH SIDE?? Mam wrażenie że nie... to jest tak potworna siła że ludków wywala z moto jak z katapulty a ważący powiedzmy 150kg sprzęt fruwa niemniej efektownei niestety najczęsciej goniąc kierowce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Kil|vov a czy ty Talibów w Klewkach nie widziałes czasem??????? Kil|vov jest dobry w klocki ale w drewniane ;):D:D:D:D:D:D to jakaś zupa? zawsze mogę się mylić, dałem sobie ten 1% :roll: ale wytłumaczcie mi DOKŁADNIE jak mogła zaistnieć ta sytuacja? chętnie posłucham bo jestem autentycznie ciekaw :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Nie wiesz co to jest highside??Tylnie koło traci przyczepność,nagle ją łapie a kierowce wyrzuca wtedy często z motocykla-to tak w skrócie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 no pewnie ze to nie fotomontaz :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Nie wiesz co to jest highside??Tylnie koło traci przyczepność,nagle ją łapie a kierowce wyrzuca wtedy często z motocykla-to tak w skrócie :) mmmm no to przyznaję Wam rację, zmienia mi to postrzeganie tej sytuacji ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi