PaleSatan Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Nie to nie ja. Juz dawno nie bylem w osiecznej. Poki co to jezdze calo po wrocku a jak na weekend jestem w lesznie to rzadko kiedy smigam. Ale mam nadzieje ze to sie zmnieni i jakas traske chociazby w ten weekend zrobimy? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 witam .jestem z Góry koło leszna.pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 jak byscie znali chetnego :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=683053016 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Nie to nie ja. Juz dawno nie bylem w osiecznej. Poki co to jezdze calo po wrocku a jak na weekend jestem w lesznie to rzadko kiedy smigam. Ale mam nadzieje ze to sie zmnieni i jakas traske chociazby w ten weekend zrobimy? :D może sobota jakoś przed południem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Jak na moje to sobota (czyli jutro) na MC Shicie o 12 moze byc. Warunek zeby nie padalo bo mam dosc jazdy w deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Jak na moje to sobota (czyli jutro) na MC Shicie o 12 moze byc. Warunek zeby nie padalo bo mam dosc jazdy w deszczu. daj znać na kom. czy jedziesz - masz mój numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 (edytowane) jak byscie znali chetnego :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=683053016 Dziwna zamiana ... na africę ? Afri nie do końca w teren. Będę miał na sprzedaż TA 650 :bigrazz: Edytowane 12 Lipca 2009 przez B3stia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 nie nie ja bede przesiadac sie jak juz to na GSXR 750 K7 albo na buzera jakigos choc nie wiem czy to dobry pomysł jest myslałem tez o czyms w V2 jakas apri albo cos w tym wydaniu ale poki co o siedze na swoim el banditos Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 jak co to dzisiaj latamy na SM ;) jakby ktos sie chcial przylaczyc to dzwonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Hej, wracam do tematu slubu :D Slub mojej mamy odbedzie sie 07.08.09 w lesznie w kosciele sw. Jana. Bylo by mi bardzo milo gdybyscie zjawili sie na eskorte z leszna do Pakoslawia (kolo Rawicza). msza rozpoczyna sie o 19, konczy kolo 19:45 po czym bedziemy jechali na wesele :) Prosze napiszcie czy dacie rade przyjechac zebym wiedzial ile cukierkow dla was przyszykowac :D wstepnie wiem ze zglosila sie Beti, PaleSatan i byc moze Konik, ale im wiecej tym lepiej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Hej, wracam do tematu slubu :D Slub mojej mamy odbedzie sie 07.08.09 w lesznie w kosciele sw. Jana. Bylo by mi bardzo milo gdybyscie zjawili sie na eskorte z leszna do Pakoslawia (kolo Rawicza). msza rozpoczyna sie o 19, konczy kolo 19:45 po czym bedziemy jechali na wesele :) Prosze napiszcie czy dacie rade przyjechac zebym wiedzial ile cukierkow dla was przyszykowac :D wstepnie wiem ze zglosila sie Beti, PaleSatan i byc moze Konik, ale im wiecej tym lepiej ;) no to kurna mac klops;/ bede chodzic na popoludniu do roboty;/ i koncze o 22 wiec niestety ale odpadam ;/ a tak bardzo lubie takie konwoje no coz mowi sie trudno;/ Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Hej, wracam do tematu slubu :D Slub mojej mamy odbedzie sie 07.08.09 w lesznie w kosciele sw. Jana. Bylo by mi bardzo milo gdybyscie zjawili sie na eskorte z leszna do Pakoslawia (kolo Rawicza). msza rozpoczyna sie o 19, konczy kolo 19:45 po czym bedziemy jechali na wesele :) Prosze napiszcie czy dacie rade przyjechac zebym wiedzial ile cukierkow dla was przyszykowac :D wstepnie wiem ze zglosila sie Beti, PaleSatan i byc moze Konik, ale im wiecej tym lepiej ;) Wyglada narazie na to ze mi pasuje. Ale ja "cukierkow" mniejszych niz pollitrowe nieprzyjmuje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Hej, wracam do tematu slubu :D Slub mojej mamy odbedzie sie 07.08.09 w lesznie w kosciele sw. Jana. Bylo by mi bardzo milo gdybyscie zjawili sie na eskorte z leszna do Pakoslawia (kolo Rawicza). msza rozpoczyna sie o 19, konczy kolo 19:45 po czym bedziemy jechali na wesele :) Prosze napiszcie czy dacie rade przyjechac zebym wiedzial ile cukierkow dla was przyszykowac :D wstepnie wiem ze zglosila sie Beti, PaleSatan i byc moze Konik, ale im wiecej tym lepiej ;) tak jak pisałem wcześniej postaram się być więc dla mnie możesz też szykować BOMBONIERKĘ ;-) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 (edytowane) Kuba mi pasuje powinienem być. Jedzie ktoś 24 do Opalenicy ja jadę z kilkoma osobami z okolic. Dlaczego nikogo nie było w Bojanowie ? Co wystraszyli się wszyscy deszczu :). Pozdro Edytowane 22 Lipca 2009 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 (edytowane) Witas możliwe że mi i Matysowi też będzie pasować. Najlepiej jak uprzedzisz nas telefonicznie bliżej terminu bo czesto zapominamy ;) Wiecie co tak patrzę na swój wiek jaki pokazuje tutaj forum i jestem młodszy o 3 lata :eek: ...coś nie tak... Edytowane 22 Lipca 2009 przez B3stia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi