kris02 Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Ja bym wybrał TZR jeśli chodzi ci o osiągi i nie zawodność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kosjo Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 a z enduroo jakie polecacie? Tak żeby było dobre na szose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Zależy jaka pojemność. Jeśli 50 to chyba najlepszy RX albo TS (DT jest średnia) Jeśli 125 to zależy od oszczędności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Rx i tylkoo rx lub honda HM CRE. Najlepsze enduro 50'tki. Ja mam rx'a , mieszkam w centrum krakowa wiec smigam tez po drogach i bardzo dobrze s sprawuje sie zarowno w terenie jak i na drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 sorka błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kosjo Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 A ma może ktoś z was jakiś pliczek z dźwiękiem silniczka np. z tej RX ? Jak tak to podajcie adres będe wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Ja wybral bym tak : Jako pierwsza Yamaha Jako druga Aprillia i jako trzecia ale wcale nienajgorsza Honda Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Tuningowana Aprilia chyba jako jedyna z tych motorowerów ma głos przypominający dorosłego ścigacza.:mrgreen: jezeli tobie pierd przypomina dorosłego scigacza ... nagraj ten dzwiek bo zaraz padne :mrgreen: ma wspanialy tuning Polini 80 cm3 + gaźnik 125) ma diabelską moc:mrgreen: kto wie czy nie jest najmocniejsza w Polsce.:mrgreen: smiech na sali :mrgreen: Wprawdzie troszke pali 5-6 litrow' date=' ale wynagradza to w mocy, prędkości i cudownym ryku :P [/quote'] przeciez ten twoj obudowany komarek pali tyle co "dorosły" motocykl i chyba tylko to ma z nimi wspólnego sorki ale nie moglem sie powstrzymac, dzieki za poprawienie humoru :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Dokładnie moja reakcja była identyczna. Jak można porównywać dźwięk np. 4t 1000 z 2t 50 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . I te osiągi :-D Jeśli masz tak zajebiście mocną 50 to zorganizuj na lotnisku zawody za kase i sie przekonaj :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Kolego Adradinho jeśli już chcesz pisać że może najmocniejsza w Polsce to poszperaj troche i dowiedz sie od ludzi założe sie ze w twoim wojewodztwie jest szybsza... Wg. mnie jestes gdzies w polowie stawki... Kumpel za 5 :!: tysiecy kupił aprilie (wg mnie z toru bo nikt by takiego czegoś nie zrobił) rocznik 01. Pojemność 50 i wszystko co mozliwe z tuningu do piedopędów... Jako ciekawostka ma taki sam filtr powietrza jak jego samochod (Alfa Romeo 166). Nie znam v-maxa ale 120 napewno przekroczy bo na odcinku 250 metrów wycisnałem ponad 100 także coś w tym jest... Niedługo wrzuce fotki ale wyglada jak normalna tylko z przodu dodatkowy wlot powietrza ma... Chociaz i tak sadze ze jest szybsza w Polsce... A co do dźwięków to też nienawidze pyrkania ale przyznam że jest to najpiekniejszy dzwiek 2T jaki slyszałem... Można by powiedzieć że to wiecej niz 50 a dodatkowo wydech od GSX-R 1300 jest mylący :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Ja wybral bym tak : Jako pierwsza Yamaha Jako druga Aprillia i jako trzecia ale wcale nienajgorsza Honda Yamaha DT 80lc2 jak sądze:O tym moto jest już napisane więcej nić o jakimkolwiek innym. Minusy:-Duża masa-Mała moc-Słabe zawieszeniePlusy-Mało wyżyłowany silnik- długa żywotność-Prosta konstrukcja-Niska Cena Aprilia Rx 50/80 Świetny sprzęt w czołówce klasy. Silnik Minarelli Am06' date=' zawiszenia wysokiej klasy, moc i wytrzymałość. Jeśli sie o silnik dba...nie ma problemu z awaryjnościął. Jednak lepiej troche pozbierać i mieć najlepszego w kalsie [b']Hm-a Cre 50[/b]. Rama pochodzi z hondy cr 125, silnik to także minarelli Am06 jednak trochę przerobiony. Motorower ten staruje w zawodach i wygrywa. POLECAM Honda Mtx 50/80r2 Sprzęt tani ale na początek fajny. Lżejszy od dt jednak moc jest podobna. Zawieszenie podobno lepsze. Jeśli ktoś ma sie decydować pomiedzy dt/mtx wybrałbym mtx-a 80 r2! A teraz reszta -Suzuki Ts 50/80 bardzo dobry sprzęt. Tani, podatny na tuning, lekki, zawieszenie cienkie i o niedużym skoku jednak bardzo dobrze pracuje. -Derbi senda 50 Sprzęt polecany przez użytkowników z racji dobrego zawieszenia i silnika.-Suzuki Rmx 50 to także dobry motorower wyposażony w silnik od suzuki ts 50 xk (wersja japońska). Zawieszenie także dobre, można poszaleć. Kolega Filu Posiadał takiego i wystarczy spojżeć na jego strone na bikepics aby zobaczyć że można tym polatać.Te sprzęty przychodzą mi do głowy. To tyle co odemnie.Pozdrawiam. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Derbi senda 50 Sprzęt polecany przez użytkowników z racji dobrego zawieszenia i silnika. silnik ten sam co w hm i rx ale zawiecha 'podobno' gorsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasse James Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Mi się podoba TZR-ka.Jak na 50cc spoko maszyna.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoNiU Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 moim zdaniem tylko i wyłacznie honda. nie wiem czemu ale mam sentyment do tych motokrów i pieruńsko mi sie podobają ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 a bym na twoim miejscu wogole scigacza 50'tki nie kupowal bo jak dla mnie sa smieszne Smile Lepiej kupic enduro ktore lepiej wyglada i jest praktyczniejsze' date=' no i nie bedziesz wygladal tak smiesznie jak na scigu 50;) [/quote'] co racja to racja, takie scigi sa smieszne :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi