Asmodan Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 co jak co ale ja na pyrce bylem wiec wypraszam sobie :flesje: bylo zajebiscie jak co roku, pogoda dopisala i kolejny dyplom dolaczyl do ekipy szutrowej gdańsk - leszno :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 ładna tu grobowa cisza....gdzie sa ci wszyscy co tak solidarnie sie stawiali na roznych zjazdach w zeszlym roku....aktywnosc spadla do zera......czemu to zawdzieczamy????inne towarzystwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Siema matys Z750. O ile ładna pogoda wybacza brak aktywności, to teraz powinno być tu gwarnie... lecz jest jak jest... sen zimowy?? :banghead: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 jeszcze nie jest tak źle. ja wczoraj pojeździłem chwilkę :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 ładna tu grobowa cisza....gdzie sa ci wszyscy co tak solidarnie sie stawiali na roznych zjazdach w zeszlym roku....aktywnosc spadla do zera......czemu to zawdzieczamy????inne towarzystwo? No i zrobiłeś zamęt a taki spokój był :) :) :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 juz prawie usypialem a tu matys wlazl i narobil "gnoju" i juz zsanac nie moge :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 juz prawie usypialem a tu matys wlazl i narobil "gnoju" i juz zsanac nie moge :D o kur... ja tak samo :P wiecie, ja tam detox, od sierpnia nie jezdzilem moto po drogach :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 ja po malej kolizji z rowerzysta wyjebaniu mnie z pracy to czas przeznaczam an suzkanie nowej xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskit122 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 ja tam planuje zakończenie sezonu gdzieś w połowie grudnia :) na dniach nowa oponka na przód i jazda dalej :) trzeba powolutku jeździć, ale co zrobić jeśli sie nie można od motoru odeżreć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 fakt troche gnoju narobilem asmo,ale w koncu od tego jest matys Z 750!!!!zycie bez gnoju by nie smierdzialo...i tu nalezy zadac pyatnie:byloby fajnie?...oczywiscie ze nie!!!!czasem musi posmierdziec by za chwile docenic piekne zapachy. mam nadzieje ze przynajmniej stara ekipa (wiecie o kim mowa) pojedzie w przyszlym roku do łagowa ,radzynia i krotoszyna!!!!zapowiadam te zjazdy juz dzisiaj by nikt sie nie wykrecil: nawet biedny konik ktory ostatnio wspomnial ze nie bylo transporu (nie wzial chlopak pod uwage ze mozna grupka jechac nawet samochodem po to by pozniej s ie fajnie bawic) sorki jesli przerwalem spokoj,mam nadzieje ze te wywody nie zapoczatkuja balaganu ktory sie zaraz moze zrobic.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 NO matys mam tez taką nadzieję, że polatamy (a gdzie byłeś jak my byliśmy w krotoszynie ?????????? ) Ja po d koniec zaliczyłem jeszcze krosno odrzańskie i świdnice, extra było. Zimą trza by było zrobić jakąś imprę w lesznie, może w tej knajpce co ostatnio :) Pozdro ziomy, you Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 fakt troche gnoju narobilem asmo,ale w koncu od tego jest matys Z 750!!!!zycie bez gnoju by nie smierdzialo...i tu nalezy zadac pyatnie:byloby fajnie?...oczywiscie ze nie!!!!czasem musi posmierdziec by za chwile docenic piekne zapachy. mam nadzieje ze przynajmniej stara ekipa (wiecie o kim mowa) pojedzie w przyszlym roku do łagowa ,radzynia i krotoszyna!!!!zapowiadam te zjazdy juz dzisiaj by nikt sie nie wykrecil: nawet biedny konik ktory ostatnio wspomnial ze nie bylo transporu (nie wzial chlopak pod uwage ze mozna grupka jechac nawet samochodem po to by pozniej s ie fajnie bawic) sorki jesli przerwalem spokoj,mam nadzieje ze te wywody nie zapoczatkuja balaganu ktory sie zaraz moze zrobic.......... ja miałem duzo przygod niemiłych w tym sezonie zwiazanych z motocyklem wiec nie za fajnie było ale fakt za rok pisze sie jak najbardziej napewno na radzyn bo am za kazdym razem fajna imprza :) byłem kilka razy ale w pracy w tedy byłem wiec nie omgłem za bardzok orzystac ale za rok pojade jako uczetnik :D i dobrze ze narobiłes w koncu jakies poruszenie:) . Zimą trza by było zrobić jakąś imprę w lesznie, może w tej knajpce co ostatnio :) Pozdro ziomy, you Impreza impreza :) Ale w tej knajpce bo spodziewam się mówisz o piętrze to już nie zrobimy bo wcśieły splajtował i zamknął to :) długi robią swoje :) ale mamy duzo innych np obok w koncu czerwona zaczeła działać na pełnym gazie:) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 NIe ma sprawy, jak by co to ja się pisze. :) :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 jak data bedzie odpowiednia to tez wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 moze bestia robi znowu cos u siebie w domu tak jak rok temu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi