majka4304 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 no dzisiejsza pogoda idealna-nie zbyt goraco ale sloneczko:) i bezchmurnie^^ w sam raz na samotna trase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Dzisiaj ja odpadam na latanie. A co do jutra: coz Karpacz tak srednio bo bylem tam w okolicach 3 tygodnie temu.Ale nie mam pomyslu na inna trase. Ario a gdzie mnie mijales? Pewnie zapierdalalem to Cie nie widzialem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 @Pale przy tej wiosce za Rawiczem gdzie zalewa drogę, jechałem autem. Jutro ja do południa mógłbym polatać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 informuję moze troszkę pozno ale coz jutro atakujemy KISIELIN chętnych proszę o kontakt... ewentualne zebranie jutro przed 9 u mnie lub o 9 na LOTOSIE na wylocie na wschowę pozdro! Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Ja dzisiaj caly dzien atakowalem kisielin :P wiec odpadam (a i tak na koniec spalilem gume wiec nie mial bym nawet na czym jechac). A co do jutrzejszej malej rundki to jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Jezdzi ktos cos dzisiaj raczej wokol komina? Jakby co to tel. i zbiorka na macu. Update: 13.30 na maku. Cwile czekamy i w droge gdzies kolo komina :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 (edytowane) wiec zgodnie z tradycją dodaję linka do zdjęć z dzisiejszych szaleństw w kisielinie https://picasaweb.google.com/k.kielaszewski/TorStaryKisielin20110925?authuser=0&authkey=Gv1sRgCLKixeeDhM6O8QE&feat=directlink ps. Rudy widziałem Cie jak wracałeś do domu minęliśmy się na łuku na wylocie ze Szlichtyngowej koło bliskiej jechaliśmy busami Edytowane 25 Września 2011 przez carroll Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Fajny mieliście wypad :) Szkoda hajki... A mi dziś nogi włażą w dupę... Pojechałem z żoną i dziećmi do Sobótki i wdrapywaliśmy się na Ślężę żółtym szlakiem. Było świetnie. Bardzo pozytywne wrażenie, zostawił po mnie przejazd obwodnicą Wrocławia. Po prostu pięknie się jechało. Brakowało mi tylko motocykla pod sobą! Nowy gładki asfalt, dobrze wyłukowane zakręty - bajka. Jak będzie pogoda, to dobrze byłoby się tam wybrać :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Zdjęcia z toru jak zawsze zajebiste! Mało brakowało a wczoraj ok. 16:00 też bym się znalazł w Kisielinie (oczywiście tylko przejazdem) ale w Sulechowie zjechałem na drogę nr 278 by ominąć Falubaz. A gdzie byłem? Trasa wyszła niecałe 330km... główny cel to Rio de Świebodzin oraz jeziorko w Łagowie Gdy jechałem samochodem na żużel to mijałem koło polo Majke, a na wiadukcie Tomka jak przeciskał się w korku oraz Karola z Adą jak wystartowali z Krasińskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 A jak tam z przyczepnością asfaltu w Kisielinie ? Kiedyś byłem z dwa razy i nie za bardzo , całkowity brak zaufania do nawierzchni , i postanowiłem że nigdy więcej . A może jest już nowy dywanik wylany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 caroll ty paskudo na alejach w jeden dzien nawet lapki nie potrafiles pokazac... zdjecia z toru zajebiste:) moze mnie kiedys jako widza wezmiecie?:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 caroll ty paskudo na alejach w jeden dzien nawet lapki nie potrafiles pokazac... zdjecia z toru zajebiste:) moze mnie kiedys jako widza wezmiecie?:( oooo nieprawda machnąłem na cześć ale nie widziałaś bo tak wywijałaś między samochodami :D hehe A jak tam z przyczepnością asfaltu w Kisielinie ? Kiedyś byłem z dwa razy i nie za bardzo , całkowity brak zaufania do nawierzchni , i postanowiłem że nigdy więcej . A może jest już nowy dywanik wylany ? przyczepność w Kisielinie niesamowita asfalt pierwsza klasa! przyczepność 100% ale nie da się ukryć ze dobre opony to tez podstawa Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Nie ukrywając za każdym razem jadąc można zobaczyć widowisko ślizgów :DNiekoniecznie tych na kolanach :P Marecki..dziś pierwszy ryk silnika nadszedł:) więc do weekendu myśle że wyjade:D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 No w końcu :) Jak złożysz to daj znać - umówimy się na śmiganie. Ciekawy jestem efektu końcowego- jak wyszły owiewki? chodzi mi o malowanie?W końcu wracasz do gry, bo brakowało tu takiego jednego wariata :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Dariusz L może byłeś za czasów gdy toru nie obsługiwał Wallrav tylko w 100% PZMot a ponoc wtedy to troche gorzej wyglądało ... Pzdr. Karol, ja nie wracałem do domu, ja jechałem się objechać :) Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi