Ario Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 @Ario: Nie, tylko przod ale za to nowy z 08/09. na alledrogo masz chyba trochę taniej... (na szybko znalezione => http://allegro.pl/item614293810_najtaniej_..._120_70_17.html ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 @Ario: wiem, tyle ze Pilot Road 2 jest drozsza od Sporta. Opona czeka juz w Lesznie, jakos w weekend sobie zaloze i zobaczymy jak sie bedzie smigac. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 jakby co to dzisiaj gdzies na miescie pijemy piwko ;) Asmo bedzie, ja ok 22 dolacze i Bestia podobno ma tez byc pewnie w Cegle bedziemy, ew. jakis ogrodek dzwoncie do Asmo jakby co lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 trochę do dupy że nie wiedziałem :| Asmo powiedział mi że późiej wpadniecie w odwiedziny i nic ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Hej Wyczailem na forum informacje o rajdzie podobnym do zgnilej pyry http://forum.motocyklistow.pl/Rajd-motocyk...09-t116096.html Odbedzie sie 06.06 kolo Pily. Troche daleko ale czy byliby jacys chetni? Tak z ciekawosci pytam bo ja bym sie przejechal jakby ktos jeszcze byl chetny :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Nikt nie jest chetny? moze jednak ktos? :P Drugie pytanie. Wybiera sie ktos w ten weekend na Motobazar do Poznania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Ja na rajd raczej nie, 5-6-7 jest podobno jakiś zlot w Jarocinie, szczególów nie znam ale fdzisiaj koleś się pytał czy jadę i raczej tam pojade. A w sobotę do Poznania bym się wybrał, jak będzie pogoda oczywiście ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Ja bede jechal na bazar w sobote. Wyjezdzam o 9 pod warunkiem ze nie bedzie lalo. Jak ktos chetny to niech pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Podobno ma lac caly weekend ;/ Niestety ja najwczesniej na zjazdy bede mogl pojechac po 1 lipca, jak sesja sie skonczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 a do wyciazkowa ktos jedzie na nasz leszcyznski zlot? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 no i z motobazaru dzisiaj nici :/ moze jutro bedzie lepiej Jaki zlot w wyciazkowie ?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vahu Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 siema, jestem nowy na forum i ogolnie swiezak motocyklowy. smigam od tego sezonu, niestety najczesciej sam. nie dysponuje sportem :icon_razz: ale mysle ze suz gs 500 daje rade, jesli ktos ma ochote na wspolne polatanie to prosze o kontakt 693416301. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Vahu witam w gronie motomaniaków!!! Do zobaczenia na trasie :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 coś tu sie cicho zrobiło powiedzcie mi znacie kogos lub ma ktos an sprzedaz bluze i spodnie na crossa najlepiej XXL wybiera sie ktos do szklarskiej? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 odp. nie i nie :) Pale czy czasami coś nie zrobiłeś z VFRą kilka tyg. temu w Osiecznej? Widziałem rozbitą jak stoi i dowiedziałem się, że ktoś się przejechał na łuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi