Joey69 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Do Rudnej? Trzeba podpytać Grzestera co na ten rok planują ... Pzdr.Czyli co wuja Rudy w tym roku pianka poliuretanowa i kleimy joszimura? xD Jest jeszcze jedna na oku : http://moto.allegro.pl/yamaha-r1-2006r-piekny-stan-w-pieknej-cenie-i1586754425.html Ładna :) http://otomoto.pl/yamaha-r1-yzf-M2607734.html Gniot jak dla mnie..ten wahacz mnie odpędza jak niemyte cipsko PS. Do Rudnej przyjadę Was odwiedzić bo nocleg niestety nie wchodzi wówczas w grę ;/Chciałeś powiedzieć przyjedziesz oglądnąć zwłoki i wraki? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 ja polecam PKS, na PZMot sprawdzają ustawienie świateł i hamulce na rolkach :bigrazz: w tym roku byłem na Wolińskiej i o dziwo bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 ja polecam PKS, na PZMot sprawdzają ustawienie świateł i hamulce na rolkach :bigrazz: w tym roku byłem na Wolińskiej i o dziwo bez problemuBartka motor moze isc do PZMotu :)Nasze juz nie przez tow ybieramy PKS a jesli jest kompletna padlina polecam w krobi lub w osiecznej tzw warsztat Pana Henia :D podbija jak idzie:D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockDriver Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Panowie i panie- aby nie dyskryminować - rzućcie okiem, może coś wypatrzycie: http://otomoto.pl/yamaha-r1-yzf-M2607734.htmlBył podobno malowany - lecz nic nie widać. Przednie lagi ma złote- gość twierdzi, że jest to wersja na rynek japoński - tak mu powiedzieli w serwisie jak robił wszystkie wymiany. Popatrzcie, może ktoś zauważy jakąś nieścisłość... jak nie widać ? popatrz na zadupek, po nim odrazu widac amatorskie zamiłowanie do malowania ;) pozatym tak jak napisał Joey po fotach nie zachęca raczej w ogóle, ale to tylko zdjęcia. I te lagi , no może tak być jak koleś napisał . Pozatym tekst ze kupił od kolegi i jednak za mocny ? to nei wiedział co kupuje? Tymbardziej od kolegi. Jabym odpuscił ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 (edytowane) Marecki trzeba było sp2 kupić od YUBY'iego a nie pie**olić się z fortepianem :PYuby Yuby Albo od kamiegoKamikazze Ja żałowałem jak poszedł poprzedni jego syf był wygłaskany strasznie ten też :DV to V :DZresztą widać po powszechnym zainteresowaniu i przesiadce na ten sezon ;] Edytowane 11 Maja 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Jeżeli będę zmieniał sprzęta, to kupię rzędówe. V2 mogę mieć, jak kiedyś kupię sobie cruiser'a ;) RockDriver - tamtą odpuszczam bo za dużo podejrzeń aby pojechać 400 km w jedną stronę... Niedługo znajdzie się ta jedyna :tongue: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 (edytowane) Chłopoki gdzie robicie przeglądy moto w Lesznie... Pe Zet Mot?Kiedyś w Śmiglu na obwodnicy dawali gratis 5litrów benzyny lub umycie motocyklaTermin mi mija 22 maja! PS. Do Rudnej przyjadę Was odwiedzić bo nocleg niestety nie wchodzi wówczas w grę ;/W Poniecu sprawdza tylko światła i opony.W Krobi jak pisał Joey przechodzi prawie wszystko. Wczoraj Marecki cię widziałem jak śmigałeś sam przez Garzyn Edytowane 11 Maja 2011 przez Barfi84 Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieka17 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 koledzy i koleżanki zmieniłem wkońcu łożysko główki ramy wiec można teraz popie**lać ostro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockDriver Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Jeżeli będę zmieniał sprzęta, to kupię rzędówe. V2 mogę mieć, jak kiedyś kupię sobie cruiser'a ;) RockDriver - tamtą odpuszczam bo za dużo podejrzeń aby pojechać 400 km w jedną stronę... Niedługo znajdzie się ta jedyna :tongue: Marecki witam w Klubie! Dziek R4 na przelocie jest najmilszym z miłych :D:D no chyba ze duże V w aucie...no i wyjatkiem innego układu 4 jest boxer w subaru ktory tez pieknie gra:D:D:D ale moto tylko R4:D:D pozatym napewno chcesz R1? nie myslales o GSXR ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 E tam nie słyszeliście V4 na pożądych kominach, miazga :buttrock: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 (edytowane) Marecki na plastikach lataja głupie łyse drechy xD Popieram Rocka GSXR to jest miazga :D EDIT:Zaraz za MV f4, rsv4 i tuono v4 nie liczac cafe race i TNT :DEDIT 2:Cholera zapomniałem ze MV to 4R :P Edytowane 11 Maja 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 ta jest z 2004 za 19350zl przebieg 19728km pełna historia serwisowa odnośnie przeglądów serwisowany przy 600m, 6231m, 11034m, 12157m (także robione regularne wymiany plynów w przerwach międzysezonowych). wszystkie 3 kluczyki komplet dokumentów i książek+serwisowa historia jakies tuningowe dodatki typu undrtail i crashpady, migacze, osłony ramy carbon montowane u dilera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Woziu jak moje kominy? xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 niewiem czy bedziesz zainteresowany bo ja za kominy bede wolać jak już się zdecyduje sprzedać to za sumę 1500zl i 3 kominy w tej cenie. Cena rynkowa za nowe jak najtaniej znalazłem na niemieckim ebayu to 1030 euro. Czyli ja bym chcial 1/3 ceny. Tak nie bardzo póki co mi opcja sprzedaży chodzi po głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Woziu- śliczna jest :) o takie malowanie mi chodzi :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi