Joey69 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Porsche Carrera s... szara rydzynska... to nie wstyd ze pucha mnie wzięła xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Ja sie powaznie zastanawiam, nad tym cze by nie pojechac do poznania na bazar, bo we wrocku jest 26 a wtedy tez jest pyra... hmm Veyron raczej to nie byl :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 matys pieknie sie prezentuje cebra:) Ja sie powaznie zastanawiam, nad tym cze by nie pojechac do poznania na bazar, bo we wrocku jest 26 a wtedy tez jest pyra... hmm Veyron raczej to nie byl :P Witas szczeze mowiac nic ciekawego na tym bazarku nie bylo zaluje ze pojechałem ;/ Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 No tak sobie było, ja osobiście kupiłem olej, filtr no i kurtke (taką ramoneske do łażenia). Pozdro i do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 (edytowane) W sobote troche polatalismy, ale w niedziele aku mi padl kompletnie i nie dalo sie go odpalic... teraz sie laduje :D Dobra a teraz duzo wazniejsza prosba z mojej strony :) 7 sierpnia (piatek) okolo godziny 18, moja mama bierze slub w kosciele w Lesznie (chyba u Jana ale sie jeszcze dopytam ;) ). Bylbym bardzo wdzieczny jesli stawilibyscie sie na eskorte z Leszna do palacu w Pakoslawiu :) Ja niestety nie bede mogl pojechac, bo bede zajmowal sie strona organizacyjna lub robil za kierowce 'mlodej' pary :P Jeszcze oczywiscie przypomne nieraz o tym wydarzeniu, ale chcialem dac znac wczesniej. data zapisana w kom. na chwilę obecną będę :D BTW dowiedziałem się, że jutro w Poznaniu jest otwarcie o 11:00. dzwoniłem do Pieruna i będzie tam w drodze powrotnej ze szkoły. jak pogoda dopisze (i chęci) to jadę, ktoś jeszcze? Edytowane 17 Kwietnia 2009 przez Ario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 data zapisana w kom. na chwilę obecną będę :D BTW dowiedziałem się, że jutro w Poznaniu jest otwarcie o 11:00. dzwoniłem do Pieruna i będzie tam w drodze powrotnej ze szkoły. jak pogoda dopisze (i chęci) to jadę, ktoś jeszcze? miałem jechac na otwarcie ale mam skzołe i jakies egzaminy ;/ wiec ja odpadam btw ktos wie gdzie w lesznie odstane filtr K&N'a? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 widzę brak chętnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 widzę brak chętnych... ku*wa a nie przeczytalem forum wczoraj i masz.... Poszedlem pic wczoraj i dopiero wstalem :evil: A moze ktos jest chetny jutro do Poznania na stacje BP kolo browarow na szwajcarskiej: http://www.scigacz.pl/Motocyklowa,Niedziel...ekend,9041.html Chetny ktos by byl? Druga sprawa to Pyra. Widze ze zarejestrowalem sie ja Witas Pierun i Bestia. Nikt wiecej sie nie wybiera? A co do K&N to w lesznie raczej nie dostaniesz. Poszukaj na allegro. Albo spytaj sie Witasa czy ci swojego nie odstapi (jezeli to ma byc do bandita). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 ku*wa a nie przeczytalem forum wczoraj i masz.... Poszedlem pic wczoraj i dopiero wstalem :evil: A moze ktos jest chetny jutro do Poznania na stacje BP kolo browarow na szwajcarskiej: http://www.scigacz.pl/Motocyklowa,Niedziel...ekend,9041.html Chetny ktos by byl? Druga sprawa to Pyra. Widze ze zarejestrowalem sie ja Witas Pierun i Bestia. Nikt wiecej sie nie wybiera? A co do K&N to w lesznie raczej nie dostaniesz. Poszukaj na allegro. Albo spytaj sie Witasa czy ci swojego nie odstapi (jezeli to ma byc do bandita). ja tyle co ze skzoły wrociłem a chcialem sie wybrac ale jak zwykle cos sie dzieje to mam jakies zajecie inne;/ Na pyre odpadam ...egzaminy;/ a Witas jak CI sie sprawuje filtr:) znalazlem kolesia co i sprowadzi z rawicza:) i to za miłe pieniadze bo allegro odstrasza a jak patrzałem to do mojego rocznika nie widizałeml;/ Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 kurde glupie forum odpisalem i nie weszlo... Na K&N pali mi nieco wiecej i niezle strzela w tlumik :) Pozatym niestety nie ma zauwazalnych efektow :( NO i jak wlozylem K&N musialem srubki od wolnych obrotow w gaznikach (dysze dolotowe) wykrecic nieco bardziej, ale nie pamietam dokladnie ile... jakos na oko (albo raczej na sluch ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Bo juz bys Wiciu sprzedal ta padake i mialbys spokoj :D Dzisiaj sie tylko z Matysem wybralem do Poznania na ta impreze na BP. Wrazenia poztywne. IMHO powinno byc wiecej takich imprez pozytywnie nastawionych do moto (nie mowie o zlotach bo to oczywista oczywistosc :P). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 kurde glupie forum odpisalem i nie weszlo... Na K&N pali mi nieco wiecej i niezle strzela w tlumik :) Pozatym niestety nie ma zauwazalnych efektow :( NO i jak wlozylem K&N musialem srubki od wolnych obrotow w gaznikach (dysze dolotowe) wykrecic nieco bardziej, ale nie pamietam dokladnie ile... jakos na oko (albo raczej na sluch ;) ) strzela Ci bo pewnie gazniki masz niewyregulowane dobrze i za duzo beny ie dostaje mi na fabrycznym suzukowkim filtrze i wydechu akrapowa tez strzela czasmi a w sumie mam po regulacji Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Ech Joey to normalne ze strzela na akcesoryjnym filtrze i przelotowym wydechu, po zamknieciu przepustnicy :P poprostu ten typ tak ma i zawsze bedzie strzelal ;) Gazniki mam dobrze wyregulowane, sporo sie z tym bawilem zreszta :D Na oryginalnym filtrze tez strzelal, ale mniej. A ja dodatkowo mam nieszczelny wydech w jednym miejscu przez co wogole wali jak po**bany bo przy dostepie tlenu resztki mieszanki zapalaja sie w rurze... Ale pytales o wrazenia z jazdy na K&N'ie wiec napisalem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Hej wszyskim :) Kurde, lata mnie juz tu nie bylo. Ale mam sie w koncu czym pochwalic :) Z pomoca Gracza i Witasa (oraz mentalna pomoca od Ario ;) ) kupilem Fazerka 600 '02 pare dni temu :buttrock: Zdjec jeszcze zadnych nie mam ale pewnie w ten weekend cos sie zrobi to wrzuce :D Pozdro i do szybkiego Konik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Hej wszyskim :) Kurde, lata mnie juz tu nie bylo. Ale mam sie w koncu czym pochwalic :) Z pomoca Gracza i Witasa (oraz mentalna pomoca od Ario ;) ) kupilem Fazerka 600 '02 pare dni temu :buttrock: Zdjec jeszcze zadnych nie mam ale pewnie w ten weekend cos sie zrobi to wrzuce :D Pozdro i do szybkiego Konik jeszcze raz gratki, dawaj fotexy... acha cena jaką wczoraj mi mówiłeś za gumy to komplet przód i tył tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi