barthazz Opublikowano 29 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Wybiera się ktoś do Wolsztyna? PLAKATJa o 10:30 mam kąpielke w Osiecznej i później od razu przez Śmigiel/Czacz śmigam do Obry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Witam. Ja mogę jechać do Wolsztyna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 z jakiego rynku odjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 No z rynku w Wolsztynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 ja bym sie wybrala jak juz to na 14.30 jakos tak..:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 TZR zostanie sprzedana:) w koncu wiecej miejsca w garazu i czas na 4 kolka w jej miejsce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Ludzie żyjecie ?! Nastała tu jakaś cisza :tongue: W weekend odrobinę pojeździłem - pogoda była wręcz wymarzona - znów nakręcone jakieś 250km :bigrazz: Ciekaw jestem jak długo utrzyma się sprzyjająca aura - oby jak najdłużej. Ps. Sezon niedługo się kończy - może zrobimy jakieś zamknięcie sezonu - no wiecie :flesje: :flesje: %!#$@!!%%%% :flesje: :flesje: np. w moto klubie :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 jaki moto club?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 jaki moto club??Na ul. Zielonej :) dla ułatwienia - niedaleko jest sexshop :icon_razz: Miło by było spotkać się i wypić browara lub dwa, trzy, cztery, pięć, osiem... itd ;) :flesje: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 4 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Marecki możemy zakończyć sezon tak jak zaczelismy tzn. najpierw jakaś trasa na moto a wieczorem popijawka.Kwestia ustalenia terminu tak aby większości z nas pasowało oraz aby jeszcze pogoda była w miare sprzyjająca jeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 można pomyśleć, kiedy wstępnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Tak wstępnie rzucę datę 14 październik (sobota) około 18.00-19.00 :bigrazz: Co Wy na to? Kto byłby chętny się spotkać i pogadać przy piwku? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 dobra propozycja marecki :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 4 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 (edytowane) dopisywac się:1. Marecki_2. Woziu3. barthazz Sobota to 15 pażdziernik a nie 14! Edytowane 4 Października 2011 przez barthazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 (edytowane) dopisywac się:1. Marecki_2. Woziu3. barthazz4. JoEy69 Sobota to 15 pażdziernik a nie 14! Majaka a Ty ludzi nie poznajesz na rondzie się mijamy a Ty ani cześć ani pocałuj mnie w dupe?No chyba że nie poznałaś moto :D Dla nieułatwiana ;] ps. Jazda przed piwkiem wskazana! Edytowane 5 Października 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi